Vaše zkreslení

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

hardcore guitarist píše:Jak se na to tady dívám tak mám asi největší zkreslení :twisted:
A na to jsi prisel jak? :D
Ja zkusenosti s metalzonem mam, nijak extremne me nenadchl, to uz radsi Ubermetala. Ale lampa je lampa :)
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Master of Subtlety

Příspěvek od Master of Subtlety »

2hardcoreguitarist: asi tě zklamu: největší zkreslení mám já: kamarád, co si dost hraje s elektronikou, chtěl vytvořit overdrive efekt, jenomže některý součástky nebyly k sehnání, tak je nahradil jinejma, potom zas upravil další a další...
výsledkem je ten úplně nejextrémější zvuk, ta krabička má v sobě tolik součástek, že se baterka musí připojovat externě...
jo, ještě jsem zapomněl: má to jen dva knoflíky: volume a gain... :-D
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

Hmm, to som necakal, ze sa to zvrhne na sutaz o najvacsie skreslenie :D Ale v tom pripade vytiahnem eso z rukava, zapojim TS7 do JH1 do Metal Muffu, to dalej do RP50 a to pripojim do naplno skresleneho komba... a mozno z toho bude biely sum :lol:
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

hardcore guitarist, já v 15-ti zarobil za půlku prázdnin 8000 na kytaru :wink:

a jste už se svým zvukem plně spokojení, nebo máte pocit, že by to chtělo něco trochu jiného? já teda spokojený jsem
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Master of Subtlety

Příspěvek od Master of Subtlety »

Braniik píše:Hmm, to som necakal, ze sa to zvrhne na sutaz o najvacsie skreslenie :D Ale v tom pripade vytiahnem eso z rukava, zapojim TS7 do JH1 do Metal Muffu, to dalej do RP50 a to pripojim do naplno skresleneho komba... a mozno z toho bude biely sum :lol:
ok, v tom případě jo...
ale ani to by ti Braníííčku nepomohlo...
teď tedy přijde to nejtvrdší zkreslení, co existuje...
akustická kytara, ladička za 300 od arionu chromatika, ručně tvořenej kabel prakticky bez stínění a zkreslenej kanál u marshalla...
pokud nehraješ, je to tvrdý, pokud hraješ, ještě tvrdší...
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

tak abych pridal svou trosku zkresleni. kreslim bud Digitechem DF7. tam pouzivam hlavne Pro Co Rata, kteryho si asi casem koupim origos. v posledni dobe dost prepinam aj na EHX Big Muff. a abych nezapomnel tak jeste zkresleni na Banditovi. v podstate mam rad hodne druhu zkresleni. od lehciho skoro az po high gain, zalezi na tom, co zrovna hraju.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Graywolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Graywolf »

hehe, teda, s krabičkama to tak horký nemám, abych byl přesnej nemám žádnou, brzo budu kupovat, ještě nevím co přesně, ale budu :)
kreslým jen přes rolanda microcube (ve zkušebně z výstupu na sluchátka do mixáku a reproboxu :) )
JOHNY Swamp Inc.

Příspěvek od JOHNY Swamp Inc. »

Marshall MGP 9004 (tranzistorák z 1. poloviny 90's)

Gain - Max
Treble- 2-3 hodiny
Middle-9-10 hodin
Bass-1-2 hodiny

v smyčce shitovej Eq od Behringera kde trošku nakopávám basy a vejšky a řežu basovější část středů.. Nasranej zvuk jak svině, ale nemám rád uber zkreslení hraju Hard Rock až Metal, takže toho moc nepotřebuju :)) JSem s tim zvukem spokojenej, proto tenhle preamp nikdy neprodám, ale jaksi nejso umoc teď cashe, takže možná to budu muset troku zkrotit :(
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

Dark Axel píše:hardcore guitarist, já v 15-ti zarobil za půlku prázdnin 8000 na kytaru :wink:

a jste už se svým zvukem plně spokojení, nebo máte pocit, že by to chtělo něco trochu jiného? já teda spokojený jsem
barbare!! já ne chcu tam hodit marshall plexi bo 800vku... Box 4x12 Nějakej old school A marshall. Přidat pár efektů Od EHX pak ještě jednu hlavu a box a pak ještě 2 boxy pod ty 2 co budu mít (B) Pak si možná řeknu není to zlé....
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hardcore guitarist »

*Twisted.Brother* píše:
hardcore guitarist píše:
*Twisted.Brother* píše:Bass - 10
middle - 5
high - 3
gain - 10
aneb parodie na metal :lol: :lol:
Hele co to máš za aparát?To sis kytaru poskládal z fendera ibaneze a jacksona a aparát z marshallu a voxe bo jak to má chápat? :?
Znas Horkyze slize - bernardin ?? Tam to maji taky tak :D Zni to jak kdyby si chtel bourat new york :lol: ta pisen je parodie na rammstain :)
jinak mam tooto http://www.behringer.com/GM108/index.cfm?lang=eng
aha takže to tam máš jen jako p***l? :D
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Alexi_Laiho píše:
turbo_MaCk píše:
hardcore guitarist píše: Tak v 17 toho moc nenašetřím :( Si jěště počkám rok a koupím si asi PEavey 6505...
takmě je taky 17 hraju rok a půl a mám celoflašku
na brigošku můžeš regulerně od 16 , já dělal už od 15cti ,tak se nevymlouvej :)
To není výmluva ale jaksi sem letos chytl kurevsky blbou brigádu kde sem v tom vedru děla v 70stupnovém vedru zvedal sem vařící bedny a dělal v myčce na dbendy kde sem měl ruky od kyseliny která mi pak stříkal do oka tak sem se na to musel vykašlat....ale něco by mohlo byt....
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

nozaki píše:
hardcore guitarist píše:Jak se na to tady dívám tak mám asi největší zkreslení :twisted: Ale na tom nezáleží.Kdo má z tadyma zkušenosti z metalzonem kromě isacha?
hele nejvetsi hukot jakej jsem kdy zazil je Mega distortion od Bosse.To je fakt masakr.Nejbrutalnejsi zkresleni,na ktery jsem kdy hral :D
Máš nějakou nahrávku?ta na bossus je na prd....
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Wohma píše:
hardcore guitarist píše:Jak se na to tady dívám tak mám asi největší zkreslení :twisted:
A na to jsi prisel jak? :D
Ja zkusenosti s metalzonem mam, nijak extremne me nenadchl, to uz radsi Ubermetala. Ale lampa je lampa :)
Taky sem ze začátku z něho nebyl nadšený ale co mi poradil nastavení kytarista z deaf 99 tak to bylo lepší ale ted nedávno sem nastavil zvuk skoro totožný se zvukem mesa boogie a to fakt nekecám!!!úplně čumím co z toho vylezlo z krabky za 2 a půl zkusím to nahrát a dát to sem....
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Master of Subtlety píše:2hardcoreguitarist: asi tě zklamu: největší zkreslení mám já: kamarád, co si dost hraje s elektronikou, chtěl vytvořit overdrive efekt, jenomže některý součástky nebyly k sehnání, tak je nahradil jinejma, potom zas upravil další a další...
výsledkem je ten úplně nejextrémější zvuk, ta krabička má v sobě tolik součástek, že se baterka musí připojovat externě...
jo, ještě jsem zapomněl: má to jen dva knoflíky: volume a gain... :-D
Nechceš mi poslat úkázku?co hrjaeš za styl?
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Master of Subtlety píše:
Braniik píše:Hmm, to som necakal, ze sa to zvrhne na sutaz o najvacsie skreslenie :D Ale v tom pripade vytiahnem eso z rukava, zapojim TS7 do JH1 do Metal Muffu, to dalej do RP50 a to pripojim do naplno skresleneho komba... a mozno z toho bude biely sum :lol:
ok, v tom případě jo...
ale ani to by ti Braníííčku nepomohlo...
teď tedy přijde to nejtvrdší zkreslení, co existuje...
akustická kytara, ladička za 300 od arionu chromatika, ručně tvořenej kabel prakticky bez stínění a zkreslenej kanál u marshalla...
pokud nehraješ, je to tvrdý, pokud hraješ, ještě tvrdší...
Tak jinak:elektika třeba ibanez kolem 10tis.sestistrunku struny z basy(ty nejtlusší)boss peavey 6505 gain na max a může jít všichni do háje :lol:
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

hardcore guitarist píše:ale ted nedávno sem nastavil zvuk skoro totožný se zvukem mesa boogie a to fakt nekecám!!!úplně čumím co z toho vylezlo z krabky za 2 a půl zkusím to nahrát a dát to sem....
Mno, to ses hodne malo narocnej :) ale nebudu ti brat iluze... Ono je to dost o tom, jak dlouho clovek hraje, pres co uz hral, co slysel a ceho si vsima. Tim nechci nikoho shazovat nebo urazet, ale to je fakt... Taky jsem si kdysi myslel, ze Jackhammer ma uplne stejnej zvuk jako drahy lampace :wink:
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
kotyzji

Příspěvek od kotyzji »

Na voxíkovi, Amp Modern Gain na 12ti hodinách (občas trochu víc)
Bass 10
Middle 0
Treble 10
A koncák na plno vytavenej s výkonovou brzdou...úžasnej zvuk :wink:
Ibanez RG321MH
Strunal Classical 4855
VOX AD50VT2-XL
...ladička utopená ve vodce, okousaný trsátka, rozšlapanej kabel...only metal, do peeche
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

kotyzji píše:Na voxíkovi, Amp Modern Gain na 12ti hodinách (občas trochu víc)
Bass 10
Middle 0
Treble 10
A koncák na plno vytavenej s výkonovou brzdou...úžasnej zvuk :wink:
zkus něco nahrát, dost by mě zajímalo, jak tohle zní :D
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Dark Axel píše:a jste už se svým zvukem plně spokojení, nebo máte pocit, že by to chtělo něco trochu jiného? já teda spokojený jsem
Já budu spokojenej až budu hrát na mexickej Strat s Texas Speciálama přes lampu. :lol:
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Dark Axel píše:a jste už se svým zvukem plně spokojení, nebo máte pocit, že by to chtělo něco trochu jiného? já teda spokojený jsem
Já jenom občas, někdy se mi zvuk líbí, někdy ne... :D Ale samozřejmě bych to kreslil místo krabičkou Mesou a byl bych spokojenější...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“