deryck whibley model
Pravidla fóra
- frenzyfish
- Kontaktovat uživatele:
no az budu bohatej a uspesnej, koupim si tele a strata od fendra a les paula od gibsona
koukal sem na ty videa, docela pekny.. nemas naky kde hrajes na singla? zatim me nikdo nepresvedcil o nutnosti mit vic jak jeden humbac na kobyle. ani to epicko nevypada spatne
btw. to tam hrajes pres jaky kombo? ja chci totiz toho stejnyho fendera co mas ty...
- ..SnOOpy..
- Kontaktovat uživatele:
- frenzyfish
- Kontaktovat uživatele:
fakt singl?
tak to docela cumim. mozna by ani ten singl nebyl k zahozeni. to telatko zni fakt pekne. ani ten frontman by bodle toho all the small things nemusel bejt nejhorsi.. btw. presne tenhle efekt taky casem planuju, mazec
no jestli to je singl, hodilo by se naky video kde to hrajes pres humbac 
- frenzyfish
- Kontaktovat uživatele:
tak jeste jeden navrh.. ujasnil sem si ze chci urcite tele a ne strata.. aspon vite jaky ted muzete davat navrhy, vim ze vyber je hodne omezenej
takze kdybych se trosku placnul pres kapsu, tak co rikate na:
http://www.musiccenter.cz/Squier-Vintag ... erie:26217
http://www.musiccenter.cz/Squier-Vintag ... erie:26219
me se zda lepsi ten druhej, cena je stejna a ma o jeden singl navic jestli to dobre chapu.. a podle snoopyho videi zni singl docela v pohode.. navic telo je z cedru.. ja vubec nevim co od toho bych mohl ocekavat, tak piste nazoty.. zatim porad vede deryckuv mode
me se zda lepsi ten druhej, cena je stejna a ma o jeden singl navic jestli to dobre chapu.. a podle snoopyho videi zni singl docela v pohode.. navic telo je z cedru.. ja vubec nevim co od toho bych mohl ocekavat, tak piste nazoty.. zatim porad vede deryckuv mode
- frenzyfish
- Kontaktovat uživatele:
no ta affinity zas na tom neni podle me tak nejhur... kdyz jsem ji poprve videl, tak na me sice taky dost velky dojem nezanechala - byl to dost zubozeny kus, ktery byl navic v hnusne modre barve, bily plast byl zezloutly slunkem a kresba pres ten javor krk taky nebyla zrovna nic moc... to nove tele co si koupila moje mlada je ale udelane lip nez muj fendr... proste parada, nadherny krk, krasny lak... chce to proste narazit na dobry kus.
k te ladicce - nevim jestli to vis, ale cokoli pripojis mezi kytaru a kombo ti zeslabi signal... proto si lidi kupuji draty za tisice, proto si lidi vybiraji truebypass efekty, aby byl dopad na signal co nejmensi... proto bych ti vubec nedoporucoval neco takoveho maleho plastoveho za 450Kc pripojovat do tve signalove cesty - jednou, az budes hrat koncerty, s treba koupis truebypassovou ladicku za 2 tisice, ale do te doby ti doporucim ladit uplne jinak - doma staci dat ladarnu na kombo a naladit podle tonu, ktery z nej leze... v jinym, neprilis dobrych podminkach pro ladeni, pak staci vytahnout kabl z komba, vrazit jej doladicky, naladit a je to...
metronom na ladicce - no ladicka opatrena metronomem pipa ... takove nejake domaci hrani potichu to prerve, vyhulene kombo asi ne... takze zase to chce nejak skloubit s tyvmi potrebami.
k te ladicce - nevim jestli to vis, ale cokoli pripojis mezi kytaru a kombo ti zeslabi signal... proto si lidi kupuji draty za tisice, proto si lidi vybiraji truebypass efekty, aby byl dopad na signal co nejmensi... proto bych ti vubec nedoporucoval neco takoveho maleho plastoveho za 450Kc pripojovat do tve signalove cesty - jednou, az budes hrat koncerty, s treba koupis truebypassovou ladicku za 2 tisice, ale do te doby ti doporucim ladit uplne jinak - doma staci dat ladarnu na kombo a naladit podle tonu, ktery z nej leze... v jinym, neprilis dobrych podminkach pro ladeni, pak staci vytahnout kabl z komba, vrazit jej doladicky, naladit a je to...
metronom na ladicce - no ladicka opatrena metronomem pipa ... takove nejake domaci hrani potichu to prerve, vyhulene kombo asi ne... takze zase to chce nejak skloubit s tyvmi potrebami.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
zajimave kytarky... ja bych vzal thinline. nadherna kytara, je to tradicni model fenderu a presto je neokoukany a pritom krasny... kdyz te bude stvat ten singl u kobyly (coz vubec nemusi), tak si tam hodis rozepinatelny minihumbac za 1300) a budes mit supr univerzal kejtu...frenzyfish píše:tak jeste jeden navrh.. ujasnil sem si ze chci urcite tele a ne strata.. aspon vite jaky ted muzete davat navrhy, vim ze vyber je hodne omezenejtakze kdybych se trosku placnul pres kapsu, tak co rikate na:
kdybych si mel vybrat, jestli budu mit tele s humbacem u krku a nebo se singlem, tak urco beru singl...
u kobyly by uz rozhodovani nebylo tak jednoduche... pokud tam hodis rozepinatelny humbucker, tak nemusis nic resit...
ale jak jsem rikal, i tyhle dve kejtry vypadaji zajimavo.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Absolutní souhlas...qwer píše:no ten signature mi spis prijde jako takovava kejtra pro pubertaky... ty ostatni kousky maji dusiNero píše:Tyhle 2 telata mi připadaj rozhodně lepší než ten signature, osobně bych vybral to druhí, to bílý s SSH snímačema...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- frenzyfish
- Kontaktovat uživatele:
qwer: takze ta ladicka pipa sama od sebe, nebo jen posila signal do komba a pipa az to kombo? a jakou ladicko do petiset bys mi teda doporucil? jinak ja myslel ze se ladi tak, ze zapojis kytaru primo do komba? to mam zapojit ladicku-kombo, ono mi to vyda nejakej zvuk, pak zapojit kytaru-kombo a naladit ten ton? mozna bych se teda spokojil i s ladickou bez metronomu, ale vsude tady ctu, ze je lepsi se ucit hrat s metronomem hned od zacatku...
ted kytary: thinline ma dva singly, a to se mi zda pro me blby, tyhle dve kytary v odkazu prave thinline nejsou.. navic se mi libej vic, hlavne ta bila (jo, podobna tej signaturce
) de taky o to, ze ja proste asi nesnesu na telecastrech tmavej hmatnik.. nevim proc, ale uplne me to bije do oci
nero: no me se to bily taky moc libi.. jen je uz docela drahy a humbac u krku.. nevim no.. nemate nekdo treba nekde odkaz na nejaky ukazky na youtube? ja ted hledal, ale poradne se v tom nevyznam a spis sem nasel ty levnejsi telata.
ted kytary: thinline ma dva singly, a to se mi zda pro me blby, tyhle dve kytary v odkazu prave thinline nejsou.. navic se mi libej vic, hlavne ta bila (jo, podobna tej signaturce
nero: no me se to bily taky moc libi.. jen je uz docela drahy a humbac u krku.. nevim no.. nemate nekdo treba nekde odkaz na nejaky ukazky na youtube? ja ted hledal, ale poradne se v tom nevyznam a spis sem nasel ty levnejsi telata.
Tak např. tady levnej squier po vyměně singlu u kobylky za humbucker tvaru singlufrenzyfish píše:qwer: takze ta ladicka pipa sama od sebe, nebo jen posila signal do komba a pipa az to kombo? a jakou ladicko do petiset bys mi teda doporucil? jinak ja myslel ze se ladi tak, ze zapojis kytaru primo do komba? to mam zapojit ladicku-kombo, ono mi to vyda nejakej zvuk, pak zapojit kytaru-kombo a naladit ten ton? mozna bych se teda spokojil i s ladickou bez metronomu, ale vsude tady ctu, ze je lepsi se ucit hrat s metronomem hned od zacatku...
ted kytary: thinline ma dva singly, a to se mi zda pro me blby, tyhle dve kytary v odkazu prave thinline nejsou.. navic se mi libej vic, hlavne ta bila (jo, podobna tej signaturce) de taky o to, ze ja proste asi nesnesu na telecastrech tmavej hmatnik.. nevim proc, ale uplne me to bije do oci
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=SUstFLabSRw
- ..SnOOpy..
- Kontaktovat uživatele:
tohle je jedno z videí, který pomohlo při mym rozhodování jestli vzít squier affinity nebo nezub182 píše: Tak např. tady levnej squier po vyměně singlu u kobylky za humbucker tvaru singlu
http://www.youtube.com/watch?v=SUstFLabSRw
na youtube najdeš hodně dalšich videí kde je vidět že se dá na afiinity dobře zahrát
Epiphone Les Paul > Vox ToneLab ST > Roland Cube
jinak jestli to all the small things je hraný přez singl, tak ti to hraje dost pěkně, anebo spíš máš asi slušný kombo?..SnOOpy.. píše:všechny videa telete jsou ještě hrany na singl. Posledni video je hrany přes Fender frontman 15g + multiefekt digitech RP250. Ty starši jsou s Laney HCM, nějaký Line6 spider 30W a někde je použitej jackhammer.
Nejak zapominate na to, ze je to hlavne v rukach, ne v kytare...
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- ..SnOOpy..
- Kontaktovat uživatele:
- frenzyfish
- Kontaktovat uživatele:
snoopy: a jakej efekt? me to prave docela dostalo, ze ti tohle zahraje singl..ale parada, fakt zj.. doufam ze s kombem ses spokojenej, nebo bys me doporucil neco jinyho?
wohma: presne.. tak nevim proc me kazdej odrazuje od tej signaturky
zub: jo video pekny... ale tak zas nemusim kupovat affinity.. kdyz uz tak aspon standart s tim, ze bych vymenil tej jeden singl za humbac.. asi kobylkovej.. jen me prekvapuje ze ty teliny co maj humbace ho maj vsechny u krku
wohma: presne.. tak nevim proc me kazdej odrazuje od tej signaturky
zub: jo video pekny... ale tak zas nemusim kupovat affinity.. kdyz uz tak aspon standart s tim, ze bych vymenil tej jeden singl za humbac.. asi kobylkovej.. jen me prekvapuje ze ty teliny co maj humbace ho maj vsechny u krku
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
upřímě mě ten sound moc nebral... asi to bude tím mulťákem.....SnOOpy.. píše:kuba182: All the small things je hraný na nijak upravovaný squier affinity tele přes multiefekt digitech RP250 a malý kombo na doma fender frontman 15gtakže bych řekl že na uplně obyč vybavení
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.