Green Day - Basket Case

Vše o kapelách a hudebnících ...
humus

Příspěvek od humus »

KIWI píše:GREEN DAY jsou s****a??? Tady si někdo nevidí do huby...chápu že se ti nelíbí, ale nejsou s****a.
Obdiv pubertaček? Pleteš si kapely, GD zdaleka nepoclouchají jen pubertačky...podívej se na DVD Bullet in A bible....
Nemel o věcech p kterých netušíš vůbec nic...sám posloucháš kapely který jsou mnohem horší at už umělecky tak jakkoli... :roll:
myslim si ze o tom neco vim. a rozhodne si nemyslim ze kapely ktere posloucham jsou umelecky niz nez green day (zajimalo by me kolik tech ¨kapel si slysel?). naopak mnoho tech kapel je na tom jak instrumentalne tak energicky mnohem lip nez green day.....
za vsechno tenhle klip:
http://youtube.com/watch?v=qhdkvmKrY1A (jako basaka by te to mohlo zajimat, tu linku tam miluju)

a jeste neco: je videt jak fungujou media. znam hodne kapel, ktery jsou podle me mnohem lip na tom nez green day. ale skoro nikdo je nezna jelikoz jsou tu prece velci green day, kde sasek billy joe nebo jak se menuje krici protiamericke texty (s notnou davkou sladke melodie). maj velkej label, kterej jim zaruci ze miliony lidi si koupi jejich desku, budou mit skvelou reklamu (prezentovani jako superpunkova kapela). je to jaksi "spravna" kapela. nebejt jejich typycky americkeho sladkeho soundu (kterej miluje spousta nadrzencu) tak po nich nestekne zadnej vetsi label. takze mi tady neser kecy o umelecky kvalite, ktera je dle meho nazoru u green day miziva......
Epiphone LP Std, Gibson pickups (neznámej typ)
Marshall Valvestate 8080
http://bandzone.cz/svindl
venca.k

Příspěvek od venca.k »

tohle je tezsi a lepsi nez green day? :lol: :lol: :lol:
to by mne zajimalo v cem.
Kytara: el. Fokus strat, fokus LP , SX telecaster, akustika Johnson
Efekty: Modtone Dyno Drive, Modtone wah
Kombo: Marshall HAZE 40, Roland Microcube
Kozanostra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kozanostra »

myslim že umělecká kvalita je někde jinde.... :lol:
Gibson Les Paul Standard (94´)
Ibanez GRG 270 (SH-2N a SH-4 Duncany)
Mesa Boogie Dual Rectifier 3 Channel
Marshall 1960A
Digitech RP 350
struny LaBella 10ky , trsátka Jim Dunlop Tortex 0,73
a nenaladitelná akustika značky noname :-)

http://mesa1.myminicity.com/
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

venca.k píše:tohle je tezsi a lepsi nez green day? :lol: :lol: :lol:
to by mne zajimalo v cem.
Taky taky :-D
Nemyslel jsem samozřejmě, hmuse, všechny kapely (Ramones...)
Víš co je zvláštní? Že zminuješ jen obdiv pubertaček. Ale to že dostali za to album grammy ti nci neříká? A to sotva hodnotí pubertačky...neříkám kdyby jsi mluvil o nějaké jiné kapee typu Good Charlotte tak neřeknu, ale GD kteří už mají něco za sebou, začínal is punkem a teď holt už zabíhají více do popu.
Protiamreické texty ti vadí? Tvoje...někdo je možná právě proto poslouchá že říkají Bushovi co si o něm myslí...
Pokdu jde o "šaška Bj" tyk ej to možná pravda - je to showman, blbne s publikem? A na to tom ti vadí co?
Jako podívej nedělám si iluze o uměleckých kvalitách GD....písničky na jedno brdo občas...ale určitě nejsou s****a jako polovina těch dnešních rádoby kapel...nemůžu ti tvůj názor vzít a přesvědčovat tě o opaku nemá cenu. Ale holt budu obhajovat svoji oblíbeou kapelu (a i kdyby nebyla oblíbená pro mě - prostě neřeknu ne GD jsou s****a)
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
humus

Příspěvek od humus »

s radosti ti reknu o jakkekoliv tve oblibene kapele ze je s****a :twisted:

a nezacinej mi predhazovat ze dostali grammy. k tomu abych si udelal nazor o kapele nepotrebuju vedet jesli je banda starych paprdu ohodnotila nebo ne.

a co se tyce tech textu...nikdo nerikal ze mi vadi jejich protiamericke texty. prijdou mi ale strasne umely, jak kdyby to psal pocitac. proste takovej "protiamerickej ale korektni text" :)
pro me opravdu protiamerický texty znamenaj neco jinyho. spousta hc kapel (v cele s dead kennedys) jsou na tom proste jinde.

ty kapele neverim, v tom je ta potiz. dle meho to neni uprimny (driv treba jo) jak se na kapelu slusi. je to stroj na vydelavani penez a oblbovani mozku svejma spravnyma nazorama. howgh.
Marshall Valvestate 8080
venca.k

Příspěvek od venca.k »

humus: kdyby byli green day na tak nizky umelecky kvalite jak rikas, tak proc by si s nima zahrali i U2. A ted jsem zvedavej, jestli reknes i o U2 ze jsou to sracky, jestli jo, tak..... radsi nebudu komentovat.
Kytara: el. Fokus strat, fokus LP , SX telecaster, akustika Johnson
Efekty: Modtone Dyno Drive, Modtone wah
Kombo: Marshall HAZE 40, Roland Microcube
humus

Příspěvek od humus »

venca.k píše:humus: kdyby byli green day na tak nizky umelecky kvalite jak rikas, tak proc by si s nima zahrali i U2. A ted jsem zvedavej, jestli reknes i o U2 ze jsou to sracky, jestli jo, tak..... radsi nebudu komentovat.
a co ze hrali s u2. podle ceho posuzujes umeleckou kvalitu? podle slozitosti nebo spis podle energie ktera z toho prysti?????

jinak u2 nejak neposloucham jsou mi volny. ale dle meho jsou vsechny tyhle kapely davno odepsany...

hmm co treba ramones by me zajimalo co si myslis o jejich umelecke kvalite??
Marshall Valvestate 8080
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

humus píše: a co ze hrali s u2. podle ceho posuzujes umeleckou kvalitu? podle slozitosti nebo spis podle energie ktera z toho prysti?????
jinak u2 nejak neposloucham jsou mi volny. ale dle meho jsou vsechny tyhle kapely davno odepsany...
Jestli jsou U2 odepsaní tak jsi jenom potvrdil můj názor že jsi prostě zaujatej a zahleděnej jen do svejch oblíbenejch kapel.
Ramones nejsou špatní to jsem psal výš.
s radosti ti reknu o jakkekoliv tve oblibene kapele ze je s****a?
Fajn řeknu ti svoji nejoblíbenější kapelu - Red Hot Chili Peppers. Jsou podle tebe s****a? NO schválně...
Naposledy upravil(a) KIWI dne 3.09.2007 12:05, celkem upraveno 1 x.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

uncle sam: revival

Příspěvek od uncle sam: revival »

humus píše:
venca.k píše:humus: kdyby byli green day na tak nizky umelecky kvalite jak rikas, tak proc by si s nima zahrali i U2. A ted jsem zvedavej, jestli reknes i o U2 ze jsou to sracky, jestli jo, tak..... radsi nebudu komentovat.
a co ze hrali s u2. podle ceho posuzujes umeleckou kvalitu? podle slozitosti nebo spis podle energie ktera z toho prysti?????

3 akordy marshall dlouhý vlasy, kožená bunda a rock'n'roll.... hey ho let's go... NEjvíc coverovaná kapela greendayama. BJ je má rád (vedle The Clash a Operation IVY asi nejvíc). Bj napodobuje jejich kytaroven sound a vůbec greenday zní dosti podobně jako rammones (když posloucháš ušima)
http://youtube.com/watch?v=Gm3DqVaYiuo
vůbec greenday maj docela 77punkovej sound.. proti ostantím populárním kapelám rozhodně v niv¨ch není tolik postpunku....

The vibratosr sou borci... osobně mám rači automatic lovers (hitovka). vážně dobří. Rammones zrovna nejsou příklad nekomerce.... udajně byli nešťastní že nedosáhli takového mediálního úspěchu jako chctěli (aspoň en v USA, anglie je milovala). Rozhodně to nebyli protikomerčáci...

Poslechni vedlejšáky člená greenday (billyho a drinta)....

Já to vidím takto Greenday sou hudba dobrá... Bohužel se dostali do fáze (ve které byla aji rammones) že je poslouchá masa tupejch diváků MTV kteří se snaží být jen cool a pustí si všechno co jim do tý televize pustěj.. bohužel to oni ne green day můžou za to že hodně lidí jima pohrdá (včetně jahnyho rottena kterej ale pohrdá vším čím může dokonce i the Clash)

bohužel teď nemůžu najít jak se ty kapeli menujou ale hraj něco jako the vibrators.... pak ti hodím odkazy
Sex Love and Rock'n'roll
kECuP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kECuP »

proč v dnešní době převládá názor - komerční=špatný??? green day sou perfektní náhodou... i když je někdo zná pouze jako "ty co hrajou boulevard, american idiota a ještě wake me up..."
It's only fuckin' rock'n'roll
humus

Příspěvek od humus »

1. Ramones se pisou s jednim M :D
uncle sam: revival píše:The vibratosr sou borci... osobně mám rači automatic lovers (hitovka). vážně dobří. Rammones zrovna nejsou příklad nekomerce.... udajně byli nešťastní že nedosáhli takového mediálního úspěchu jako chctěli (aspoň en v USA, anglie je milovala). Rozhodně to nebyli protikomerčáci...
neni komerce jako komerce. hodi se k tomu citat z meho oblibenyho filmu (howard stern's private parts, btw. howard vypada jak joey ramone :) ):Chtěl jsem, aby to byl největší okamžik v dějinách zábavy. Nedělám si srandu. Chtěl jsem, aby až druhý den lidi ráno vstanou, mluvili jenom o mně, o Howardu Sternovi.

tohle je komerce ktera se neda uprit, dokonce to schvaluji, prece jen je to prirozeny pro nekoho kdo neni nejak maxi introvertni....
pak je taky druha stranka komerce: penize penize penize....vsak vy vite :)
Já to vidím takto Greenday sou hudba dobrá... Bohužel se dostali do fáze (ve které byla aji rammones) že je poslouchá masa tupejch diváků MTV kteří se snaží být jen cool a pustí si všechno co jim do tý televize pustěj.. bohužel to oni ne green day můžou za to že hodně lidí jima pohrdá (včetně jahnyho rottena kterej ale pohrdá vším čím může dokonce i the Clash)
s tim souhlasim. o GD bych nekec ani slovo (hudba se mi proste nelibi s tim nic nezmenim), ale tohle bude jeden z tech duvodu proc je opravdu nemam rad :P
(včetně jahnyho rottena kterej ale pohrdá vším čím může dokonce i the Clash)
tuhle vlastnost mam tak nejak taky. hold mi nejak moc vyrostlo ego....
Marshall Valvestate 8080
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

kECuP píše:proč v dnešní době převládá názor - komerční=špatný??? green day sou perfektní náhodou... i když je někdo zná pouze jako "ty co hrajou boulevard, american idiota a ještě wake me up..."
To je pravda. Mně komerce neavdí dokud se mi ty písničky líbí.

humus

Příspěvek od humus »

KIWI píše:Fajn řeknu ti svoji nejoblíbenější kapelu - Red Hot Chili Peppers. Jsou podle tebe s****a? NO schválně...
mno kdyz si to tak prejes....

Red Hot Chilli Peppers jsou s****y :P
Marshall Valvestate 8080

billyho 2. kapela:
http://www.youtube.com/watch?v=ZSG8V65OkNA

drintova 2. kapela:
http://www.youtube.com/watch?v=Y7nrT1tovyI

dobrý ne??? Nemám rád lidi co tvrděj jak se vyznaj v hudbě když znaj jen greenday blinky a redhoty... ví h***o... to sou kapeli co vypluli napovrch ale ten důležítej základ je jinde...

P.S. nevím proč ale mám tu 2xm tendenci furt..... je to zlozvik :lol:
Sex Love and Rock'n'roll
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

humus píše:
KIWI píše:Fajn řeknu ti svoji nejoblíbenější kapelu - Red Hot Chili Peppers. Jsou podle tebe s****a? NO schválně...

Fajn ať už jsi to myslel doopravdy nebo ze srandy potvrdil jsou mou domněnku že jsi absolutní blbec kterej hudbě nerozumí a poslouchá si svoje punkáče a myslí is jak neposouchá "umělceky hodnotnou" hudbu...kámo u mě jsi uplně odepsanej :wink:

KIWI píše:
humus píše:

Fajn ať už jsi to myslel doopravdy nebo ze srandy potvrdil jsou mou domněnku že jsi absolutní blbec kterej hudbě nerozumí a poslouchá si svoje punkáče a myslí is jak neposouchá "umělceky hodnotnou" hudbu...kámo u mě jsi uplně odepsanej :wink:
sory ale v tomto bych spíš souhlasil s ním... ne že by byla RHCHP s****y ale ty punkáče o kterejch mluvíš sou vážně na vyšší úrovni....
Sex Love and Rock'n'roll
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

uncle sam: revival píše:
KIWI píše:
humus píše: mno kdyz si to tak prejes....

sory ale v tomto bych spíš souhlasil s ním... ne že by byla RHCHP s****y ale ty punkáče o kterejch mluvíš sou vážně na vyšší úrovni....
Možná než GD...to jsem připustil u některých z nich...ale já navazuju hlavně na to RHCP...

Kozanostra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kozanostra »

podle mě tvrdit že je něco lepší než tohleto je blbost
nehádejte se tady kvůli kravinám nemá to konce..... :wink:
Gibson Les Paul Standard (94´)
Ibanez GRG 270 (SH-2N a SH-4 Duncany)
Mesa Boogie Dual Rectifier 3 Channel
Marshall 1960A
Digitech RP 350
struny LaBella 10ky , trsátka Jim Dunlop Tortex 0,73
a nenaladitelná akustika značky noname :-)

http://mesa1.myminicity.com/
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Kozanostra píše:podle mě tvrdit že je něco lepší než tohleto je blbost
nehádejte se tady kvůli kravinám nemá to konce..... :wink:
Máš pravdu...a to se v jiných témtatech divím jak se tam můžou několik stránek hádat a tady to dělám taky...omlouvám se všem, ael holt stojím az tim co jsem řekl.

humus

Příspěvek od humus »

KIWI píše:Fajn ať už jsi to myslel doopravdy nebo ze srandy potvrdil jsou mou domněnku že jsi absolutní blbec kterej hudbě nerozumí a poslouchá si svoje punkáče a myslí is jak neposouchá "umělceky hodnotnou" hudbu...kámo u mě jsi uplně odepsanej :wink:
co to kecas? ja si s tou umeleckou hodnotou nezacal, tys to na me vytasil :lol:

a jestli nerozumim hudbe? hmm je to mozny, muzikalnim talentem jsem obdaren nebyl. jen vim co se mi libi a co ne.

dostava me, ze clovek vyjadri svuj nazor a hned je napadan ze je blbec kterej nerozumi hudbe a blablabla. vubec nic o me nevis a hned tohle. bez si poslouchat ty svoje skvely green day a red hot chili peprs a uzivej si svoji hudebni znalost.....
Marshall Valvestate 8080
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“