RHjr Guitars
Re: RHjr Guitars
Díky moc
je to normální bahenní jasan
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Ten sandberg je parádní - rozhodně bych si nechal líbit 
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Dlší na řadě bude tahle sedma, tentokrát pro mě
chci to mít i jako takový showroom kus
na těle bude normálně plynulý spoj mezi topem a spodkem. Jen jsem se s tím už nechtěl drbat graficky. Tak je to znázorněné tak, jak to je 
Dobré, top se povedl. Tvar vypadá dobře - na té vizošce je to asi v axonometrii, tam vypadal divně. Singl jsi vypustil?
Ukaž krk! Dej si záležet na volutě, tam se pozná ruka mistra.
Ukaž krk! Dej si záležet na volutě, tam se pozná ruka mistra.
Tak volutu mi dělá CNC, tam nic moc o mistrovi není řeč
čekal jsem teď 2 týdny na fotky.
Jinak ano, ten top v modelu byl mimo. Já to mám jen tak naoko. jsem to dělal zvlášť ve Photoshopu tu texturu, tak jak to vyjde, tak to vyjde
plus přidávám další model kytary, kterou už mám napůl hotovou
Jinak ano, ten top v modelu byl mimo. Já to mám jen tak naoko. jsem to dělal zvlášť ve Photoshopu tu texturu, tak jak to vyjde, tak to vyjde
plus přidávám další model kytary, kterou už mám napůl hotovou
Že by první kytara, ke které bych neměl výhrady?
Tak je tam jedna chybka a to, že mi ujel vrták... nebo spíš vrták si nabral tělo trochu bokem u díry pro tenkou H strunu, ale jinak já sám jsem s tím spokojený. Jak herně, tak i zvukem. A hlavně je extra lehká. Nemám rád těžké kytary 
Hele, tebe vylili ze školy, nebo z práce? Z vlastní zkušenosti vím, co to zabere času, než se vyrobí kytara, a ty to hrneš, jak u Forda. JleT
proč to kupovat, když se to dá postavit
Nee
do čtyř pracuji a pak do noci dělám na kytarach. Moja z toho moc nadsena neni, ale co jde, tak pomaha obcas s drobnostma
Stravim nad jednou kytarou asi 40 hodin. Zbytek je asi 3 hodiny obrabeci cas na cnc. Hodne zabere akorat brouseni. Pak je to v poho 
Fakt paráda. Nemůžu se na to vynadívat. Kdyby to nebyla sviňárna, tak ji hned" obšlehnu".
Miloš.
Miloš.
..Ještě k tomu pomáhání....."Moja" mi taky ze začátku pomáhala s mými koníčky....a dneska se se mnou po třiceti letech rozvádí.....
...nesnáší moje koníčky....
Miloš.
Miloš.
Není to můj styl kytary, ale vypadá to velmi povedeně. Klobouk dolů!
Hrozně mě baví sledovat všechny projekty lidí tady z fóra a velmi Vás všechny obdivuju. 
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Zami: Vsak j8 klidne obslehni
telo je od RAN guitars okopirovane. Hlava je ted uz ani nevim koho:D nema smysl dnes mic delat zasahy do designu. Vetsinou si upravuji lehce modely stavajici, aby me nebo tomu, co kytaru delam, to vyhovovalo
a k tomu rozvodu. No nevim, jestli gratulovat nebo litovat. Vis, jak to nekdy chodi 
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Pěkná, pěkná, žlutá jí sekne. Jazz tělo s PB snímačem a bez tónové clony? Jaké dřevo? Zajímalo by mě, jak to hraje.
Díky
Je to Hoppusovka a s barvou, kterou měl jen chvilku a není k sehnání. Vše bylo maximálně přizpůsobené zákazníkovi. Čili zvukově ostřejší s minimalistickými prvky. Proto bez tone potu. Zkosení pod loket bylo protažené dle linie těla pro větší pohodlí. Struny jsou skrz jasanové tělo a nulák je z kosti. Vše vyšlo od designu po zvuk a majitel je spokojený
Samozřejmě přes aparát na EQ jde poladit a vytáhnout tak z toho prakticky cokoliv.
Pain... jakožto člověk, co si taky občas pohrává se stavbou kytary, ti musím říct, že máš můj respekt. Je neuvěřitelný, jak rychle se rozvíjíš a zdokonaluješ. Každá nová kytara, co vyrobíš, působí luxusnějším a profesionálnějším dojmem. Kdybych takový dělal já, nikomu je neprodám
.
Žlutá je skvělá. Původně jsem chtěl takovou na topolovou, co skončila trans-oranžová.
Jak jsem ti loni psal, že jsi výrazně lepší kytarista než kytarář, tak jsi to zatraceně rychle dotáhl. Gratulace.
Jak jsem ti loni psal, že jsi výrazně lepší kytarista než kytarář, tak jsi to zatraceně rychle dotáhl. Gratulace.
Děkuji
Pikus: Jo, těžko se s těma kytarama vždycky loučím.
Kmensik: no, věř mi, že jsem se s tím lakem docela drbal
prvně jsem to namíchal do bílé ten žlutý pigment a bylo to strašně pořád krémové, i když jsem tam toho pigmentu dal fakt hodně. Tak jsem celou basu hodil znova do bílého základu a obarvil jsem na žluto jen čirý vrch a pak už to šlo
Další kytara bude v tom tzv. Sand blasted finish, tak jsem zvědavý, jestli má teorie o tom, jak k tomu dospět bez pískování je správná
ten borec z Daemones guitars mi popisoval dva způsoby a jedním z nich je, že ten blázen každý por vykresluje štětečkem
Druhý je ten, který budu dělat, tak snad to půjde 
Pikus: Jo, těžko se s těma kytarama vždycky loučím.
Kmensik: no, věř mi, že jsem se s tím lakem docela drbal