Ewa Farná
kdo to vubec je? 
MTD Beast 5, Marshall MB 4210, Warwick RockKejbl 6m, Warwick YellowLejbl
Audix OM2s
Klarinet, Melodica, fletny, nejake klapky, jambo, spanela, ...
--------------------------
Jolana Superstar misto luku =)
zmena: www.skazenaskarlet.wz.cz
Audix OM2s
Klarinet, Melodica, fletny, nejake klapky, jambo, spanela, ...
--------------------------
Jolana Superstar misto luku =)
zmena: www.skazenaskarlet.wz.cz
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
Ná ewička zaspívala na oslavě 100 skautingu to byl teda dárek
ale děckam se to aspoň líbilo
a koukejte co na mě jendou vyskočilo za reklamu na seznamu www.kuldagames.ic.cz/ewicka.jpg

a koukejte co na mě jendou vyskočilo za reklamu na seznamu www.kuldagames.ic.cz/ewicka.jpg
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
pigdestroyer píše:Disasterpiece píše:by me zajimalo jak bude zpivat az ji bude 15-16 se ji bude menit hlas a to uz si potom tak pekne nezaspiva hmmmpokud vim tak je to divka..
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý bylo když sem u mojí sledoval Očko a byl tam Drda a jeho kytarista tam cosi šmrdlal a pak koukám a hrál tam na Ibaneza HB+HBRagnar píše:Musim říct, že vždycky závidim výbavu těm kytaristum co s ní hrajou.
Řekl bych že to borci dělají jenom kvůli prachům...
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
Však co Elán taky nemám rád...Sami píše:A víš o tom že třeba takový Elán je to samé?? Taky jim píšou texty jiní.. A proto je taky nemám rádKIWI píše:Já bohužel nemám rád, když jí dá někdo text a zazpívej to - takhle a ještě líp by to zazpívala spolužačka co chce jít na konzervatoř..spousta lidí zpívá takhle dobře, ale málokdo si už tu hudbu a slova dokáže vymyslet...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
Hlas má, dovolim si říct, jedinečnej. Smůlu má, že žije v Česku, kde má šanci uplnatnit se jenom pomocí mafiánů typu Henyk, Janeček a spol. Ta její "rocková" deska přišla jako reakce na současnej vzestup kytarový hudby obecně podle mě pozdě - navíc se v těch bustrovanejch kytarách místama ztrácí ten její medovej hlas, což je podle mě škoda. Shodou okolností jsem si tu desku poslech, protože pracuju v jednom baráku s lidma z jejich produkční firmy. Ale je to jen osobní hypotéza...
- DJmanasek
- Rádce
- Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
- Kontaktovat uživatele:
heh
no hudba je přinejmenším zajímavá, není to můj žánr ale znám i horší (třeba tokio hotel).
Jo a chlapi kdo ji chcete jako ženskou tak stačí si vzít na koncert nějaký silný magnet. je to hezká holka docela
Jo a chlapi kdo ji chcete jako ženskou tak stačí si vzít na koncert nějaký silný magnet. je to hezká holka docela
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
od te doby co jsem psal poslední přízpěvek sem ještě trochu poupravil svůj názor: řeknu to takhle, je mladá, docela hezká, dá se říct že se umí chovat, její hlas se dobře pamatuje, a její píšničky jsou jednoduché, milé a poslouchatelné
a to všechno jsou vlastnosti díky kterým se dá v české republice prorazit, ale mě osobně nevadí.......
btw: kdo se mnou pujde na její koncert?
u nás v UH Brodě začíná její koncertní turné 
a to všechno jsou vlastnosti díky kterým se dá v české republice prorazit, ale mě osobně nevadí.......
btw: kdo se mnou pujde na její koncert?
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Produkt hudebního průmyslu, kde se ukazuje snaha marketingových manažerů trefit se do vkusu co největší skupině co nejpoddajnějších jedinců, tudíž dětí a puberťáků. Pokud dokážete pochopit systém tržního hospodářství, pochopíte, na čem je založená hudba Ewy Farné.
Doufám, že to neberete jako házení špíny na Ewu, ale jako objektivní analýzu hudebního směřování interpreta.
Doufám, že to neberete jako házení špíny na Ewu, ale jako objektivní analýzu hudebního směřování interpreta.
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Ewu neposloucham,ale nevadi mne.Uz aby ji narostli prsa
Jinak si myslim,ze se fakt manazeri trefili...
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
prasákunozaki píše:Ewu neposloucham,ale nevadi mne.Uz aby ji narostli prsaJinak si myslim,ze se fakt manazeri trefili...
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black