To už ti nikdo nevěří. To jsi sliboval už před 8 měsíci - kytarove-efekty/efekty-jimiho-hendrixe- ... ml#p626797stalkertwo píše:...budu cvičit nashle.
Lampové kombo - zvuk jako Hendrix
Pravidla fóra
Re: Lampové kombo - zvuk jako Hendrix
Kytaru se do dneska nenaučil ladit
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Sent from my iPad using Tapatalk HD
- stalkertwo
To sem já díky, ten Marshall 1959hw zni fakt jak hendrix, a mohl bych se zeptat jaký reprobox k tomu, max limit je 57-60 tisíc díky.
Kytara Vintage V6JMH Jimi Hendrix Strat Model.
Kombo Fender Super Champ x2.
Vox 847-A.
Dunlop MXR JHM3 Jimi Hendrix 70th Anniversary Univibe.
Jimi Hendrix Fuzz face.
Vox 847-A.
Jimi Hendrix Fuzz face.
Zdar, no co to je za otázku
, přece full stack 1960B + 1960A a na to tu 1959. Tak to měl aspoň Jimi
. Je to sice trošku z obrazu, ale asi nějak tak: https://www.google.cz/search?hl=cs&site ... B617%3B420
S opravami jsem skončil, žádné další zakázky už nepřijímám. Když budete mít jakýkoliv smysluplný technický dotaz týkající se elektronek, zesilovačů a "krabiček", klidně mě kontaktujte e-mailem: z.hronek@protonmail.com Když budu znát odpověď, budu mít čas a chuť, rád Vám odpovím. Děkuji.
- stalkertwo
To vím, používal 4 reproboxy a zesíky, ale ty stojí jeden 20 000, myslel jsem jeden jako Marshall 1959 hw plus reprobox. Dík.
Vox 847-A.
Jimi Hendrix Fuzz face.
Vox 847-A.
Jimi Hendrix Fuzz face.
- Stanley06
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
za 60t ti postavim tu hlavu, reprobox, i ti na to dam to logo marshall a klidně to budu stavět během nocí kdy je úplněk aby to mělo to mojo co potřebuješ 
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
Zdar, dělal jsem si srandu. V současné době už tak nikdo nehraje. Většinu výkonu jde "do lidí" z PA. Použitelné maximum je dle mého názoru halfstack, což je bedna Marshall 1960A zkosená nebo 1960B nezkosená. A na ní zesilovač. Hlava 1959 je zbytečně silná, pravděpodobně ji nevyužiješ. Bohatě stačí 1987, což je 50W plexi a i to je až, až. Do finančního limitu se krásně vejdeš a zvuk Hendrixe bude zachován. Přeji abys dosáhl se zvukem spokojenosti.
S opravami jsem skončil, žádné další zakázky už nepřijímám. Když budete mít jakýkoliv smysluplný technický dotaz týkající se elektronek, zesilovačů a "krabiček", klidně mě kontaktujte e-mailem: z.hronek@protonmail.com Když budu znát odpověď, budu mít čas a chuť, rád Vám odpovím. Děkuji.
- stalkertwo
Jo šlo by to takhle, 1987x plus http://kytarove-kombo.eod.cz/kytarove-b ... mg-412-acf
http://kytarove-kombo.eod.cz/kytarove-b ... 960av-4x12
http://kytarove-kombo.eod.cz/kytarove-b ... 960av-4x12
Vox 847-A.
Jimi Hendrix Fuzz face.
Vox 847-A.
Jimi Hendrix Fuzz face.
Co se týká těch beden, tak než MG 412 ACF bych šel radši do 1960A třeba z bazaru. Box 412 bez koleček - celkem rarita; a když ne hned, tak až opadne prvotní nadšení, začneš objevovat další "mouchy". Ta 1960 je časem prověřená klasika, se kterou nešlápneš vedle. Ještě jsem se podíval na vlákno, které Ti zamkli. JTM45 je taky velmi dobrá (možná lepší než 1987) volba k "1960" asi lépe zkosené tedy 1960A. Promiň, že se Ti snažím cosi "vnucovat", ale tak to cítím
.
- stalkertwo
Myslel jsem také jtm 45 plus ten repro 1960.
takhle http://www.music-city.cz/marshall-2245- ... -5934.html
http://www.music-city.cz/marshall-1960b-6182.html
takhle http://www.music-city.cz/marshall-2245- ... -5934.html
http://www.music-city.cz/marshall-1960b-6182.html
Vox 847-A.
Jimi Hendrix Fuzz face.
Vox 847-A.
Jimi Hendrix Fuzz face.
Zdar, nemám sílu číst ty marketingové bláboly, oni snad od sebe opisují, žádná kreativita
. Napíši Ti ještě poslední můj názor: Z toho, co jsi našel je to zatím nejlepší, ale já osobně bych měl mnohem větší důvěru v opravdu ty původní věci vyrobené nejpozději v první polovině sedmdesátých let. Hledal bych na bazaru, e-bayi a určitě našel. Ty nové výrobky si nějak mojí důvěru nedokáží získat, ale kupuješ Ty, tak se rozhodni, snad budeš mít štěstí, což Ti ze srdce přeji.
- stalkertwo
Jako originály, na ebay nemám ale kreditku.
Vox 847-A.
Jimi Hendrix Fuzz face.
Vox 847-A.
Jimi Hendrix Fuzz face.
Já bych ti za ty prachy doporučil nějakou boutique značku. Až to budeš za půl roku prodávat za polovinu ceny, tak aspoň někomu na bazaru uděláš radost, takový věci se u nás moc ve velkém na bazaru netočí.
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Lampové kombo - zvuk jako Hendrix
Na 1960 a potazmo av bych se uplne vykaslal, jsou moc modern - jako ten zvuk na tom jde cca udelat, ale je to proste nesmysl. Kdyz uz tak neco s g12h nebo greenbackama, uplne nejlepe nejaka stara bedna. Jinak z tech novych je fakt super marshall 1960 hw (ppr 2061cx, to je dobova 2x12) - ma ji kamos a je to fakt bomba - na Marshall az necekana.Nedavno nekdo na bazaru prodaval 1960 z sedmdesatek ve skvostnem stavu, myslim ze to byl Andonis Civopulos. Popr nejakou starou orange bednu, do limitu bys to mel v dobrem stavu sehnat.
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
stalkertwo, vlastně mi do toho nic není, ale opravdu si myslíš, že potřebuješ a v tomhle okamžiku své hudební kariéry využiješ aparaturu za 70 litrů? Trochu se bojím, že s tím ve finále budeš mít víc starostí než radosti a ty peníze jen vyhodíš...
A když už potřebuješ mít Hendrixův gear, tak si zavolej do banky, nech si udělat platební kartu pro online platby, založ si eBay a PayPal účet a kup si něco, co tu hodnotu možná bude mít.

A když už potřebuješ mít Hendrixův gear, tak si zavolej do banky, nech si udělat platební kartu pro online platby, založ si eBay a PayPal účet a kup si něco, co tu hodnotu možná bude mít.
Stanley, možná to bůde mít úplňkové mojo, ale když on na to nehrál Hendrix, tak to tady stalkertwo asi nebude stačitStanley06 píše:za 60t ti postavim tu hlavu, reprobox, i ti na to dam to logo marshall a klidně to budu stavět během nocí kdy je úplněk aby to mělo to mojo co potřebuješ
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- stalkertwo
Neboj, asi si to budu vyzkoušet ne, a poplatky bance platit nebudu to si radši pro to dojedu. Proč bych ji neměl mít proč máš obavy.
Vox 847-A.
Jimi Hendrix Fuzz face.
Vox 847-A.
Jimi Hendrix Fuzz face.
- Nero
- Rádce
Hele, dělej si co chceš, ale představa, že to, co bylo na linku níže, budeš poslouchat z dost hlasité lampové hlavy a half- nebo nedej bože full-stacku, je docela děsivá. Jak pro uši tvé, tak pro uši lidí v okruhu několika set metrů.
Jo a abys věděl, mít účet na eBay a PP a používat ho nakupujícího nic nestojí. Platební kartu použitelnou pro online platby dnes dávají k základnímu účtu snad všechy banky a nic připlácet nemusíš.
Nevím, jestli si ty peníze vyděláváš sám nebo ti je vydělává někdo jiný, ale jestli koupíš takovýhle gear, nemyslím si, že ho využiješ. Spíš budeš pořád řešit, jak to zkrotit na rozumnou hlasitost a jak při rozumný hlasitosti mít kvalitní tón. A nebude to sranda. Za nějakou dobu dost možná zjistíš, že to je overkill a budeš s toho zbavovat. A cena spadne hodně rychle dolů, za stejný peníze nebo 75 % původní ceny to asi neprodáš.stalkertwo píše:Tady je no, https://www.youtube.com/watch?v=1zec9hc ... e=youtu.be
Jo a abys věděl, mít účet na eBay a PP a používat ho nakupujícího nic nestojí. Platební kartu použitelnou pro online platby dnes dávají k základnímu účtu snad všechy banky a nic připlácet nemusíš.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- stalkertwo
Nevím proč bych to litoval výbava je na celý život pokuď se k tomu chová jak má, je to i například pro kapelu a dále.
Vox 847-A.
Jimi Hendrix Fuzz face.
Vox 847-A.
Jimi Hendrix Fuzz face.
- Nero
- Rádce
Aparatura na celý život je iluze - z které člověk vyroste, když zjistí, jak se mění vkus, a jak spolehlivé jsou aparáty dnešní produkce
To jen tak stranou...
Jak jsem psal, dělej si, co chceš, mně do toho nic nemusí být. Ale nejsi ani první, ani poslední, kdo tu takhle řešil nějakou výbavu. A pamatuju si hodně lidí, co se pak zbavovali Marshallů, Mes, VHT, Diezelů nebo Englů, a tahali se za nos, když zjistili, jak se jim ten aparát na celý život vyplatil.
Jak jsem psal, dělej si, co chceš, mně do toho nic nemusí být. Ale nejsi ani první, ani poslední, kdo tu takhle řešil nějakou výbavu. A pamatuju si hodně lidí, co se pak zbavovali Marshallů, Mes, VHT, Diezelů nebo Englů, a tahali se za nos, když zjistili, jak se jim ten aparát na celý život vyplatil.
PetrPeter 1975 - 2008
- stalkertwo
JO, a co mám teda koupit jakou značku.
Vox 847-A.
Jimi Hendrix Fuzz face.
Vox 847-A.
Jimi Hendrix Fuzz face.