Tip na chorus
Pravidla fóra
Dneska sem z druhý ruky (1300,-
) zakoupil EHX Small Clone a musim říct, že tenhle efektík ač má jeden knoflík a jednu páčku je zatim nejlepčejší chorus jakej sem slyšel, je hrubě návykovej
Hlavně oceňuju, že má True Bypass, fšem můžu vřele doporučit 
Dean Bloodstorm Tyrant Michael Amott Signature
Schecter Damien Elite Avenger
LINE 6 HD147
HARDBOX VINTAGER 212XL
Sony DWZ-B50GB
Schecter Damien Elite Avenger
LINE 6 HD147
HARDBOX VINTAGER 212XL
Sony DWZ-B50GB
- rasta_blasta
- Kontaktovat uživatele:
kdybys prodával (nevím sice proč ale stejně) tak mě kontaktuj... když budou nějaký ty barevný papírky tak to koupímchmelda píše:Dneska sem z druhý ruky (1300,-) zakoupil EHX Small Clone a musim říct, že tenhle efektík ač má jeden knoflík a jednu páčku je zatim nejlepčejší chorus jakej sem slyšel, je hrubě návykovej
Hlavně oceňuju, že má True Bypass, fšem můžu vřele doporučit
Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
http://www.youtube.com/watch?v=YRD_-oSJBKI
- rasta_blasta
- Kontaktovat uživatele:
budeš musetchmelda píše:Kámo tohle jen tak neprodám
Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
-
JOHNY Swamp Inc.
- rasta_blasta
- Kontaktovat uživatele:
teď se směješ.....chmelda píše:rasta_blasta píše:budeš musetchmelda píše:Kámo tohle jen tak neprodám
-
JOHNY Swamp Inc.
Nebudu dělat ramena, na Smrčku sem hrál chviličku když mi před koncíkem pučil kytarista kytárku abych si ho zkusil...
Dle mě je to kalsa jako všechny jeho pedály, nepraská při přepínání, je true-bypass a je spíš do Vintage zvuku.
Na Small Clone jsme nehrál ale Smrčka mě zaujal...
Druhá strana mince je, že hraju spíš metal takže heldám agresivnější chorus a ve stereu takže momentálěn si vystačuju s BEhringerem ale koukám po CH-5 a MXR - Chorusu. Nějakej rockovej kytarista bude mít třeba jinej názor, ale dle mě je to klasa...
Dle mě je to kalsa jako všechny jeho pedály, nepraská při přepínání, je true-bypass a je spíš do Vintage zvuku.
Na Small Clone jsme nehrál ale Smrčka mě zaujal...
Druhá strana mince je, že hraju spíš metal takže heldám agresivnější chorus a ve stereu takže momentálěn si vystačuju s BEhringerem ale koukám po CH-5 a MXR - Chorusu. Nějakej rockovej kytarista bude mít třeba jinej názor, ale dle mě je to klasa...
Používám jen nick "Swamp"
-
JOHNY Swamp Inc.
- zakk_wylde
- Kontaktovat uživatele:
Máte někdo zkušenosti s Dunlop MXR M134 Stereo Chorus? Už chvíli o něm uvažuju, ale zatím jsem ho nikde v prodejně hudebnin neviděl, tudíž nebyla ani možnost vyzkoušet.
Gibson Les Paul Studio wine red/gold HW => Dunlop CryBaby 535 => MXR EVH Phase 90 => MXR stereo chorus => Marshall TSL602, kabely Monster ROCK
- rain
- Odborník
- Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
- Kontaktovat uživatele:
No, je to k něčemu, já to mám třeba na kytarufelixx píše:má někdo zkušenost s chorusy Danelectro? je to k něčemu?
Tedy vážně: mám FAB Slap Chorus a zatěch 440 Kč co to teď stojí je to zlaté.
Jelikož ho používám na takové "osladění" čistého zvuku a čistý zvuk používám asi tak z 15% oproti zkreslenému, tak mi to bohatě stačí. Zdá se mi, že při extrémějším nastavení dělá trochu takovou špínu ve zvuku, nebo jak to nazvat, ale je to slyšet hlavně při zkreslení, na čistý je to v pohodě. V bypassu taky nějak slyšitelně nekrade signál. Za ty peníze, pokud nejsi nějaký purista fakt dobrý...
Jo, akorát ta mechanická konstrukce není bůhvíjaká. Je tam takový převod z toho pedálku na mikrospínač (z plastu, jak jinak) a to se mi jeví jako slabé místo, ale zatím to funguje bez chybně (ale BOSS to hold není).
CHORUS BOSS CE-3
Ahoj,
mate nekdo postrehy, poznatky vlastne cokoliv o teto krabicce?
Diky
mate nekdo postrehy, poznatky vlastne cokoliv o teto krabicce?
Diky
- dexter.raw
- Kontaktovat uživatele:
Když to tu tak pročítám tak bych se chtěl zeptat. Uvažuju taky o nějakým tom chorusu a celkem mi zaujaly zvukový ukázky toho small clona. Nevíte někdo jaký to má napájení? Já že mám marshalláckej adaptér na DD-3 a DF-7 tak aby mi to s tím šlo propojit ohledně polarity:/ jo a ještě bude dělat velkej bordel když bude tenhle analog mezi mejma digitálama? Jináč k tomu co se tu probírá...Když vezmu zrovna ten DF-7 od Digitechu tak já ho kupoval do začátku páč sem nevěděl co chci a za zvuk a hlavně z jaký krabky ho dostanu takže než abych zbytečně vyhodil 2000, třeba za MT-2 nebo DS-1 a pak ho prodával kvůli tomu že mi nevyhovuje, tak sem připlatil 700 a měl tam efektů 7. Osobně sem zkoušel porovnávat DF-7 s MT-2 a DS-1(na moc solidní kámošovo kytárce Ibanez s celkem ucházejícím kombem Fender) a oba efekty naprosto k nerozeznání. Takže myslim že za příplatek 700 pro neználka super koupě. Každopádně dneska už tak trošku vim co bych si od krabky představoval a tak bych radši koupil originál ale zvukově je to téměř totožný takže pakliže se teprv hledáte, vřele doporučuju. 
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1