Buckethead - znáte ??

Vše o kapelách a hudebnících ...
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Chevees píše:
Dark Axel píše:He? Já jsem četl že se neví ani jeho pohlaví, natož kdo to je...
Blbost... Ví se kdo to je... Nějaký info např. tady: http://en.wikipedia.org/wiki/Buckethead

na co hraje je uvedený třeba tady: http://www.guitarworkshop.com/guestinst ... atmetheny/
to co je na wiki je pěkná blbost,rok 69 narozenej opravdu neni,protože mu neni ani 30,jméno se nezná,existuje jen jedna fotka na který udajně je,věřim že je to on,klučina s vystrčenejma zubama,hodně vysokej a sakra dlouhý prsty,hustý obočí,poplašenej výraz s pokusem o usměv...
určitě má komplexy a maskuje kdo je,má trémy,miluje brakedance a bojový umění,rád dělá při show robota,nerad dává rozhovory...dokonce se tvrdí,že byl tak trochu týranej a vyrůstal v kurníku,proto kladnej vztah ke kuřatum a ty fotky u kurníku...já tomu nevěřim,protože jednou prohlásil že na akustiku hraje,jen aby se to líbilo i rodičum..což svědčí o kladnym vztahu k nim...prostě asi má rád kuřata,prej kdyby ste ho před nim jedli tak vás "zabije" :lol: jeho tvář neznaj ani ti co snim spolupracovali...na zkoušky,do studia atd chodí taky s maskou a kýblem!
jen ven chodí nepoznaně ve svý podobě,přesnej věk neni známej,pod 30 let...má rád younga,malmsteena atd..nemá žádnou smlouvu s kytarovýma firmama,to proto aby mohl hrát na kterou se mu zachce...esp,gibson,jackson...v Evropě nekoncertuje,myslim,na pár výjímek...nejsem psycholog:D ..ale myslim že jemu nejde jen o image ale opravdu je plachý a má ze sebe komplex...takovej trochu ňouma,pamatuju jak byl na jednom koncíku zmatenej,když rozdával trika a všichni na něj řvali,byl upln dezorientovanej :lol: ..jeden čas se tvrdilo že to může bejt i žena...ale 2m a takový šlachy na rukou...tak z toho sešlo..věřim že v počátcích jeho tvář zahlídlo spoustu lidí,ale dneska ani lidi ve studiu či podobně...kromě toho fota,který mi na něj sedí..jinak se o něm ví málo,páč nerad mluví,nemá rád rozhovory..ale na kejtru začal hrát ve 12 letech...nechce bejt slavnej,jen mít skalní fanoušky,proto mnoho lidí jeho jméno v evropě nezná,nemá žádný závazky se studiama a firmama,takže ho "neproflakujou" a on se taky "neproflakuje"....
ačkoliv sem o bucketheadovi nikdy moc nemluvil,je to trochu moje posedlost,jeho styl mam rád,třeba halloween athem se mi sakra líbí,ale spíš mě láká o něm vědět co nejvíc...je to týpek :wink:
Gynekolog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gynekolog »

tak nějaký fota jeho co se daj najít:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

a tohle nevim no...na jinejch forech lidi píšou že je to on
Obrázek

edit:sakra srry za roztažení fora, nechce se mi to ukládat do kompu, zmenšovat a nahrát někam.
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Jo,na týp první a třetí je podle mě on...na tý druhý,to je nějaká dobová,sice taky dlouhý prsty,ale on to beztak nebude,kvuli roku narození a to jméno brian carrol,wiki myslim zase uvádí jiný jméno atd...
Taky se tvrdilo že buckethead je ve skutečnosti blackmore,podle tý podoby na tý druhý fotce,ale pochybuju...
na ty jména a údaje bych fakt nespolíhal,ani na buckových ofiko stránkách nei jméno atd...a každej zdroj uvadí něco jinýho,někde na diskuzi sem se dočetl že brian carrol je kytarista a na styl bucketheada se vůbec nehrabe,co se technky týče...takže si to někdo vymyslel...z věrohodných zdrojů jsou známa asi 3 jména...ani jedno nelze potvrdit, ale toho briana zavrhuju....Jinak taková zajímavost že Buck má malíček 5 palců,což je asi 12,5 cm :shock:
Jak sami vydíte na těch dvou fotkách,buck vůbec nevypadá jako celebrita,či nějaká rock star...prostě za maskou se z něj stane uplně jinej člověk :) :wink:
Jinak ta poslední je opravdu směšná,vypadá spíš jak slash a má moc "krátký" prsty...navíc buck je takovej ostýchavej (což neplatí při jamu s maskou)...takže dost pochybuju že by běhal s pivkem a bez masky a dělal zábavu...navíc to na škebly je nějaká paruka a buck podle všecho bude mít svoje vlasy...jinak i postava je podle toho pultu v zadu moc malá...o snubáku taky pochybuju....
Jo,ještě,jediná věc podle čeho se nejvíc lidi přikláněli k pravosti fotky je,že stou samou kytarou(model) je viděm skutečnej buck někde v masce jak doma jamuje,takže buď fake,nebo prvá fotka ale falešný udaje...o pravosti toho článku se mi nechce věřit...jestli je pravej,tak na něm neni buck... :wink:
James.v6

...buck

Příspěvek od James.v6 »

Souhlasím...ta první a třetí fotka ...to je bucket...
Ale zas se mi zdá divný ..že by se takhle někde fotil a ještě s kejtrou na zádech...:DNo nevím ale stejně to není on..:D

A ten malíček na tý fotce mám nalepenej ...jde to vidět a na forech to řešily že to má nalepený...
Ale jinak bojím se ho... :roll:
Ibanez Prestige RG 1570-----RP350------
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Jo,ten je nalepenej,ale i bez toho je dlouhej jak sviň...myslim že tohle je schválně...nebo jestli je to fake,tak pěkně trapnej...to sou spíš fotky přátel,rodiny atd a někdo to prostě postne,jelikož nikdo nezná jeho identitu,tak ho těžko můžou stopovat novináři a na ulici ho taky nikdo nepozná...takže spíš někdo kdo ho zná a ví co je zač,to provalí nebo tak...
Gynekolog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gynekolog »

Ta první a třetí bych taky řek že bude on:) Starší fotka z mládí a někdo ho provalil no
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

nerad vám beru iluze, ale první a druhá stoprocentně Buckethead

první - se Shawnem Lanem, jednu dobu Bucketa učil, výška, vychrtlost a vlasy by seděly

druhá - jeho občanské jméno vážně zní Brian Caroll (a vážně tam ten malíček má nastavený). navíc tam sedí equip (na tuhle kytaru a aparát opravdu hrával)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Drobák

Příspěvek od Drobák »

to jo,to už sem říkal,že na tu kytaru hrál...že by to mohla bejt jeho fotka taky nepopírám,jen vyvracim to jméno a rok natození...jinak na tý třetí je Buck taky...
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

ta třetí by odpovídala vzhledem, nezatracuju ji, ale vidím ji poprvé, úplně jistý si nejsem

ale zřejmě jo :-)
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

Buckethead mě nějak neoslovil. Co vím, tak ho učil Gilbert, kterého opravdu můžu,tak nevím kde je chyba.
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
Drobák

Příspěvek od Drobák »

podle toho usměvu jde poznat...Jinak jméno nebylo nikdy oficiálně oznámeno,brian,jordon...atd atd...věk je podlě mě taky blbost rok 69..protože v jednom buckovo příběhu o svym životě,buck říká ně co ve stylu,když sem byl ještě kluk,v roce 1989....nevim jestli by se v 20 letech takhle nazíval a chodil do dysneylandu,taky to prej bylo někdy v dobách kdy začínal na kytaru...začal ve 12 takže bych to viděl že v roce 89 mu bylo max 15 let....takže dneska mu může bejt něco kolem 30 let...
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Saul píše:Buckethead mě nějak neoslovil. Co vím, tak ho učil Gilbert, kterého opravdu můžu,tak nevím kde je chyba.
Když už tě neoslovuje svojí image a tajemností,tak musí určitě zvukem a stylem...čekuj:

-doporučuju hlavně konec

http://www.youtube.com/watch?v=yaCErlW-3p8

-halloween hymna,děsí mě víc jak mayers :D

http://www.youtube.com/watch?v=_vFiv22x2yI

Na YT je toho mraky...

Edit: http://www.youtube.com/watch?v=FHM8Sfi3 ... re=related
Naposledy upravil(a) Drobák dne 14.08.2008 16:33, celkem upraveno 1 x.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

jo, to datum narození mi taky nesedí, ale jiné jméno, než Brian Caroll jsem ještě neslyšel, měl jsem za to, že je to vážně jeho reálné jméno
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

Hele lidi co bucketa hrajete...
Potřebuju zlepšit techniku a chci se vrhnout na něco obtížnýho ale hratelnýho(do teďka sem prakticky vůbec nesoloval - jen Greenwoodovo věci, pár hendrixovo licků/minisol, hell song solo, nějaký billy talent sola apod...- potřebuju začít)...
Můžete mi od něj doporučit nějakej lehčí song, na kterej existuje pořádnej tab a poskytne mi trochu volnosti k tomu abych si ho upravil?
Díky...
Drobák

Příspěvek od Drobák »

taky sem si myslel že je..možná i je,vyvrátit to nemůžu,ale nikdy to nikdo neprohlásil,na ofiko stránkách to taky neni a brian carrol je udajně nějakej kytarista,kterej se neprosadil,ale technicky na Bucka nemá...říká se to,všechno sou jen doměnky...to jméno nejspíš vychází na základě toho článku,ale kdo ví jestli je na něm vůbec buck,celkem mi to sedí,ale stejně...na těch 3 fotkách vůbec ani nemusí bejt...i když by to odpovídalo
Na wiki je taky jméno odvozený podle tohodle článku..kdo ví,je li to fake či tak....každopádně chce bejt anonymní a daří se mu to.... 8)
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

z Wiki jsem nikdy nic o něm nečet, wiki - nezájem :P

Ragnare - něco co je dobře tabnuté... a co bysis mohl upravit... co je lehčí... moc mě toho nenapadá :D
upřímně jsi mě dost dostal... jsem trochu bezradný... ví někdo něco? :-)

Big sur moon , to je dobrý... stačí mít hbité dlouhé prsty a nějakou představu o arpeggiích... a echo :D
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

Welcome To Buckethead a fragmety z Jordan a Post Office Buddy. To teda hraju já a to sem na to s technikou bídně. :)
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

Díky za tipy kluci, během zejtřka si to nějak přeberu:)
Jordan docela znám(Guitar Hero) a tam asi fakt jen fragmenty:)
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

No celý se to fakt nedá. Ty šestnáctinky, zběsilej tapping a tak...

GL&HF 8)
Drobák

Příspěvek od Drobák »

ten hlavní riff z bucketheadland je celkem v poho,až na ty bláznivý pickingy :lol:
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“