Je nezávadný, dermatologicky testovaný a hlavne žiadna agresívna chémia
Má hojivé účinky, a byl dermatologicky testován, tak proč ne? Dřevo nebo dětská prdýlka.faki píše:![]()
Je nezávadný, dermatologicky testovaný a hlavne žiadna agresívna chémiaPoužívam ho roky a plní svoj účel ako na hmatníku, tak na prstoch...mám ich hebké ako detský zadoček
A stojí okolo 0,70€ (Mne zostalo po deťoch za kartón, prečo nevyužiť...)
Také mám a kdysi jsem používal - dnes už jedině lněný olej. Komerční sračičky nejsou bůhví co. Nakonec ani kytaráři to nedoporučujou.novic píše:Já mám celou čistící sadu od Dunloputakže na hmatník prvně 01 na vyčištění a přípravu a pak to namastím 02 kondicionerem a je jak nový
S tím souhlasím... nicméně, myslím že pořád lepší tyto sračičky než žádná údržbashoooter píše: Komerční sračičky nejsou bůhví co.
No nic nevydrží věčně, ale zrovna lak na hmatníku není za běžného provozu nějak zvlášť namáhanej.tomasberan218 píše:Tohle mi nějak nejde do hlavy. Tím chceš říct že všechny javorové hmatníky mají v sobě lak, který vydrží věčně a není potřeba ošetřovat?
tomasberan218 píše:Proč potom majitelé javorových hmatníků vyhledávají přípravky které se smí používat na javorové hmatníky?
Jojo, občas, takže by ti to dalo tak 1000 let to poničit. Pražce při bendování pochopitelně trpí, ale jak by trpěl hmatník? Vždyť se ho tou strunou vůbec nedotýkaš, maximálně po něm lehce přejedeš prstem. Zkus třeba jezdit prstem po lakovaném stole nebo skříni a schválně, za jak dlouho ten lak odřeštomasberan218 píše:občas prostě nehtem zajedeš do hmatníku a nebo při bendování musí hmatník, lak i pražce strašně trpět...přitom je to běžná součást hraní