ZoomLib - SW k propojení multiefektů Zoom s PC
Pravidla fóra
Re: Zoom G1on a G1Xon
Aha vidíte, to mi v prvním zaujetí nedošlo ! Máte recht . Stačí to takhle ? :
http://torst.sweb.cz/2016-04-15-torst-zaloha.G1onALL
Ty se stříškou za názvem jsou určené pro vstup kyt. koncáku (nebo DAW+impuls)
Při koncertech používám řadu C8-D4 (D0-výchozí bod)
D6 je simulace dle reálného vzorku kolegy vlastnícího Mesu Recto - red channel
J7 - simulace preampu hlavy Peavey 6505. Oba tyto zesíky (narozdíl od Engl Thunder) neumí ZOOM úplně věrně, pomocí VSTček v DAW se mi podařila přesnější nápodoba.
J2 - overdrivy vyřazené za sebou (aktivuju vždy ten který podle potřeby) a na konci EQ, který je upraví na zvuk klasického analog. drivu. Doporučuju vyzkoušet s lampionem !
Jak to ale zařídíte, aby jste si z mé palety vytahli jen jeden preset?? Já to teda neumim, mě se přepíše všechno.
Je to pérdel, když mám připojenej G1on, myší v editoru posunu preset a na displayi se hned daná pozice přejmenuje !
RESTORE opravdu funguje, vrátí se jak původní pořadí tak i změna nastavení uvnitř nějakého efektu !
Z a č í n á s e m i t o l í b i t !! ten kluk je fakt číman !
http://torst.sweb.cz/2016-04-15-torst-zaloha.G1onALL
Ty se stříškou za názvem jsou určené pro vstup kyt. koncáku (nebo DAW+impuls)
Při koncertech používám řadu C8-D4 (D0-výchozí bod)
D6 je simulace dle reálného vzorku kolegy vlastnícího Mesu Recto - red channel
J7 - simulace preampu hlavy Peavey 6505. Oba tyto zesíky (narozdíl od Engl Thunder) neumí ZOOM úplně věrně, pomocí VSTček v DAW se mi podařila přesnější nápodoba.
J2 - overdrivy vyřazené za sebou (aktivuju vždy ten který podle potřeby) a na konci EQ, který je upraví na zvuk klasického analog. drivu. Doporučuju vyzkoušet s lampionem !
Jak to ale zařídíte, aby jste si z mé palety vytahli jen jeden preset?? Já to teda neumim, mě se přepíše všechno.
Je to pérdel, když mám připojenej G1on, myší v editoru posunu preset a na displayi se hned daná pozice přejmenuje !
RESTORE opravdu funguje, vrátí se jak původní pořadí tak i změna nastavení uvnitř nějakého efektu !
Z a č í n á s e m i t o l í b i t !! ten kluk je fakt číman !
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Takže když mám tranzistorové kombo a před ním G1ON tak ty se stříškou nemá smysl asi ani používat?
v podstatě ne. nebo si nastav korekce na střed a doufej, že se předzesík v combu bude tvářit "jako že tam není". ale moc tomu nevěřim, to combo se na to prostě nehodí.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Nemáš tam ani aux in? Ja tak frčím s G1 na Rolandovi cube.exBURN píše:Takže když mám tranzistorové kombo a před ním G1ON tak ty se stříškou nemá smysl asi ani používat?
jasně, aux in je dobrá cesta, ale to exBurnovo combo nemá ani to.
Mám Orange Crush Pix CR20L a to by aux in mělo mít - takže zapojit výstup z G1ON do auxu a ne do vstupu komba? 
Tak to zní dobře - musím sehnat jen kabel 6,3 na 3,5".
Alebo redukciu z 6.3 na 2.5, to ťa vyjde lacnejšie
Edit: jasne, dik za opravu. Na 3.5 samozrejme...
Edit: jasne, dik za opravu. Na 3.5 samozrejme...
Naposledy upravil(a) Ivan dne 16.04.2016 11:29, celkem upraveno 1 x.
Redukci 6,3 na 3,5. Dva a půlka by byla pro kočku...
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
a hrať se musi aji na levne nastroje.
exburn : No, sláva ! Orange Crush Pix CR20L už je trochu aparát ! I když 8´ repro ...
Zapoj jak píše Ivan.
Zapoj jak píše Ivan.
Ok schrastím nebo zpájím nějakou redukci. Nějaký PC s Windows a vletím na to
díky za pomoc, jste nejlepší
Zoom Lib :
http://www.zoompatches.com/forum/index.php?board=5.0
Tak jsem do systému nasypal své nejduležitější presety, aby jste si je mohli stahnout po jednom do své struktury. Jakej jsem ??torst píše:Jak to ale zařídíte, aby jste si z mé palety vytahli jen jeden preset?? Já to teda neumim, mě se přepíše všechno.
http://www.zoompatches.com/forum/index.php?board=5.0
Nejlepší!! 
Jedinou připomínku bych měl k té češtině, kterou jsi ty presety komentoval. Sám nadávám, když musím nějaké užitečné informace lovit přes translator, protože se nějaký Ital, Francouz nebo nedejbože Thajec rozhodl na anglicky psaném fóru použít svoji mateřštinu
PS: Autoři vydali první pokus o help
http://www.zoompatches.com/forum/index. ... 53.0#msg63
Jedinou připomínku bych měl k té češtině, kterou jsi ty presety komentoval. Sám nadávám, když musím nějaké užitečné informace lovit přes translator, protože se nějaký Ital, Francouz nebo nedejbože Thajec rozhodl na anglicky psaném fóru použít svoji mateřštinu
PS: Autoři vydali první pokus o help
http://www.zoompatches.com/forum/index. ... 53.0#msg63
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
- Abu
- Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
- Kontaktovat uživatele:
Musim to konecne taky vyzkouset... Snad zitra. Doufam ze mi to bude behat aspon na jednom z mych zastaralych PC.
Hraju výhradně na šrot.
no jo, vím o tom. Asi zapnu Google tranzplácátor a hodim pod to i americké esperanto.filo01 píše:Jedinou připomínku bych měl k té češtině, kterou jsi ty presety komentoval
UŽ JSEM PŘIDAL I PŘEKLAD DO INDIÁNŠTINY !!
Naposledy upravil(a) torst dne 17.04.2016 10:27, celkem upraveno 2 x.
Jak válčíte se ZoomLib ? U mě pohoda. ta možnost, že kdybych o ZOOM nedejbuh přišel, že si v novém celou svou databázi reinkarnuju jedním klikem ...
Překvapilo mě, že nejde stáhnout konkrétní patch přímo z browseru (bez použití ZoomLib), aspoň mi to ve FF háže 404, přihlášený jsem.torst píše:Jak válčíte se ZoomLib ?
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
Vidíš, to mě ani nenapadlo to zkoušet. Ale stejně, co bys pak s takovým souborem dělal? Podle mě bys ho do G1on stejně nedostal. Offline jde podle mne zálohovat a obnovovat jen komplet celou paměť.
Chtěl jsem zjistit, jestli jsem schopen tvoje patche z G1On dostat do G1XOn. Pokud mají stejně bytů, tak by to mohlo jít "samo" a pokud míň, tak bych si udělal na XOn identický patch a porovnal to binárně, v čem se to liší.