Hezké, upřímně jsem se zasmálrasomaso píše:Na basu se taky dávaj efekty??![]()
FUZZ ?
Pravidla fóra
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
FZ-5 simuluje nějaký tři jiný nebo co, ale myslím FZ-3 je sám sebou ne?Nero píše:Nevím proč, ale mám dojem, že to nějaká náhražka bude... Minimálně FZ-5 jo.framikoin píše:jiste, ze davaj. je ten Boss vubec pravy fuzz? neni to jen nejaka nahrazka?
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
nevbím no, ne že bych na to hrál,a le myslím že fuzz nebude zrovna parketa bosse... tam tak overdrive nebo digital delay..
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Lidi, bossacky "pseudofuzzy" nereste. Pokud jste nenarocni a chcete to jen kvuli nejake legraci, tak klidne, ale kdyz uz nekdo touzi po fuzz zvuku, tak jak bylo receno, at se mrkne aspon na to Instrumento, nebo se rozhlidne po lidech, co to delaji jako konicek. Radeji si to nechte postavit ze soucastek, ktery tam opravdu patri, patrily a melo by to tak nadale zustat.
Wow tak teď jsem se zabouch do tohodle Fuzzu, ten prostě musim mít.
Nevíte kde by se dal snadno koupit a dopravit do ČR? V našich online storech jsem ho nějak nenašel, i když nehodlám to nějak hrotit. Nejdřív kombo a pak se uvidí.
http://www.youtube.com/watch?v=iwwiAN4bX1A
Jistě si povšimnete komentáře od Smrťáka Vítka
Čágo! 
Nevíte kde by se dal snadno koupit a dopravit do ČR? V našich online storech jsem ho nějak nenašel, i když nehodlám to nějak hrotit. Nejdřív kombo a pak se uvidí.
http://www.youtube.com/watch?v=iwwiAN4bX1A
Jistě si povšimnete komentáře od Smrťáka Vítka
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
zní to slušně.... London Fuzz Face. Nemohla by to bejt kopie?? O london sem neslyšel, ale fuzz face je klasika.
BOSS FZ-3 nebrat...Mel jsem ho doma asi tyden a pak jsem ho vratil zpet do hudebnin.Kdyz jsem ho zkousel tak neznel spatne.Pak jsem ho ale pustil na zkousce mezi ostatnima efektama a fakt spatny.Hrozne zere signal a zvuk proste o nicem.Nedoporucuji...
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Pockej nejaky zmateny... je tam spinac, ktery zvuk sepne o oktavu vyse. To znamena, kdyz mas nejaky nastaveni urciteho zkresleni a posleze jej sepnes, aktivujes "octave" zvuk. Nic slozityho v tom nehledej. Ja na svem fulltonu to mam take tak. Fuzz jede a kdyz mam chut udelat nejaky prasoidni zvuk sepnu dalsi spinac a muzu se jit klouzat... ale ze bych fuzz zvuk o oktavu vys jeste dalsim sepnutim "octave" prepinacem jeste vice zprasil se mi zda uz mene pravdepodobny u tohoto modelu.Smrťokvítek píše: To Danelectro mě láká akorát nechápu jestli je to přepínání mezi fuzem a oktávou a nebo fuzem a fuzem+oktávou.
Fuzz Face je tak nehorazna klasika, ze spousta dalsich znacek a modelu kopiruje ten legendarni obvod. Smrckuv Fuzztone je toho zarnym prikladem. Kdyz uz chce nekdo fuzz face klon a jeste vylepseny, tak at jde do Smrcky, treba...turbo_MaCk píše:zní to slušně.... London Fuzz Face. Nemohla by to bejt kopie?? O london sem neslyšel, ale fuzz face je klasika.
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
jen to přidá oktávu.... Mě by se to celkem hodilo. Když sem pořizoval fuzz koukal sem ješz¨tě na bluebox od MXR, ale tam se ta oktáva nedá vypnout. Fuzz a oktáva je good kombinace, ale já si řek že kdyžtak pude oktáva zvlášť abych ju mohl zapínat i jen takwikxzen píše:Ne zkresleni zustane nastavene tak, jak jej mas vykroucene. Octave spinac ten zvuk zvedne o oktavu vyse i s tim zkreslenim. Tak se nic nevyrusi. Vse zalezi na potenciometrech.
^To prave bohuzel u meho fulltonu nejde. Fuzz vypnu, oktavu mam aktivovanou, ale s cistym kanalem se nestane nic. To by chtelo prave jen oktaver bez fuzzu. Jeste jedna vec me trosilinku vadi, ze kdyz mam fuzz aktivovany a nasledne sepnu "octave-up", tak je tam jista prodleva, rekneme pul vteriny nez zvuk prejde o tu oktavu vyse. Ale zase da se to praktikovat tak, ze mam zapnuty drajv (sparkle) s minimalnim zkreslenim (treba boost cast pouze) a pro prasackou pasaz muzu rovnou skocit do fuzzu s aktivovanou oktavou. To mi u smrckova fuzztone chybelo, a jak jsem psal vyse, jeho klon je spise na singly. Fulltone je univerzalni, je paradni na HB i singly a ke vsemu je dost silny a agresivni sam o sobe. 
Ale hlavne jsem si fulltone poridil i kvuli tomu, ze nektere oktavery akordovou hru borti, a to ultimate octave prave ne.
Ale hlavne jsem si fulltone poridil i kvuli tomu, ze nektere oktavery akordovou hru borti, a to ultimate octave prave ne.
Jinak tady se mrknete na ukazky od jednoho hodne hustyho typka, je to asi sberatel fuzzu, co existovaly v minulosti. Je to hodne zajimave pro predstavu!
http://www.youtube.com/user/voodoowrench
http://www.youtube.com/user/voodoowrench
OK dám na tebe....právě jsem totiž dostal nbídku na FZ-3 za 1700, tak jsem si říkal že bych ho kaufnul a kdyžtak prodaal, ale asi to je škdoa peněz co...nozaki píše:BOSS FZ-3 nebrat...Mel jsem ho doma asi tyden a pak jsem ho vratil zpet do hudebnin.Kdyz jsem ho zkousel tak neznel spatne.Pak jsem ho ale pustil na zkousce mezi ostatnima efektama a fakt spatny.Hrozne zere signal a zvuk proste o nicem.Nedoporucuji...
Tiez som pozeral, ze sa FZ-3 obcas objavi na bazare (aj teraz, aktualne).. Novy sa teda da zohnat za 2000, tak ma tiez napadlo, ze z druhej ruky by mozno stal za vyskusanie... ale asi skor vyskusam ten MXR Bluebox 
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
FZ-3 je hoodně na bazaru...nový se dá sehant za 2k? A kde prosím tě?Braniik píše:Tiez som pozeral, ze sa FZ-3 obcas objavi na bazare (aj teraz, aktualne).. Novy sa teda da zohnat za 2000, tak ma tiez napadlo, ze z druhej ruky by mozno stal za vyskusanie... ale asi skor vyskusam ten MXR Bluebox