Kombo Behringer BX1200
Pravidla fóra
-
BUDAJ-31
nevravym ze su problemy s brumom lebo vtedy som mal inak nastavenu hlavu ako mala byt a vtedy to brumelo lebo som mal jednak gain asi na 8/10 a nastavenia uplne desy inde...teraz som ju presteloval a jacha na 100percent...
a este nemislim si ze do KAZDEJ skusobne by malo byt kombo min 150W...ide oto co napr hraju,ake su tam nastroje a aparaty a pod vecy...napr kamarad si kupil bass kombo LANEY 30W a su tam este len bicie a hraju take neco ako rock,punk a vse mozne a toto kombo tam pekne zapada medzi bicimy nato ze ma taky vykon...ale ked su v kapele napr 2 gitary s lampamy a bicie co sa don bubenik poriadne oprie tak niekedy nestaci ani tych 150W...
a este nemislim si ze do KAZDEJ skusobne by malo byt kombo min 150W...ide oto co napr hraju,ake su tam nastroje a aparaty a pod vecy...napr kamarad si kupil bass kombo LANEY 30W a su tam este len bicie a hraju take neco ako rock,punk a vse mozne a toto kombo tam pekne zapada medzi bicimy nato ze ma taky vykon...ale ked su v kapele napr 2 gitary s lampamy a bicie co sa don bubenik poriadne oprie tak niekedy nestaci ani tych 150W...
......basa a bicie......pekný punkrock.......pozri budaj.....vlastná skúsenosť.........3 - 4 akustiky + spev asi 6 - 7 ľudí = 60W basové kombo na dve tretiny výkonu......ďalší príklad 30W vytavený 20 ročný tranďák regent 8/10 druhá gitara primerane + bicie = 120W na basu........hluk v miestnosti cca 5x6m asi taký že dvaja pri sebe sediaci ľudia sa kludne rozprávajú bez kriku......
......ináč ten regent s radosťou hraj aj na 10/10 na gaine aj volume bez kreslenia........
......ináč ten regent s radosťou hraj aj na 10/10 na gaine aj volume bez kreslenia........
No já to mám zatím na doma... jenže zatím... pak se objeví třeba kapela a já povalím koupit nové kombo... Jako chápete chci aby mi to vydrželo... myslím výkonem... takhle mám (jako moc tomu nerozumím ale doufám že to tak je) kombo na doma a když připojím box tak to bude slyšet i ve zkušebně příp. na koncertu... víte co myslím?
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
*cable >>> Adam Hall
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
Já budu brát asi Laney RB3 (doufám že se tak jemnuje...)
*cable >>> Adam Hall
*cable >>> Adam Hall
......... http://www.laney.co.uk/show_downloads.p ... rb3&rid=11 ........to Ti ku kapele ani s ext. boxom nestačí........
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
my mame v kapele todle http://kytary.cz/warwick-take-12/2263/?SE4484:0:0:1:0 a staci to uplne v klidu... 2 kytary (oba lampovy aparaty) bubenik si lame palicky skoro furt a jinak v klidu basu slysime a zvuk je taky krasny.
Všechno jsem dal strýcovi k ohledání a uvidím... nemám moc zkušeností takže se budu řídit podlě něho...
*cable >>> Adam Hall
*cable >>> Adam Hall
- DJmanasek
- Rádce
- Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
- Kontaktovat uživatele:
Být tebou tak si vezmu BX600, má obecně hezčí zvuk než BX1200 a ten rozdíl ve výkonu není až tak obrovský
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

-
BUDAJ-31
ja som tez hral na tomto kombu a tez som bol prekvapeny.Poznam Behringer a hral som uz na vela komb.ale toto kombo je o niecom inom a ko ostatne dokonca aj utiahlo skusobnuKIWI píše:Nechci byt ošklivý, ale prostě myslím že ej to náhoda. Všeobecn se dá říct že "Behringer jsou špatné komba"anthony píše:Ja mám BX 600, 60 W, a bol som prekvapený, vôbec to nehrá zle, ako by si niektorí mysleliNeb oje to možná jen můj názor....ale docela si za ním stojím. Neříkám že se nedá koupit dobrý kus který obstojně hraje, ale prsotě Behringeru nevěřím a nekoupil bych ho...
já byl vlastníkem behringerového basového komba...myslím že 80W a nehrálo vůbec zle...popravdě čistotou a hlasitostí bylo daleko lepší než moje pozdější kombo Warwick sweet 25.1.,to si nekupujte...protože to je nejhorší kombo na světě...nemá žádný tlak,protě není vychytané...současná 25.2.,je už lepší ale nekoupil bych si to...každopádně do behringeru pro basu klidně jako začátečník běž a bude ti stačít...ale pro kytaru bych si ho nekoupil:)
basa: Ibanez SR505
hlava: GALLIEN-KRUEGER 1001RB (700W)
box: Gallien-Krueger Neo412 (1200W)
kombo: Warwick 25.1 (250W)
hlava: GALLIEN-KRUEGER 1001RB (700W)
box: Gallien-Krueger Neo412 (1200W)
kombo: Warwick 25.1 (250W)
-
BUDAJ-31
no vecsinou to byva tak ze zosik ma napr 100W a repro by malo mat aspon minimalne 150-200W...ale u Behringeru to nemusi platit..tiez je unich castym zvykom ze na kombo daju ze to ma 450W a pritom to nema ani 150W:D:DBaloun píše:Mám Behringer BXL 90(nebo tak nějak)na doma,jenom na cvičení a stačí,akorát jsem nepochopil,že zesík má mít 90w a repro Bugera má 70W???Moc to netlačí,je to malý,vejšky tak nic moc,to je asi tou Bugerou,nestřílí to.Na vystoupení bych si s tim moc netroufal.Ale jinak bez problému a stálo bůra
- Kustomator
Takové řečičky jsou nejlepší. Máš to nějak změřené, popř. podložené? Udávaný výkon je podezřelý u mnoha renomovanějších značek. Navíc málokdo pozná jestli má zesilovač třeba 300 nebo 450W.BUDAJ-31 píše:no vecsinou to byva tak ze zosik ma napr 100W a repro by malo mat aspon minimalne 150-200W...ale u Behringeru to nemusi platit..tiez je unich castym zvykom ze na kombo daju ze to ma 450W a pritom to nema ani 150W:D:DBaloun píše:Mám Behringer BXL 90(nebo tak nějak)na doma,jenom na cvičení a stačí,akorát jsem nepochopil,že zesík má mít 90w a repro Bugera má 70W???Moc to netlačí,je to malý,vejšky tak nic moc,to je asi tou Bugerou,nestřílí to.Na vystoupení bych si s tim moc netroufal.Ale jinak bez problému a stálo bůra
Basa: Apollo DGB-1350, Kombo: Kustom KBA30X, Struny: Jimi Hendrix 1202 XL, Trsátka: Jim Dunlop X-H, Kabely: Stagg
Praatele.... co je to za OT? Behringer je ZLO... ne nadarmo se jim rika Elektrikarova pomsta. Me to probilo jako draka a hrat na neco jako je Behringer? to si raci urezat prsty... Nerikam, ze ty jejich mixazni pulty a vselijake DI Boxy a jine veci jsou spatne ale co se tyka aparatury pro Baskytary a nedej boze pro Kytary.... to je des.
Uznam ze to muze stacit tak na domaci hrani (to tu hruzu slysite jenom, Vy...) ale jit s tim nekde hrat?:D
Uznam ze to muze stacit tak na domaci hrani (to tu hruzu slysite jenom, Vy...) ale jit s tim nekde hrat?:D
Gallien Krueger RB1001, Kustom Deep End 410, S.b.Fender JazzBass, Compresor Samson16C, Monster Cabell
A chuť do hry...
A chuť do hry...
- DJmanasek
- Rádce
- Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
- Kontaktovat uživatele:
No, víš jak, my chudí studentiDr.Stein píše:Praatele.... co je to za OT? Behringer je ZLO... ne nadarmo se jim rika Elektrikarova pomsta. Me to probilo jako draka a hrat na neco jako je Behringer? to si raci urezat prsty... Nerikam, ze ty jejich mixazni pulty a vselijake DI Boxy a jine veci jsou spatne ale co se tyka aparatury pro Baskytary a nedej boze pro Kytary.... to je des.
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV

-
BUDAJ-31
inak by som rad chcel doplnit co sa tyka Behringeru...Je to sice sh*t znacka ani efekty,gitary,basy,komba nesu na nieco dobre,len s cim som sa stretol co bolo dobre od Behringeu tak mozno robia jedine vecy dobre take ako mixy,PAčka a podobne vecy čo sa tyka takehoto ozvucovania na koncertoch...ale neplati to na vsetky produkty:D,kamarad mi vravel jedna taka skupina unas v okoli ma tiez PAčka Behringer a tiez som bol zvuceny cez toto , mozno bedne boly inej znacky,ale fakt tieto mixy a PA robia celkom dobre...sskoda ze len tieto vecy
Behringer není dobrá značka,s tím souhlasím,ale když nemáš prachy a přeješ si lepší,vezmeš si třeba úvěr,přijdeš o příjem a si v pr....
Lidi od Behringeru to ví,nějak levně to zapojí,napíšou 300w a prodávaj.Myslim,že kdyby někdo udělal statistiku,tak Stagg,Behringer atd.prodá 3x víc aparátů než GK,Ampeg,Trace,Messa,Hartke atd.
To je spotřební zboží,něco jako fén z marketu
Lidi od Behringeru to ví,nějak levně to zapojí,napíšou 300w a prodávaj.Myslim,že kdyby někdo udělal statistiku,tak Stagg,Behringer atd.prodá 3x víc aparátů než GK,Ampeg,Trace,Messa,Hartke atd.
Spector Europe LX 4
Fenix JB 5-string+RM eq
Fender JB
Hartke
Fenix JB 5-string+RM eq
Fender JB
Hartke
.....pozri radšej som trpel 8 rokov hlavu Tesla Studiosolo a 15" AROčko, ako by som sa mal trápiť s Behringerom a podobnými vecami.....Baloun píše:Behringer není dobrá značka,s tím souhlasím,ale když nemáš prachy a přeješ si lepší,vezmeš si třeba úvěr,přijdeš o příjem a si v pr....