Za ním i před ním
Akorát ta cena se mi nezdá.
Nedávno jsem prodal stejný model (ale jen s jedním kotlem, zachovalejší a v hezčí barvě) s dvěma masivními stojany a fungl novýma blánama na kopák za 8300. Ceny těchto souprav z 90. let jdou stále dolů. Za ty peníze to hraje fakt suprově! Kdyby člověk kupoval nový, tak za to dostane nějaký entry level.pehve píše:http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=6 ... rder=datum
to je myslím dost dobrá nabídka, značka, kvalita...
cena té zvýhodněné soupravy mluví sama za sebe... necelých 6 táců za soupravu i s mechanikou, blánami a činely, to snad je odpovědí samo za sebe.tromr píše:Čau, není to sice bazar, ale jak je na tom tahle souprava a činely pro nikdy nehrajícího začátečníka ?
Je to nějaký zvýhodněný set.
Možná trošku drsný, ale rozhodně přímé! nemá cenu si tady sami mezi sebou mazat med kolem pusy a chválit něco co si těžko nějakou chválu zaslouží...... je to šunt. Vždy´t ani na bazaru nenajdeš soupravu za 6 tisíc co by trošku hrála, a to lze předpokládat že použitý nástroj ve stejné ceně bude kvalitou o kousek vyšší kategorie....Diabollo píše:Mončo,tak to bylo drsný!!Ale máš pravdu, souhlasím. .....
Medák píše:Ten set opravdu za moc stát nebude, ale zas na druhou stranu, když nemáš v kapse víc jak 6 tisíc na komplet soupravu i s činelama, tak moc na výběr nemáš. Zvukově to není zas tak zlý, ale bál bych se toho hardwaru. Činely jsou z mosazi, takže taky mnoho nevydrží, hlavně při razantnější hře.
Při troše štěstí by se za podobnou cenu daly na bazaru sehnat třeba Sonor 50X, starý Exporty, Rockstary apod. i s nějakými činely, který můžeš časem obměnit za lepší. Ale chce to vyčkat (klidně půl roku), neukvapit se a zatím pilovat techniku na nějaký cičítko.
Jo, jasně, já tyhle promo videa beru s rezervou a na Dimavery jsem dokonce jednou kdysi hrál. Jen jsem chtěl říct, že největší průser není zvuk, ale hardware. Taky bych je nedoporučoval.Monikad píše: "Zvukově to není zas tak zlý".... nesu´d zvuk z toho videa. Je to studiově vytuněný. Dojdi si to oklepnout někde na prodejnu lajf a jsem si jistá že na ten zvuk změníš názor.
Nemluvě o tom, že ty bubny jsou často obtížně laditelné, neb většinou disponují menším počtem ladících šroubů!!
Příteli, pozor na "off topic" příspěvek... tady nejsme od toho, abychom dělali školení jak prodávat přez inzerát, zde je thread o nějakých konkrétních zajímavých nabídkách, které jsou pro někoho tak zajímavé, že se chce podělit s ostatními.necibici píše:Přesně tak,jak píše Medák,když starý bicí,tak solidní značky a střední třídu.
K čemu bude stáří jen cca.rok,když to bude rozbitý?
Rozhodně jsou k ničemu staré linky na neexistující inz.,spíše to chce nějaký nadhled.![]()
Sám jsem toho už hodně inzeroval a na inzerát koupil a vždy mne potěší zajímavá nabídka kolem 60 procent původní ceny,to už má smysl o tom uvažovat,když je to bez záruky.. Je to každýho věc,kolik dá slevu z P.C.,ale co čekají prodejci,když pořád dokola aktualizují inz.za stejnou cenu..? Když něco prodávám delší dobu,stále pomalu zlevňuji až třeba na 50 procent původní ceny a to je to, co tu chci naznačit.. Vždyť bicí jsou nejnamáhanější nástroj,takže cena musí jít s léty dolůůů..
Jak píše Monďa, toto téma není pojaté jako instruktáž, co na bazaru kupovat, co ne a na co si dát pozor, ale jako místo, kam člověk umístí odkaz na inzerát, pokud si myslí, že je výhodný a sám si na něj nedělá zálusk, a třeba pomůže nějakému kolegovi z fóra k pěkné a výhodné koupi.necibici píše: Rozhodně jsou k ničemu staré linky na neexistující inz.,spíše to chce nějaký nadhled.