Výběr modelingového komba do 3500

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...

Váš názor, prosím?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

pol

Re: Výběr modelingového komba do 3500

Příspěvek od pol »

Čau, díky za odpovědi. Jastude s tím G-decem jsi mi nasadil brouka do hlavy. Podle videí zní dobře a s velkým zkreslením nehrávám. Možnosti nastavení nevyčerpatelné (pro mě). Roland Cube bych bral, akorát teď na bazaru není. Ještě uvažuju o nějakém tom Voxu, líbí se mi, že mají i výkonovou brzdu. Lampa samozřejmě zvukově vede, ale bylo by blbý doma zjistit, že se to nedá kvůli hlasitosti, plus musel bych pořizovat krabky.
Mě se líbí ten G-dec!
jastud

Příspěvek od jastud »

Za ty 3500 za který je na bazaru podle mě G-DEC stojí. Je to totožná verze kterou mám já (G-Dec 3, Thirty) Hodí se k tomu přikoupit footswitch (hlavně kvůli looperu), ale ten se dá dokoupit kdykoliv.
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
Elkesar

Příspěvek od Elkesar »

Osobně si myslím, že Rolandy mají ten modeling o dost lepší než G-DEC. Sám jsem na ten G-DEC hrál cca rok každý týden u svého učitele a moc jsem z něj nadšený nebyl. Ale je to třeba vyzkoušet, možná sedne...

Ještě tu je jedna hodně zajímavá nabídka a do bytu ideální, sám jsem tak hrál při svých studiích v pardubících:

http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=7 ... rder=datum

Za ty prachy super, jen nemá looper:(
Gibson Les Paul Studio 2014
Elkesar mod baryton strat (RM snímače)
Furch Durango
Roland JC-22,Roland Cube Street Ex,Micro cube
Boss TU-3W ,Boss MO2,Boss DA2,Boss TE 2,Boss Dm-2W,Digitech Istomp,Boss Cp1-X,Behringer VP1,Digitech Jamman,Whammy 5
arcilucifer

Příspěvek od arcilucifer »

http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=7 ... rder=datum a na domácí cvičení, když děti spí je to hodně v pohodě, než tavit lampy a nasrat všechny
pokud ti jde o tohle.
pokud ho stáhneš o pětikilo byla by to i celkem dobrá koupě.
Ivan

Příspěvek od Ivan »

pol píše:Čau, díky za odpovědi. Jastude s tím G-decem jsi mi nasadil brouka do hlavy. Podle videí zní dobře a s velkým zkreslením nehrávám. Možnosti nastavení nevyčerpatelné (pro mě). Roland Cube bych bral, akorát teď na bazaru není. Ještě uvažuju o nějakém tom Voxu, líbí se mi, že mají i výkonovou brzdu. Lampa samozřejmě zvukově vede, ale bylo by blbý doma zjistit, že se to nedá kvůli hlasitosti, plus musel bych pořizovat krabky.
Mě se líbí ten G-dec!
Ja som na Roland Cube (30x) nadaval, ked som ho kupil, ale po case mozem povedat, ze je to dobre komplexne kombo v tej cene - modulacie na vsetky styly+nejake ti efekty (delay, reverb, tremolo...), ladicka, "solid" dizajn, a ak myslis pod vykonovou brzdou "power squeezer" tak ma aj to, neurobis vobec zle, ked zadovazis. aj ma to mrzi, ze som tomu kombu tak krivdil :oops:
Můžeme s tím nesouhlasit, můžeme o tom vést i spory, ale to je tak vše, co s tím můžeme dělat.
YouTube | Bandcamp | Spotify
amarth
Nový uživatel

Jaký vybrat?

Příspěvek od amarth »

Zdarec, obracím se na vás s nadmíru důležitou prosbou, prožívám neskutečný dilema ve výběru novýho komba na doma. LINE 6 Spider IV 15 nebo FENDER Mustang I V2 ? Které z těchto dvou nabídne lepší zvuk, škálu možností, atd? :D .. opravdu nevím , a co se týče komb, žádnej profík nejsem. Díky
http://kytary.cz/line-6-spider-iv-15/HN107958/
http://kytary.cz/fender-mustang-i-v2/HN135380/
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

Sloučeno do existujícího vlákna.
Fender má víc simulací a efektů a možnost propojení s PC přes USB pro nastavování efektů přes SW rozhraní FUSE.
Line6 je oproti tomu levnější a "umí" toho míň. Ono někdy je méně více, ale nevím, zda se to dá říci zrovna v tomto případě. Je to prostě oboje malé levné modelingové prdítko na doma. Zajeď do krámu, vyzkoušej oboje a kup to, které tě více osloví.
Pavdi

Příspěvek od Pavdi »

Mam ten Mustang, hraji jen doma a kombo je super. Možnosti velké a k dispozici spousta presetů ke stažení. Můžu určitě doporučit.
Harley Benton Fusion-II HSH, Cort m200, Mooer ge150, jbl flip 3, Lexicon alpha

Jestliže zůstáváš klidný, zatímco ostatní ztrácejí hlavu, je to neklamná známka, že jsi problém nepochopil
amarth
Nový uživatel

Příspěvek od amarth »

Myslím že spíš ten Mustang, líbí se mi ta možnost propojení s počítačem + ten software. díky =)
Bestial

Příspěvek od Bestial »

Fender je z tvého výběru podstatně lepší varianta. Případně si zkus Blackstar ID:Core. Používají ho profíci na trénování. Rozhodně to zkus vyzkoušet osobně ;)
jirkatol

Příspěvek od jirkatol »

Na doma je Mustang výborný,mám doma už 2 roky a paráda.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“