Cradle Of Filth je urcite 100% black metal...A Dani Filth tam jecakem porad nezpiva rek bych ze ma dost poloh...Dark Axel píše:Jojo, Chris Barnes, proto jsem ho tam zmiňoval.
On death metal nemusí být vyloženě jen o tom growlingu, ne? Slyšel jsem pár názorů, že Craddle of filth hrajou death a teda tam je právě spíše ten šílený scream
CHILDREN OF BODOM
Isnt everything emo?How can you classify emo? every emotion is emotional even joy so emo is a bullshit retarded type of music for homos!!!
Ibanez Sr 505 BM,Warwick 25.1 250w
www.bandzone.cz/fan/wonder
ja mam z death metalu asi nejradsi hlas mikaela akerfelta z opeth, neuveritelne mocnej growling co prechazi do nejkrehciho cisteho vokalu
a celkove je tahle skupina neuveritelne talentovana, v jedne pisni predvedou tolik napadu co spousta jinych skupin nema na celem albu...
Bach LP, KUSTOM Dart 10, 40 W trandak, Zoom g2.1u, Ernie Ball 13, Tortex 0.88
Sláva veškeré hudbě vznikající severně od Kodaně
-
Isachs
- Kontaktovat uživatele:
Cradle ownz, nejúžasnější hlas v blackmetalu co jsem kdy slyšel od temnýho hučení po ječák co rve uši... trochu mi tam vaděj klávesy a to že už dost komerčněj... ale viděl jsem DVD from the cradle to enslave a pecka... srovnávaj tam evropský a americký verze svých songů, smějou se MTV a tak... nutno vidět... překvapivě mr Filth má při mluvení docela normální chlapskej hlasWonder píše:Cradle Of Filth je urcite 100% black metal...A Dani Filth tam jecakem porad nezpiva rek bych ze ma dost poloh...Dark Axel píše:Jojo, Chris Barnes, proto jsem ho tam zmiňoval.
On death metal nemusí být vyloženě jen o tom growlingu, ne? Slyšel jsem pár názorů, že Craddle of filth hrajou death a teda tam je právě spíše ten šílený scream
Ale jestli máte rádi dobrej metal tak doporučuju schrastit si Silent Civilian, žádná kapela mě za posledních pár let nedostala tak jako Silenti... nářez moc...
Kód: Vybrat vše
http://youtube.com/watch?v=GXTyvRHoEecESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka 
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
ale znáš Spark...jejich škatulky typu "daemonical black-death metal" nebo "death metal 21.století" přece nemůžeš brát vážně 
ikdyž mezi námi bych se toho označení moc nebránil...jak jsm tak četl tak Filthi nemají zrovna moc blackové texty - teda já to v tom necítím
ikdyž mezi námi bych se toho označení moc nebránil...jak jsm tak četl tak Filthi nemají zrovna moc blackové texty - teda já to v tom necítím
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
ja bych je zaradil jako kinder black metal
ne, urcite do blacku spadaj ale pravda ze od kapel typu mayhem ci emperor (i kdyz to je sympho black) maji celkem daleko... btw predevsim emperor povazuju za uplnou spicku tohohole zanru
Bach LP, KUSTOM Dart 10, 40 W trandak, Zoom g2.1u, Ernie Ball 13, Tortex 0.88
- JohanHeggII.
No CoB je moje nejoblíbenější kapela...Alexiho"wildchild"Laiho má opravdu skvělé sóla i zpěv......a i Jaska Raatikainen,Janne "Warman",Roope Latvala a Henka T.Blacksmith sou skvělí muzikanti(i bývalý člen Alexandr Kuopalla-nevim proč odešel)......mám rád šechny jejich songy ale nejlepší text má asi You're better of dead(malá ukázka:It'S a hell for heroes and heaven for fools, what makes you the luckiest bastard on earth)
Jo a jejich koncert ze Stockholmu je rozhodně nejlepší koncert jaký sem kdy viděl.......jo a na ten název prý přišli že prý je tou příhodou u bodomu strašily rodiče když byli malý
Jo a jejich koncert ze Stockholmu je rozhodně nejlepší koncert jaký sem kdy viděl.......jo a na ten název prý přišli že prý je tou příhodou u bodomu strašily rodiče když byli malý
IF YOU WANT PEACE....PREPARE FOR WAR!!!!666
CHILDREN OF BODOM!!!!
AMON AMARTH!!!
CHILDREN OF BODOM!!!!
AMON AMARTH!!!
-
Isachs
- Kontaktovat uživatele:
Poslechl někdo ty Silenty co jsem tu postoval? Asi těžko co?
No doporučuju fakt poslechnout
stojej za to
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka 
Porad to jsou knedlici a ty frcejPopic píše:jak ste se tady bavili o CoF, nepride vam ze posledni dobou trosku vymekli?....kdyz vezmete album Thornography a Vempire tak to je docela velkej rozdil
Isnt everything emo?How can you classify emo? every emotion is emotional even joy so emo is a bullshit retarded type of music for homos!!!
Tak Cradle of Filth je jedna z mejch nej skupin,ale pokud tomu říkáte 100% black tak to asi ne...sám dani tvrdí že hrajou spíš extrémní heavy metal,jejich demo total fucking darkness bylo docela black až death ale ted už docela změkli,viz nyphetamine,thornography....jsou i tvrdší,např:marduk,darkthrone,gorgoroth...ale to už se mi nelíbí,éra black metalu už skončila,aspoň to tvrdí Dani,už to nejsou ty časy severský blackmetalových mafií,kde jim spíš než o hudbu šlo o vyvražďování, a vypalování kostelů....ale CoF jsou best,např Hallowed be thy name nebo sleeples maj fakt libový riffy....
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Credláči fakt mají do blacku daleko, z blacku jim zůstala už jen ta image a Daniiho ječák, některý pasáže jsou možná trošku blackový, ten zvuk taky dobrej. Jinak na živo jsou celkem hrozný, co jsem viděl záznam, všechno špatně
Maj to naprosto typický: nadupaný CD, nasamplovaný, zvukově naprosto dotažený, nastříhaný, prostě dokonalý a pak na živo je to hnus, protože to nejsou schopní zahrát ani trošku přibližně, jako na CD.
Alexiho smečka je zatraceně dobrá, sice je moc neposloucham, ale uznávam jejich muziku.
Pokud chcete poslechnout něco kapku podobnýho, můžu jen doporučit IMPERANON, někdo říká, že je to hodně podobný, někdo zas, že je to úplně jiný, posuďte:
http://www.youtube.com/watch?v=-hPrDaBT0jM
Alexiho smečka je zatraceně dobrá, sice je moc neposloucham, ale uznávam jejich muziku.
Pokud chcete poslechnout něco kapku podobnýho, můžu jen doporučit IMPERANON, někdo říká, že je to hodně podobný, někdo zas, že je to úplně jiný, posuďte:
http://www.youtube.com/watch?v=-hPrDaBT0jM
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
- the_nameless
Neprijde mi ze by te CoF byli black....uz od nyphetamine zacaly byt vyrazne komercnejsi a vymeklejsi.....ale nejsou jedinou kapelou u ktery to jde u novych alb vyrazne do te komerce....
ale treba s Burzum se to neda srovnat....to je pravej Black....
fanousci jsou vetsinou zklamany a nejaci potaply gothici ktery si sajou krev jsou uneseny
Ale co se tyce Childrenu tak ty me jeste nesklamaly.....jejich hudba do me dostava samy prijemny pocity ....a to jsem pak jek camrda
a na koncertech maj zvuk paradne vychytanej
i kdyz po tom co jsem zacal poslouchat kapely jako Behemoth bo treba Kataklism uz to ani moc nepovazuju za 100% death....
ale treba s Burzum se to neda srovnat....to je pravej Black....
fanousci jsou vetsinou zklamany a nejaci potaply gothici ktery si sajou krev jsou uneseny
Ale co se tyce Childrenu tak ty me jeste nesklamaly.....jejich hudba do me dostava samy prijemny pocity ....a to jsem pak jek camrda
a na koncertech maj zvuk paradne vychytanej
i kdyz po tom co jsem zacal poslouchat kapely jako Behemoth bo treba Kataklism uz to ani moc nepovazuju za 100% death....
B.C.Rich -warlock (bronce series),kombo(Soundking)60W
španěla Stagg(modrá)
.....jináč death,hevy,apod.
španěla Stagg(modrá)
.....jináč death,hevy,apod.
Novej Song :
http://artists.ultimate-guitar.com/childrenofbodom/
http://artists.ultimate-guitar.com/childrenofbodom/
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
pánové,lidi, jak se může jmenovat tohle? http://www.youtube.com/watch?v=krRgIu2b ... re=related
chci na to sehnat taby
chci na to sehnat taby
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora