Epiphone Les Paul Studio

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Paris
Rádce

Re: Epiphone Les Paul Studio

Příspěvek od Paris »

jeste posledni poznamka: ne vsechno vykoumas z internetu, jsou obchody (nebo spis obchudky), kde maji zajimavy veci (a nezajimavy blbosti samozrejme taky), ale na webu se o tom nedoctes. nebo obcas doctes, ale nevsimnes si toho. chce to projit a podivat se zblizka.
Mekron

Příspěvek od Mekron »

Jj určitě, budu si muset holt najít čas a kouknout se tam:) Tak díky moc za rady, tohle už nějak dořešim... Kytaru beru tu Epinu 100 jen tak mimochodem:)
jenyceg

Příspěvek od jenyceg »

Ještě hodně slepých uliček prošlapeš:-).Hlavně vydrž a hrej.Kytara musí hlavně padnout do ruky, pak ladit, potom to musí to ladění udržet a až pak se řeší zvuk.
Mekron

Příspěvek od Mekron »

Ještě jedna drobnost:
Mám sluchátka Sennheiser 380 HD a mám k nim 6,3mm konektor. Šlo by je k tý kytarě napojit? Sice je to asi blbost, ale za optání nic nedám:)
Alternátor

Příspěvek od Alternátor »

Napojit jo, ale hrát ti to nebude. Tohle se spíš řeší nákupem nějakýho multiefektu.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

slo, ale nehraje to ;) (mozna to trosicku bude slyset s nejakym silnejsim humbuckerem. a asi jen v jednom sluchatku). to uz hraje samotna kytara bez zapojeni vic.
(ale za par stovek byl k dostani sluchatkovy zesilovac do kytary, to by se ti v tomhle smyslu hodit mohlo).

edit: Alternator je dnes presne o dve minuty rychlejsi :)
Mekron

Příspěvek od Mekron »

Tak dík hoši, časem o tom pouvažuju / ale to už je lepší to píchnout do komba:)/.
Alternátor

Příspěvek od Alternátor »

Paris píše:edit: Alternator je dnes presne o dve minuty rychlejsi :)
No vidíš, ale já zas zapomněl na ty sluchátkový zesilovače... :D K tomu jen jedno, rozhodně nekupuj Vox amplug Classic Rock... Na to se snad ani zapomenout nedá :evil: .
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

(kytaru muzes pichnout defakto kamkoliv, do pocitace taky (i s beznou zvukovkou), ale bude je to pruchozi zesileni (jak nastavis v ovladacim panelu zvuku) ... je v tom ovsem nekolik hacku, a efektovani nejakym softwarem bude pravdepodobne problemove kvuli zpozdeni, se kterym se moc hrat neda. ale o tom je tu uz napsano hodne, urcite najdes spoustu temat v jine casti tohohle fora...)

edit:
Alternátor píše:K tomu jen jedno, rozhodně nekupuj....
tohle je docela zajimavy, tak neco mezi sluchatkovym zesilovacem a levnym multiefeltem (a nestoji to moc):
Naposledy upravil(a) Paris dne 15.04.2012 9:53, celkem upraveno 1 x.
jenyceg

Příspěvek od jenyceg »

Ještě mi to nedá - tvůj původní odkaz na epinu z music city za 7500 - za 7500 bych raději pořídil tohle: http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=6 ... rder=datum

za ty samý prachy bych měl kvalitní nástroj, který by se dal případně ještě solidně prodat...
Mekron

Příspěvek od Mekron »

jenyceg píše:Ještě mi to nedá - tvůj původní odkaz na epinu z music city za 7500 - za 7500 bych raději pořídil tohle: http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=6 ... rder=datum

za ty samý prachy bych měl kvalitní nástroj, který by se dal případně ještě solidně prodat...
No dík za odkaz ale já moc bazary nemusim, raději novou:) Já vim, dělám blbost, ale opravdu je to tak - a další fakt, moje rodina je dost na nože s bazarovym prodejem, takže asi tak.

Na kytarách.cz mají tu stejnou za 6,5 k, takže ještě uvidim no... Možná bych do ní šel.
grock

Příspěvek od grock »

Souhlasím s janyceg, kytara s PC víc než dvojnásobek bude velice pravděpodobně lepší.A pokud jde o špatnou zkušenost s bazarem- já jsem zrovna od tohoto pána, co prodává ten PRS, koupil loni kombo a můžu potvrdit, že je to starší zkušený muzikant a solidní člověk, já koupě nelituji. Rozhodnutí je ale samozřejmě na Tobě...
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
CzechJoker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CzechJoker »

Mekron píše:Ještě jedna drobnost:
Mám sluchátka Sennheiser 380 HD a mám k nim 6,3mm konektor. Šlo by je k tý kytarě napojit? Sice je to asi blbost, ale za optání nic nedám:)
Jestli máš iPhone/iPad, pořeš to iRigem.
Mekron

Příspěvek od Mekron »

IPhone nemám, ani bych nechtěl. Psal jsem si s jednim hodnym chlápkem a doporučil mi kombo za 2k, každopádně to si radši odzkoušim, hlavně mi šlo o kytaru, to já moc nepoznám jestli to hraje blbě.

Epinu si vezmu určitě, je to už jasný a bohužel jsem už nepřemluvitelnej. Příští rok se ale uvidí, pokud mě to bude bavit /v což doufám/ tak kouknu po lepší. No nic máti mi kytaru nekoupí do tý doby dokud jí na španělce nezahraju nějakou dobrou písničku, takže já jdu na Všichni jsou už v mexiku:)
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

Mekron píše:IPhone nemám, ani bych nechtěl.
ne? proc? :shock:
Mekron píše:je to už jasný a bohužel jsem už nepřemluvitelnej.
no to je tvoje vec. tady te ani asi nikdo premlouvat nebude. spis je zvlastni to, jakym zpusobem k tomu rozhodnuti dochazis. mel si ten nastroj v ruce? srovnavals ho s jinejna nastrojema? (a jeste o vetu pred tou o tom rozhodnoti pises "hlavně mi šlo o kytaru, to já moc nepoznám jestli to hraje blbě".)
Mekron píše:Psal jsem si s jednim hodnym chlápkem a doporučil mi kombo za 2k
a tady nejsou lidi hodny? nebo je "hodny" jen ten, kdo ti rika presne to, co chces slyset?
Mekron

Příspěvek od Mekron »

Paris píše:
Mekron píše:IPhone nemám, ani bych nechtěl.
ne? proc? :shock:
Mekron píše:je to už jasný a bohužel jsem už nepřemluvitelnej.
no to je tvoje vec. tady te ani asi nikdo premlouvat nebude. spis je zvlastni to, jakym zpusobem k tomu rozhodnuti dochazis. mel si ten nastroj v ruce? srovnavals ho s jinejna nastrojema? (a jeste o vetu pred tou o tom rozhodnoti pises "hlavně mi šlo o kytaru, to já moc nepoznám jestli to hraje blbě".)
Mekron píše:Psal jsem si s jednim hodnym chlápkem a doporučil mi kombo za 2k
a tady nejsou lidi hodny? nebo je "hodny" jen ten, kdo ti rika presne to, co chces slyset?
Opravdu si říkám, že mě chceš jen sprdnout.

1, Na Iphone nemám a PODLE MĚ dávat 15k za mobil je moc.
2, Ne, nezkoušel, ale vyzkoušim. Jo je to moje chyba, blbě jsem se vyjádřil. A k tý větě že to nepoznám to je pravda, tudíž nechápu proč mi jí cituješ, pro mě bohatě stačí a navíc ono v kategorii LP není nic s čím by se dalo srovnávat /z těch co mi tady bylo doporučeno samozřejmě/.
3, A další věc kterou nechápu. Ten uživatel co mi radil psal i sem do diskuze a poradil mi, tudíž byl hodný. Děkoval jsem všem za rady, jsem moc rád že mi byly řečeny různé typy apod., ale pokud ti na tom tolik záleží, moc díky a si opravdu hodný chlápek.
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

Mekron píše: Na Iphone nemám a PODLE MĚ dávat 15k za mobil je moc.
to jiste. podle me je to taky moc. ale to neznamena, ze bych ho nechtel .... a krome toho CJ tim myslel trochu neco jineho.
Mekron píše:ono v kategorii LP není nic s čím by se dalo srovnávat
co tim myslis? jako ze kytar typu LP je na trhu malo?
Mekron píše:/z těch co mi tady bylo doporučeno samozřejmě/.
nj, to bych chtelo precist tipy i v par dalsich tematech, kde se resi neco plusminus podobneho.
Mekron píše:nezkoušel, ale vyzkoušim.
zajdi treba na Jungmanak a zeptej se, jaky LP ti za 7.500,- nabidnou. treba budes prekvapenej.
Mekron píše:A další věc kterou nechápu.
to sem se zase asi blbe vyjadril ja. nechtel sem, abys tu nekoho velebil, ale abys vic srovnaval sve predstavy s tim, co rikaji ostatni (navic, kdyz muzou o veci vedet daleko vic). ja to chapu (takovi jsme v podstate vsichni, ze kdyz se pro neco nadchneme, hur se nam vnimaji opacne nazory), ale zkus na to kouknout i z te druhe strany, az to nadseni trochu vychladne.

nic vic. a nechci tim ani napsat, ze ten vyber je nejaky spatny, to ne. jen to, ze je zbytecne omezujici k tomu pristupovat takhle ultimativne predem.
necross
Bandzone: saphet

Příspěvek od necross »

ten výběr není špatný, ale naprosto příšerný. Nechápu smysl něco radit když si poradit stejně nenechá.
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Mekron

Příspěvek od Mekron »

necross píše:ten výběr není špatný, ale naprosto příšerný. Nechápu smysl něco radit když si poradit stejně nenechá.
Nechápu zase proč to píšeš. Já jsem zvážil všechny věci, taky jsem tady na radu někoho přešel do levnějších vod a jak už jsem psal, Fokusky si dovolit nemůžu z důvodu toho, že já tam prostě nemůžu jet /většina z vás to sice nechápe, ale ti co nejsou plnoletí snad alespoň trochu chápou/ a Bachy jakbysmet. A pak ty Vintage, což je nad můj limit... A to jsme na konci doporučovaných kytar, pokud jsem něco přehlédl tak se omlouvám. Já nemám nic proti radám, dokonce naopak. Když se ti to zdá tak špatný, tak proč taky něco nenavrhneš? Rád se na to kouknu /tedy samozřejmě pokud se ti bude chtít/.
necross
Bandzone: saphet

Příspěvek od necross »

tobě je zbytečný něco navrhovat. Ale časem třeba přijdeš na to že ne všichni na bazaru prodávají špatný nástroje. Já kupuju osobně jen starší kytary a dnes je situace taková že seženeš kvalitnější nástroj za nízkou cenu. Takže já navrhuju bazar a když nemáš zkušenosti tak sebou někoho zkušenýho. Když napíšeš odkud jsi tak se třeba tady z fora někdo poblíž najde.
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“