Nové modely Gibson 2013
Pravidla fóra
Re: Nové modely Gibson 2013
Taky jsem po ni na bazaru pokukoval, ale prachy na ni bych dal do kupy nejdřív v září, tak budu mít nejspíš smůlu.
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Nemáte někdo konkrétní zkušenosti s těma Etune mechanikama? Dělam si z pravorukejch kytar levoruký a zajímá mě, jestli se to nedá nějak přenastavit. Díky.
American Vintage '52 Telecaster, MIJ 62 Telecaster Custom, Mexiko Standard Telecaster, Classic Vibe Telecaster, šrot Telecaster, Rickenbacker 330, Fender MIJ Traditional '60s Jaguar, CV Starcaster, Fender Cyclone, Fender MIJ Traditional '60s Mustang, Danelectro 59 korea, Epiphone Dot, Classic Player Jazzmaster, Vintera 70s Telecaster Deluxe, Eastwood Classic 6, Mascis Jazzmaster, CV Jazzmaster, Bach Les Paul (DM SD), Fender Newporter, Hondo II Professional Bass (1980), Paranormal Super-sonic, Paranormal Cyclone, Vox AC100 CPH halfstack, Blackstar HT 40, Line6 Spider Valve MK II atd.
Fyzicky přemontovat ("prohodim..." -Jirka Babica) jednotlivé ty kolíky. To určitě musí jednoduše jít, musí být odmontovatelné. Do nich půjde nějaký drátek. Takhle bys podle mě byl vpohodě
Jinak zajímavý dotaz.
Nebo pak hrát se strunama naopak. Coolness +10
Nebo pak hrát se strunama naopak. Coolness +10
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Tak jsem si pročetl celé TŘI stránky diskuze a k tématu téměř nic! Žádné postřehy nebo zkušenosti, prostě jen plácání lidí, kteří ty kytary ani neměli v ruce.