Strap lock-zámky na řemen

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
JOHNY Swamp Inc.

Příspěvek od JOHNY Swamp Inc. »

Nemyslel jsem to tak, přečti si kdý sem to psal :lol:
Používám jen nick "Swamp"
Sinfected

Příspěvek od Sinfected »

me kytara spadla dvakrat. Sramy na laku za to nestoji, zamky sou urcite dobra vec. Ja misto nich pouzivam sichrajsku a je to neprustrelny, na podiu blbnu s kytarou hodne, ale drzi to naprosto spolehlive - a zadarmo.
Live out HeartCore & Loud! Love is a VERB
kapela: SequelOfDecay.wz.cz
Cort EVL Z4, Guyatone Flip Valve Metal Monster, Kodiac BSM 60, samodomobox 2x50W Eminence Legend
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

koukám na youtube a vypadátí že popruhy padaj aj slavným:
http://www.youtube.com/watch?v=x7HwwA2x ... re=related
(3:05)
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Dariel
last.fm: http://www.last.fm/user/darieel
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/dariel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dariel »

turbo_MaCk píše:koukám na youtube a vypadátí že popruhy padaj aj slavným:
http://www.youtube.com/watch?v=x7HwwA2x ... re=related
(3:05)
Ale alespoň nezpanikařil :lol:
afektband

Příspěvek od afektband »

Mě jednou vypadl na koncertě, ale zrovna jsem hrál sám-druhej kytarista jenom zpíval, kytaru měl odloženou, takže jsem musel hrát-dohrál jsem to v sedě.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

Dariel píše:Já toho se svým popruhem tolik zažil....třeba když jsem se trošku odvázal, skákal po pokoji jak debil s kytarou na krku a najednou koukám....vončo se to vyvlíklo :D to byl fakt zážitek, já se lek že jsem se málem pos*al.A taky mám problém s tím, že když hraju tak mám kytaru skoro vertikálně, a pak to furt vyklouzává....dík za radu.Myslím že Ježíšek přinese zámek :lol: PS: pro ty co jim to vyskakuje:vypadl vám někdy popruh i vzadu u kobylky?
vypadl.. kdyz si tam prostrcis snuru tak to vypadne snadno.. v lidlu v brne sem koupil plastovy zamky na popruh, je to jen takovy kolecko co tam nasadis a zmensis otocenim otvor, jedno stoji 28,- a su maximalne spokojenej
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Uchyty s vetsim prumerem (okolo 15 mm) a klobouckem udelanym do protipohybu vuci remenu mi naprosto staci - ostatne to je puvodni na kytare. Nikdy se mi kytara nevyvlikla i kdyz jsem byval v "rausi". :wink:
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Tak zatím se strap lockem spokojenost. Neříkám, že je to nejlevnější řešení. Ale oddělávám řemen, když dávám kytaru do pouzdra tak mi to vyhovuje nejvíc....
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Máte někdo zkušenosti s tímto ?

Kód: Vybrat vše

http://shop.tovahn.cz/?p=productsMore&iProduct=753&sName=Dunlop-Lock-Strap-(v%ECt%9A%ED)
Vypadá to jako příjemná levná varianta. :) Já už to viděl dřív ale vždycky jenom na zagraničních e-shopech v ČR nikdy. Rozhodně to není tak komplexní jako ty kovové strap locky ale jako uchycení to není špatné.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

Smrťokvítek píše:Máte někdo zkušenosti s tímto ?

Kód: Vybrat vše

http://shop.tovahn.cz/?p=productsMore&iProduct=753&sName=Dunlop-Lock-Strap-(v%ECt%9A%ED)
Vypadá to jako příjemná levná varianta. :) Já už to viděl dřív ale vždycky jenom na zagraničních e-shopech v ČR nikdy. Rozhodně to není tak komplexní jako ty kovové strap locky ale jako uchycení to není špatné.
mám.. měl sem.... Přehodil sem kytaru a jeden se vylomil.... pak sem s ní švihl za popruh a druhej byl pryč.... Asi sem hovado ale hraju emotivně.. Kytaru to udrželo ale sám ten plast se zlomil
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

víte jak se safelocky montují? Na to asi bude potřeba kytarář, co?
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Saul píše:víte jak se safelocky montují? Na to asi bude potřeba kytarář, co?
:D na co??? Přišroubuješ a čau Pipi :wink:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

Takže knoflíky na uchycení se vyšroubujou a safelocky daj místo toho.... nerad bych strhl závit,nebo něco na ten způsob.
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

No pokud si až takhle levej tak to se divím že hraješ na gitáru :D
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

když myslíš...třeba může být problém v šířce závitu, nebo já nevim. Prostě se v tom k***a nehrabu, toť vše.
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Saul píše:když myslíš...třeba může být problém v šířce závitu, nebo já nevim. Prostě se v tom k***a nehrabu, toť vše.
Blbost nechápu proč se toho bojíš ten zámek je taká blbinka která má tvar jak strap butt. akorát je to větší ale uchycení na kytaru je furt stejné dokonce to tam můžeš přišroubovat původním šroubem. Posero :P /joke

Jan Kaplický 1937 - 2009
pehve

Re: Strap lock-zámky na řemen

Příspěvek od pehve »

mám pochopit "barva chrom" jako že jsou to plasty?
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

kdybych to montoval na svoji RG321, tak je mi to jedno a prostě to tam nacpu. Jenže ta kytara,kam to budu cpát je řekněme o několik řádů dražší, takže bych chtěl vidět tebe, jak se v tom vrtáš.
Little.Sick.Fish
Kontaktovat uživatele:

Re: Strap lock-zámky na řemen

Příspěvek od Little.Sick.Fish »

pehve píše:
mám pochopit "barva chrom" jako že jsou to plasty?
Jen to ne :lol: ! Je to kov, pochromovanej.
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Samozdřejmě je to z kovu. A co se týká montáže tak tam není problém. Pomocí kvalitního šroubováku (ne z hypernovy za 39,- :D ) se odšroubuje původní kovové tělísko a dá se místo toho nové. Není na tom co pokazit. Když použiješ původní šroub tak není co řešit ani se závity :-)
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“