Kombo do 6000 (200e) na metalcore

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
remisa

Re: Kombo do 6000 (200e) na metalcore

Příspěvek od remisa »

Chahaaa, a já mám toho 5W blackstara :DD
Ne vážně, doporučuju, zvuk se na tom nakroutí samozřejmě i coreový, kor po nakopnutí nějakým TS. Na vážnější hraní venku bych doporučil verzi 20W....
Kytary : Squier Vibe 50s telecaster, Chapman Ghost fret, Chapman ML-3 Modern Pro
Apec : PRS MT-15, Mesa Thiele V30
Krabky : Zoom G3X, Marshall Echohead, Nux OD-3, TC Honey Pot, Boss GE-7
aiworys123

Příspěvek od aiworys123 »

To mi je jasne že ak to napojim to combo na nejaký reproduktor ten zvuk už nebude mať tú harmoniu zvuku, ale s tím počítam že za 200eu nekupim combo s ktorým by sa dalo normálne hrať na koncertoch :)
Určite v buducnosti ak budú peniaze kupim si radšej hlavu+box.
Zatial mi stači ak to v skušobni bude hrať tak aby sa to nestrácalo?Doteraz som hral asi 2-3x s GM108(15w) a stačilo to :D lenže effekt mi to už moc nezkresloval, nebol tam počuť ten drive.

//Mustanga III nemôžem najsť na bazare, tak teda chcem kupiť ten line 6 spider 4, ak by mi niekto ešte nehodil novú alternatívu ? :) PS: na peavey,randall mi nik neodpisuje, skušal som tam písať 2-3x
José

Příspěvek od José »

aiworys123 píše:ale s tím počítam že za 200eu nekupim combo s ktorým by sa dalo normálne hrať na koncertoch :)x
Proč by ne? Naši oba kytaristi maj použitelný lampáče přesně v téhle cenové a pochybuju, že by v posluchačstvu někdo (berme v potaz i interesované posluch.) rozlišil IMG stageline od Marshalla. Jsou úplně vphodě a navíc se o to pak nemusíš tolik bát a o starost míň na koncíku je vždycky fajn..
Další typy na komba, co ti budou na chvíli (pár let) stačit.
Hocke 18W -> český výrobce z pardubic, basáci znají, spolehlivý apce. Za dvojku přikup nějaký slušný kreslítko a máš na pár let klid.
Peavey deuce pro tebe super, tranzistorovej pramp, lampovej konec 120W ! Jestli má v pohodě lampy zas nic za co by ses musel stydět a co stačí i na největší pódia.
Laney LC15 opět k tomu nakopávadlo a máš na chvilu klid
peavey classic
Ale je dobré si je zkusit..
MIran

Příspěvek od MIran »

José píše:
aiworys123 píše:ale s tím počítam že za 200eu nekupim combo s ktorým by sa dalo normálne hrať na koncertoch :)x
Proč by ne? Naši oba kytaristi maj použitelný lampáče přesně v téhle cenové a pochybuju, že by v posluchačstvu někdo (berme v potaz i interesované posluch.) rozlišil IMG stageline od Marshalla. Jsou úplně vphodě a navíc se o to pak nemusíš tolik bát a o starost míň na koncíku je vždycky fajn..
Další typy na komba, co ti budou na chvíli (pár let) stačit.
Hocke 18W -> český výrobce z pardubic, basáci znají, spolehlivý apce. Za dvojku přikup nějaký slušný kreslítko a máš na pár let klid.
Peavey deuce pro tebe super, tranzistorovej pramp, lampovej konec 120W ! Jestli má v pohodě lampy zas nic za co by ses musel stydět a co stačí i na největší pódia.
Laney LC15 opět k tomu nakopávadlo a máš na chvilu klid
peavey classic
Ale je dobré si je zkusit..
José, absolutní souhlas !!!

Já osobně bych vzal to HOCKE ....18 lampových Wattů je dostačující. Když pominu že kvalita zvuku bude o "lány" jinde než u modelingu. Ale kdo chce kam pomocme mu tam :-)
aiworys123

Příspěvek od aiworys123 »

Tak teda ten hocke 18w, dá sa niekde pozrieť zvuk, nemám ho ako vyskušať, pretože som zo slovenska :) :D
ma snim niekto skusenosti? Dal by sa zvuk navariť takto aby mi chutil ? x-))
https://www.youtube.com/watch?v=dkefn94JlW8
BangTheGang
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/bangdagang

Příspěvek od BangTheGang »

Přimlouvám se za Valvekinga. Měl jsem 112 verzi a rád vzpomínám. Přešel jsem na halfstack, kde mám jako zesík Bugeru 6262 (kopii 6505+) a neni to rozdíl z kterýho se posadíš na p***l ;) Hrál jsem taky metalcore a možná bych zauvažoval o nějakým nakopávadlu, měl jsem ibanez TS-7 a s lehkým nakopnutím to znělo fakt super (v poměru cena/výkon). Gainu má dost, ale trochu to pozmění ten tón
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“