JJ tak sem to myslel a poslat to jako SZ není špatnej nápad. . !!!!!aivn86 píše:Zkusím zapracovat na tom kodexu pro nováčky a vlastně i uživatele, protože když si něco zopakují tak to není na škodu. Možná by se to potom mohlo poslat všem uživatelům jako SZ. Tím se zvýší počet lidí, kteří si to přečtou. A samozdřejmě to potom někam umístit. Jako dobré místo mě napadá někde při registraci na to dát odkaz. Nebo něco v tom smyslu.
Volejte administrátora
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Dobrej nápad, popřemýšlej o tom, a až tě něco napadne, tak to sem hoď k projednání. Až bude hotová finální verze, pošle se všem uživatelům hromadným emailem. Poté, se po restrukturalizace fora hodí na nějaké významné místo... (Strukturu už mám skoro hotovou)aivn86 píše:Zkusím zapracovat na tom kodexu pro nováčky a vlastně i uživatele, protože když si něco zopakují tak to není na škodu. Možná by se to potom mohlo poslat všem uživatelům jako SZ. Tím se zvýší počet lidí, kteří si to přečtou. A samozdřejmě to potom někam umístit. Jako dobré místo mě napadá někde při registraci na to dát odkaz. Nebo něco v tom smyslu.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Ale dá... jen to nejde udělat v administraci fóra... už hodněkrát jsem si FAQ upravoval podle sebe... ale často se to dělá tak že se prsotě tady vytvoří sekce o fóru... tka jko tady je... a do té se vytvoří nové téma Pravidla... potom se jen tady buď naohur do menu nebo klidně do registrace nebo prsotě kamkoli nahazí odkazy na tento topic... ale to základní FAQ se dá taky upravitNero píše:FAQ se aktualizovat nedá, je součástí phpBB šablony, podle které forum jede, s tím se hejbat nedá...
Takže jsem zpracoval základní verzi kodexu pro nováčky a uživatele. Uložil jsem to na web. Je to ve wordu 97. Takže vám to snad všem pojede
. Otestováno poslední verzí antiviru AVG.
odkaz
Pište návrhy na změnu, nebo nezměnu prostě nevím jestli je to všechno, ale v základu doufám, že jsem na nic nezapomněl....
odkaz
Pište návrhy na změnu, nebo nezměnu prostě nevím jestli je to všechno, ale v základu doufám, že jsem na nic nezapomněl....
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Jsem pro, myslim že pro nováčky, který chtějí třeba vyzkoušet funkce fora je to ideální.aivn86 píše:Jo a sekci pískoviště bych určitě nechal. Je to napsoto jasně definované o co tam jde. Jeden topick by se lehce ztratil a ztratilo by to smysl.
PS: Pořiď si NOD 32 (nebo Norton), mít AVG na počítači je nebezpečný, už třeba proto, že je schopný určit mp3 jako viry, viděl jsem na vlastní oči.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný..aivn86 píše:Takže jsem zpracoval základní verzi kodexu pro nováčky a uživatele. Uložil jsem to na web. Je to ve wordu 97. Takže vám to snad všem pojede. Otestováno poslední verzí antiviru AVG.
odkaz
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .

- Nero
- Rádce
Nedá bylo myšleno tak, že nemůžu. V tom mám hrabání se zakázáno. Co se týče vytvoření threadu, to bude více méně aivnův kodex...Alesh píše:Ale dá... jen to nejde udělat v administraci fóra... už hodněkrát jsem si FAQ upravoval podle sebe... ale často se to dělá tak že se prsotě tady vytvoří sekce o fóru... tka jko tady je... a do té se vytvoří nové téma Pravidla... potom se jen tady buď naohur do menu nebo klidně do registrace nebo prsotě kamkoli nahazí odkazy na tento topic... ale to základní FAQ se dá taky upravitNero píše:FAQ se aktualizovat nedá, je součástí phpBB šablony, podle které forum jede, s tím se hejbat nedá...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Nero
- Rádce
Pěkný, takhle nějak jsem si to představoval...aivn86 píše:Takže jsem zpracoval základní verzi kodexu pro nováčky a uživatele. Uložil jsem to na web. Je to ve wordu 97. Takže vám to snad všem pojede. Otestováno poslední verzí antiviru AVG.
odkaz
Jinak až se tento příspěvek postne (postarám se o to), tak bych do něj jen dohodil odkazy na několik zásadních thredů, na mysli mám např. Petrův rozbor pro nováčky, thready jany, aivna (a dalších, jestli jsou), o často kladených tématech v jednotlivých kategoriích) a můj o výběru kytary dle ceny. Máte ještě nějaké další nápady?
PetrPeter 1975 - 2008
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
NO ještě jedná drobná kosmetická úprava by bodla. Rozšířil bych podpis na klasických 1024 znaků. Takhle se tam nevleze skoro nic když chci hodit třeba odkaz(pouze odkaz, ne celý obrázek!) na obrázek tak to z těch nynějších 255 zabere strašně moc. Myslím, že fórum to nijak nezatíží a rozhodně to bude pohodlnější. 
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak já mám zatím zkušenosti takové, že těch 1024 stačí bez problému. Stejně obrázky budou doufám nějak podchycené v pravidlech, takže hromadu odkazů tam snad taky nebude nikdo dávat. Pro text je to potom dostačující, jedině že by tam někdo chtěl psát pohádky.Dark Axel píše:Až to uděláš, objeví se lidi, kteří využijí 1024 znaků a bude jim to málo
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
- Nero
- Rádce
- Trao
- last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
- Kontaktovat uživatele:
- Nero
- Rádce
To myslis vazne? 1024 znaku je prd, mnohonasobne vic maji obrazky v podpisech...Trao píše:berte to tak, že pořád ještě existují lidi s dial-up připojenim (popřípadě levnym O2) a s 1024 znaky v podpisech se jim budou půl hodiny načítat jen ty podpisy, než se doopravdy dozvědi, cože v tom topicu vlastně je
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
jj, ale víc už bych ten počet nezvětšoval, protože by se to fakt mohlo dlouho načítatNero píše:Taky mi to připadá lehce zbytečné, navrhoval bych přidání 100 znaků na 350, na odkazy by to mělo být dostačující a nemělo by to zatěžovat moc. Co myslíte?
Moderátoři jsou tu pro vás nebojte se napsat nápad, návrh, stížnost...
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
- Trao
- last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
- Kontaktovat uživatele:
maj a taky se o tom dost často přesvědčuju (želví net ve škole, stahování, přetížená wi-fi), taky ale vim, že dlouhý podpisy tý rychlosti neuberou...Wohma píše:To myslis vazne? 1024 znaku je prd, mnohonasobne vic maji obrazky v podpisech...Trao píše:berte to tak, že pořád ještě existují lidi s dial-up připojenim (popřípadě levnym O2) a s 1024 znaky v podpisech se jim budou půl hodiny načítat jen ty podpisy, než se doopravdy dozvědi, cože v tom topicu vlastně je
Die Hard or Die Home
Jen pro zajimavost, obrazek, ktery ma Tom49 v podpisu, ma 89kB
A tlacitka v phpBB a smajliky maji kazdej cca 0,5kB... Takze 1kB podpis se v tom docela ztrati... Nicmene osobne bych to nijak presne nevymezoval, akorat bych do "user manualu" dal zminku o tom, ze by podpis nemel byt prilis velky jak na pixely, tak na kilobajty.
EDIT: Tome, tos nemusel
EDIT: Tome, tos nemusel
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus