Edit: Pro úplnost, měl jsem stejný problém s tou rezonací. Prostě jsem o malinko zvedl tu kobylku a problém se výrazně snížil i když stále malinko přetrvává. Zvláštní že nejvíc tak rezonovala G struna a E na třetím pražci byla k nevydržení. Každopádně to u mě bude ještě o něco výraznější vlivem podladěné kytary.
Washburn WINSTDG + Marshall MG15CFX ?
Pravidla fóra
Re: Washburn WINSTDG + Marshall MG15CFX ?
Tu kytaru jsem si vyhrál na Basinfirefestu a není špatná. Přijde naprd seřízená, stačí trošku zvednout kobylku (povolíš ty dva šrouby a tím oddálíš struny od pražců) a HLAVNĚ vyměň struny. 9ky na tutom les paulu jsou něco nehoráznýho ... minimálně desítky ale spíš ty jedenáctky
... Já tam mám teď 12-60 v Drop C ladění a dá se to.
Edit: Pro úplnost, měl jsem stejný problém s tou rezonací. Prostě jsem o malinko zvedl tu kobylku a problém se výrazně snížil i když stále malinko přetrvává. Zvláštní že nejvíc tak rezonovala G struna a E na třetím pražci byla k nevydržení. Každopádně to u mě bude ještě o něco výraznější vlivem podladěné kytary.
-------------
Jackson DK2 SW
WASHBURN WINSTDG GoldTop
Roland CUBE 15X - na doma
Marshall JCM2000 DSL50 + Marshall 1960A - zkušebna/koncerty
Pedalboard: TC Electronic Polytune -> Boss CE-5 -> Dunlop CryBaby -> T.C. Electronic Spark Booster -> MXR Custom Badass Modified O.D. -> VOX Satchurator -> MXR Phase 90 Script Logo -> TC Electronic Flashback X4
------------
Jackson DK2 SW
WASHBURN WINSTDG GoldTop
Roland CUBE 15X - na doma
Marshall JCM2000 DSL50 + Marshall 1960A - zkušebna/koncerty
Pedalboard: TC Electronic Polytune -> Boss CE-5 -> Dunlop CryBaby -> T.C. Electronic Spark Booster -> MXR Custom Badass Modified O.D. -> VOX Satchurator -> MXR Phase 90 Script Logo -> TC Electronic Flashback X4
------------