B.C Rich - warlock
Pravidla fóra
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
Re: B.C Rich - warlock
warlock je bomba, ale nevím proč neudělají nějakou high end verzi s reverzní old school hlavou a bez zámků... jen kvůli těm zámkům bych ji nechtěl.
Přesně moje řeč. Ta Nj Deluxe je nejhezčí ale prostě zámky a tremolo
nevim proč neudělaj nějakou B verzi se strunama skrz. Hned bych jí kupoval 
Apce: Peavey JSX, Peavey 6505(+), Peavey 3120
Reprobox: Mesa Recto Traditional 4x12
Krabičky: Maxon OD808, Boss NS-2 (metal mod), Digitech Ricochet
Hlavní kytara: B.C. Rich Warlock WGR-2X (SD AHB-2)
Docela by mne zajímalo, která kytara je podle vás ta nejkrásnější. Kromě toho, že Warlock je vzhledově pěkný a dnes kultovní kousek (pro mnoho z nás), tak se na něj i pohodlně hraje. Prakticky stejně jako na každý jiný strat - superstrat.Alternátor píše:Ne že bych tu chtěl vyvolavat flame, ale tohle by mělo patřit do Nejhnusnějších kytar.
Co se týče kvality, NJ Deluxe vypadá stále hodně pěkně. V této řadě bylo vychvalováno i Véčko a i Warbeast, kterého mám ve verzi s pasivními snímači. Dobře, že kytará má zámky a tremolo dle mého. Pokud ho uživatel nechce používat, stačí zablokovat a je po všech starostech.
Někdo tu psal o verzi bez zámků. Hrozně zajímavě vypadal nultý pražec z nějaké kovové lišty s kolečky, na kterých jsou posazeny struny. Tohle bylo řešení hlavně pro vintage tremola u stratocasterů, ale i na pevné by to fungovalo pěkně. Případně u Kahlera, který je typický pro B.C. Rich - byť dnes je mnohem obvyklejší FR.
Někdo tu psal také o s verzi: http://bcrich.com/models/guitars/Warloc ... cky-8-/266. Toršku mne mrzí palisandrový hmatník, ale to je jen můj dojem. Není to však struny skrze tělo. Takže jen Custom Shop.
B.C. Rich Jr. V 7 ; Boss MT2, kabely Planet Waves, ... , Jazz III max grip, H3, Dadi 3 mm, Big Stubby 1 mm, Dunlop, Elixir, M-Audio Fast Track MK II
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
elektricke-kytary/vase-sny-t1342.htmlWakizashi píše:Docela by mne zajímalo, která kytara je podle vás ta nejkrásnější.Alternátor píše:Ne že bych tu chtěl vyvolavat flame, ale tohle by mělo patřit do Nejhnusnějších kytar.
elektricke-kytary/les-paul-jake-se-vam-libi-t32267.html
elektricke-kytary/jake-se-vam-libi-kyta ... 19846.html
elektricke-kytary/stratocaster-jake-se- ... 36427.html
elektricke-kytary/telecaster-jake-se-va ... 24702.html
elektricke-kytary/jake-se-vam-libi-kyta ... 21288.html
elektricke-kytary/flying-v-firebird-exp ... 32757.html
elektricke-kytary/stare-japonske-kytary ... 24581.html
Tady bys mohl něco málo najít
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Já o těch thredech vím, byla to reakce na toho konkrétního člověka, který by z Warlocků nejspíše zvracel, ale i tak díky za post a tipy.Nero píše:elektricke-kytary/vase-sny-t1342.htmlWakizashi píše:Docela by mne zajímalo, která kytara je podle vás ta nejkrásnější.Alternátor píše:Ne že bych tu chtěl vyvolavat flame, ale tohle by mělo patřit do Nejhnusnějších kytar.
elektricke-kytary/les-paul-jake-se-vam-libi-t32267.html
elektricke-kytary/jake-se-vam-libi-kyta ... 19846.html
elektricke-kytary/stratocaster-jake-se- ... 36427.html
elektricke-kytary/telecaster-jake-se-va ... 24702.html
elektricke-kytary/jake-se-vam-libi-kyta ... 21288.html
elektricke-kytary/flying-v-firebird-exp ... 32757.html
elektricke-kytary/stare-japonske-kytary ... 24581.html
Tady bys mohl něco málo najít
B.C. Rich Jr. V 7 ; Boss MT2, kabely Planet Waves, ... , Jazz III max grip, H3, Dadi 3 mm, Big Stubby 1 mm, Dunlop, Elixir, M-Audio Fast Track MK II
Pro mě je nejhnusnější kytara telecaster. Nemůžu si pomoc, ale to je fakt jak kdybych hrál na kousek stolu od počítače.. kytara musí bejt zlo jako warlock apod. 
Apce: Peavey JSX, Peavey 6505(+), Peavey 3120
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Nejhnusnější kytary můžeš pro změnu řešit tady elektricke-kytary/jaka-je-podle-vas-nej ... t3961.html , v tomto threadu je to OT.
Wakizashi: Bylo to myšleno s trochou nadsázky
Wakizashi: Bylo to myšleno s trochou nadsázky
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008