Bazarové tipy a komentáře

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Odpovědět
zzbar
Rádce

Re: Dobré kousky na bazaru

Příspěvek od zzbar »

Dobré kousky na bazaru: http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=6 ... =25&order=
Za ním i před ním :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (dámy prominou...)
Akorát ta cena se mi nezdá.
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II

Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
pehve

Příspěvek od pehve »

dámy mně taky ne ... jen pár set sleva :|
zzbar
Rádce

Příspěvek od zzbar »

Tohle si myslím, že by mohl být dobrý kauf http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=7 ... =25&order=
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II

Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Medák
Bandzone: http://bandzone.cz/prvnihore
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Medák »

pehve píše:http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=6 ... rder=datum

to je myslím dost dobrá nabídka, značka, kvalita...
Nedávno jsem prodal stejný model (ale jen s jedním kotlem, zachovalejší a v hezčí barvě) s dvěma masivními stojany a fungl novýma blánama na kopák za 8300. Ceny těchto souprav z 90. let jdou stále dolů. Za ty peníze to hraje fakt suprově! Kdyby člověk kupoval nový, tak za to dostane nějaký entry level.
Kajda
Rádce

Příspěvek od Kajda »

Bubny Peace nebrat, je to podobný level jako Stagg (= jen to vypadá jako bubny, ale rozpadá se to). Ty Mapexy jsou nízká řada, ale už to něco vydrží a i se to dá slušně naladit :D
Mapex Orion, Paiste 2002, double Mapex Falcon
Medák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Medák »

Peace nehrají a sypou se. Hardware je příšerný! Měl je jeden můj kolega a fakt zlo.
tromr

Příspěvek od tromr »

Čau, není to sice bazar, ale jak je na tom tahle souprava a činely pro nikdy nehrajícího začátečníka ?
Je to nějaký zvýhodněný set.

http://kytary.cz/dimavery-ds-205-paiste-pst3/HN133817/

Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Příspěvek od Monikad »

tromr píše:Čau, není to sice bazar, ale jak je na tom tahle souprava a činely pro nikdy nehrajícího začátečníka ?
Je to nějaký zvýhodněný set.
cena té zvýhodněné soupravy mluví sama za sebe... necelých 6 táců za soupravu i s mechanikou, blánami a činely, to snad je odpovědí samo za sebe.

Na tvoji otázku zareaguji jinou otázkou: Proč myslíš že se takový set prodává ZVÝHODNĚNĚ???
Myslíš že prodejce neb výrobce se rozhodli prodat komplet kvalitní soupravu s kvalitními činely "výhodně" za pár kaček???
Néjsou charita..... jde o low endové věci které už si těžko hledají samy o sobě odbyt a tak alespoň marketingově voleným tahem nabízí "komplexní řešení typu SEDNI A HREJ" pro začátečníky a nebo totální neználky trhu s bubny.

Pokud hodlá někdo utratit peníze za něco, co nejen že nehraje, ale ještě ke všemu se za pár týdnů či měsíců odporoučí, pak prosím...ale rozumný člověk, který si chce zahrát a zároveň nechce vyhazovat prachy za šunt se tomuhle vyhne velkým obloukem.

Vezmi to tak, že by ti v prodejně oblečení nabídly "kompletní oblečení pro tvůj den" bylo by tam vše od kalhot přez triko, bundu, boty, spodní prádlo........ nabídnou ti to za pár korun. Koupíš to když je to tak výhodné, aniž by si se zajímal o to, jaký styl oblečení to je, v jaké barvě, nebo třebas z jakého materiálu to je... nemluvě o tom že ani netušíš jaké velikosti to oblečení a boty ti to nabízejí???? Odpověz si sám...... 8) Pokud bys do toho takhle naslepo šel s velkou šancí, že to pravděpodobně neoblečeš ani jednou, pak s klidným srdcem běž a kup i tu zvýhodněnou soupravu bubnů!! :shock:
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
Diabollo

Příspěvek od Diabollo »

Mončo,tak to bylo drsný!! :twisted: Ale máš pravdu, souhlasím.

Jedinný co bych v tom videu ocenil je asi těžká práce s úpravou zvuku, aby to alespoň trochu znělo. I když i tak je to z toho strašně moc slyšet (kopák úplně suchej, bez mlasku, šťávy, energie - jak plastovej kýbl, Tomy osazené X-vrstvými blánami s tlumením sice celkem konktrétní ale bez jakéhokoli sustainu.

Prostě tohle nebude ta správná cesta a i ten činelový set, který k tomu dodávají nestojí za nic.

Za mě určitě ne :wink:
Medák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Medák »

Ten set opravdu za moc stát nebude, ale zas na druhou stranu, když nemáš v kapse víc jak 6 tisíc na komplet soupravu i s činelama, tak moc na výběr nemáš. Zvukově to není zas tak zlý, ale bál bych se toho hardwaru. Činely jsou z mosazi, takže taky mnoho nevydrží, hlavně při razantnější hře.
Při troše štěstí by se za podobnou cenu daly na bazaru sehnat třeba Sonor 50X, starý Exporty, Rockstary apod. i s nějakými činely, který můžeš časem obměnit za lepší. Ale chce to vyčkat (klidně půl roku), neukvapit se a zatím pilovat techniku na nějaký cičítko.
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

Diabollo píše:Mončo,tak to bylo drsný!! :twisted: Ale máš pravdu, souhlasím. .....
Možná trošku drsný, ale rozhodně přímé! nemá cenu si tady sami mezi sebou mazat med kolem pusy a chválit něco co si těžko nějakou chválu zaslouží...... je to šunt. Vždy´t ani na bazaru nenajdeš soupravu za 6 tisíc co by trošku hrála, a to lze předpokládat že použitý nástroj ve stejné ceně bude kvalitou o kousek vyšší kategorie....
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

Medák píše:Ten set opravdu za moc stát nebude, ale zas na druhou stranu, když nemáš v kapse víc jak 6 tisíc na komplet soupravu i s činelama, tak moc na výběr nemáš. Zvukově to není zas tak zlý, ale bál bych se toho hardwaru. Činely jsou z mosazi, takže taky mnoho nevydrží, hlavně při razantnější hře.
Při troše štěstí by se za podobnou cenu daly na bazaru sehnat třeba Sonor 50X, starý Exporty, Rockstary apod. i s nějakými činely, který můžeš časem obměnit za lepší. Ale chce to vyčkat (klidně půl roku), neukvapit se a zatím pilovat techniku na nějaký cičítko.

"Zvukově to není zas tak zlý".... nesu´d zvuk z toho videa. Je to studiově vytuněný. Dojdi si to oklepnout někde na prodejnu lajf a jsem si jistá že na ten zvuk změníš názor.
Nemluvě o tom, že ty bubny jsou často obtížně laditelné, neb většinou disponují menším počtem ladících šroubů!!

Všiml sis, že na té 12" TT a 16"FT už nedokázali asi ani v mašinkách a ladění bubnu dosáhnout žádný solidní zvuk, proto místo převozního igelitu obuli PinStripe blány která sama o sobě buben zhutní a dodá basy... a i přez to je to nic moc :?

Přimlouvám se za ten bazar a připomínám jednu známou pravdu: nejsme tak bohatí, abychom kupovali levné věci!!! 8) :idea:
tromr

Příspěvek od tromr »

Dobře, rozumím. Finančně jsem docela omezený - na 8 tisíc. Po jakých konkrétních modelech nebo značkách se mám tedy dívat ?
Medák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Medák »

Jak jsem psal, za tu cenu seženeš nízké řady zavedených značek, které jsou ale stále mnohem lepší než Millenium, Dimavery a spol. Námátkou třeba:
Sonor 50x, 100x
Tama Rockstar, Swingstar
Pearl Export,
Mapex Q
nebo třeba i trochu kontroverzní Basix Custom (sám jsem je míval - hrají v dané cenové kategorii skvěle, ale je to horší s hardwarem).
Občas jsou vidět fakt pěkné nabídky - nedávno jsem viděl 503 i s hardwarem za 4 tisíce.
U plechů se vyhni materiálu mosaz (brass) a raději kup méně činelů, ale kvalitnější!
Medák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Medák »

Monikad píše: "Zvukově to není zas tak zlý".... nesu´d zvuk z toho videa. Je to studiově vytuněný. Dojdi si to oklepnout někde na prodejnu lajf a jsem si jistá že na ten zvuk změníš názor.
Nemluvě o tom, že ty bubny jsou často obtížně laditelné, neb většinou disponují menším počtem ladících šroubů!!
Jo, jasně, já tyhle promo videa beru s rezervou a na Dimavery jsem dokonce jednou kdysi hrál. Jen jsem chtěl říct, že největší průser není zvuk, ale hardware. Taky bych je nedoporučoval.
necibici
Moderátor
Bandzone: bandzone.cz/attacus

Příspěvek od necibici »

Přesně tak,jak píše Medák,když starý bicí,tak solidní značky a střední třídu.
K čemu bude stáří jen cca.rok,když to bude rozbitý? :?
Rozhodně jsou k ničemu staré linky na neexistující inz.,spíše to chce nějaký nadhled. :wink:
Sám jsem toho už hodně inzeroval a na inzerát koupil a vždy mne potěší zajímavá nabídka kolem 60 procent původní ceny,to už má smysl o tom uvažovat,když je to bez záruky.. Je to každýho věc,kolik dá slevu z P.C.,ale co čekají prodejci,když pořád dokola aktualizují inz.za stejnou cenu..? Když něco prodávám delší dobu,stále pomalu zlevňuji až třeba na 50 procent původní ceny a to je to, co tu chci naznačit.. Vždyť bicí jsou nejnamáhanější nástroj,takže cena musí jít s léty dolůůů.. :wink:
Tama Superstar,Meinl,Anatolian,Stagg,Evans,Balbex.
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

necibici píše:Přesně tak,jak píše Medák,když starý bicí,tak solidní značky a střední třídu.
K čemu bude stáří jen cca.rok,když to bude rozbitý? :?
Rozhodně jsou k ničemu staré linky na neexistující inz.,spíše to chce nějaký nadhled. :wink:
Sám jsem toho už hodně inzeroval a na inzerát koupil a vždy mne potěší zajímavá nabídka kolem 60 procent původní ceny,to už má smysl o tom uvažovat,když je to bez záruky.. Je to každýho věc,kolik dá slevu z P.C.,ale co čekají prodejci,když pořád dokola aktualizují inz.za stejnou cenu..? Když něco prodávám delší dobu,stále pomalu zlevňuji až třeba na 50 procent původní ceny a to je to, co tu chci naznačit.. Vždyť bicí jsou nejnamáhanější nástroj,takže cena musí jít s léty dolůůů.. :wink:
Příteli, pozor na "off topic" příspěvek... tady nejsme od toho, abychom dělali školení jak prodávat přez inzerát, zde je thread o nějakých konkrétních zajímavých nabídkách, které jsou pro někoho tak zajímavé, že se chce podělit s ostatními.
marketingové školení o inzertním prodeji zde není!!
Moleek

Příspěvek od Moleek »

necibici píše: Rozhodně jsou k ničemu staré linky na neexistující inz.,spíše to chce nějaký nadhled. :wink:
Jak píše Monďa, toto téma není pojaté jako instruktáž, co na bazaru kupovat, co ne a na co si dát pozor, ale jako místo, kam člověk umístí odkaz na inzerát, pokud si myslí, že je výhodný a sám si na něj nedělá zálusk, a třeba pomůže nějakému kolegovi z fóra k pěkné a výhodné koupi.
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
necibici
Moderátor
Bandzone: bandzone.cz/attacus

Příspěvek od necibici »

Omlouvám se za neuvážené školení o prodeji,ale prostě jsem se chtěl vyjádřit obecně o dobrém obchodu.. :cry:
Přesto trvám na tom,že dávat sem odkazy na inzerci je nesmysl,protože dobrá nabídka je obvykle do týdne pryč.
Tama Superstar,Meinl,Anatolian,Stagg,Evans,Balbex.
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“