Walden D710 CE

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
Nicolas

Re: Cort AS-M4 vs. Walden D71OCE

Příspěvek od Nicolas »

rocky77 píše:
Nicolas píše:rozhodne bych se jeste koukl po Seagullech
Stefka píše:Popravdě Seagull se mi nelíbí. Zkrátka to má na mě moc cinkavý zvuk a výrazné výšky
To je holt to zakládání duplicitních a nadbytečných vláken...
Asi ano,protože jinak bych si asi všiml,ikdyž četl jsem obojí.
Stefka píše: Neříkám, že jsou špatné, ale nejsou to prostě kytary pro mě.
Jasný,byl to jen návrh,poněvadž jsem přehlédls,jak psalas,že nejsou pro tebe:-).
Nero píše:
Pokud jde o Seagulla - Nicolas trefil, že bych ho doporučoval (a že jejich dvanáctku máme doma). Navíc dnes mám i čerstvé dojmy ze zkoušení několika jejich kytar. A rozhodně si nemyslím, že jsou zvukově moc do výšek a moc cinkavé - pokud vezmeš modely z cedru a mahagonu, budou spíš středové. Ta cinkavost je pak dána i čerstvostí strun
Já ty tvoje příspěvky o Seagullech nesmím číst,protože mě pak lákají čím dál víc a peněženka na to není vůbec přípravena.A já hlupák ještě otevřel thread o Seagullech :roll:
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Walden D710 CE

Příspěvek od Nero »

V threadu o Seagullech se aspon dočteš, že i nejlevnější model hraje dobře! :-D
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Nicolas

Příspěvek od Nicolas »

Nero píše:V threadu o Seagullech se aspon dočteš, že i nejlevnější model hraje dobře! :-D
No to seprávě stalo a ještě víc mě to rozhodilo.Kdyby hrály dobře jen ty lepší modely,od 20 výš,tak si aspoňřeknu,no co už,to je pro tebe zbytečná kytara za tolik peněz,ale takhle to hlodá víc a víc :roll:
už ten thread nebudu vůbec otevírat,protože jsem pak akorát rozhozený :? A pak mi ještě nasolíš do ran,když to vůbec nečekám v jiných threadech :| :mrgreen:
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Jdu po tobě! :twisted:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Stefka

Příspěvek od Stefka »

Fakt nevím, co na těch Seagullech vidíte..:D Mě teda zdaleka vůbec neoslnili..:) Je teda fakt, že jsem měla v rukou nějáké ty levnější modely.. Ale mám pocit, že jsem se mazlila i s nějakým za sedmnáct litrů a nevím, nevím..:D Asi jsem fakticky divná..:D
Fnk

Příspěvek od Fnk »

Co na nich vidime? Jsou krasny a hrajou moc prijemne,ze to az pohladi dusi .... :)
Art&Lutherie AL6C-AB
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Já třeba zase nic moc nevidím na Cortech nad nějakých 7 tisíc :) Každý má holt jiné ruce a uši...

PetrPeter 1975 - 2008
Stefka

Příspěvek od Stefka »

No jo, asi to tak bude..:) ono taky kdyby se všem lidem líbili stejný věci, tak by se asi nevyrábělo tolik druhů kytar..:D
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“