jake tvary kytary mate nejradsi
Pravidla fóra
Hard and Hevy a PRS. Uplně brutálně nesnášim LP. Dělá se mi z nich zle, je to humus humusojdní.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
naprosto souhlasim.Joey píše:SamoRedeemert píše:To o něčem vypovídá, ne?...vypovídá to o tom že LP je dost pěkná kytara na to aby z něho vzešlo ještě hezčí SG
Kytara: Fokus SG- lehce poupraveny, el-ak: Ibanez AEG 10
Hlava: Lampova jednokanalova hlava-vzhled alá Marshall
Box: kopie Marshall 1912
Efekt: Boss DS 2
Hlava: Lampova jednokanalova hlava-vzhled alá Marshall
Box: kopie Marshall 1912
Efekt: Boss DS 2
Rád hraju na cokoliv, co má konturované tělo (Strat - ano; LP, Tele - ne). Ale na vzhled (dívat se na někoho, jak hraje) se mi nejvíc líbí lubovky a pololubovky.
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Nevim sice co je to konturovaný těloimpact píše:Rád hraju na cokoliv, co má konturované tělo (Strat - ano; LP, Tele - ne). Ale na vzhled (dívat se na někoho, jak hraje) se mi nejvíc líbí lubovky a pololubovky.
- Trao
- last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
- Kontaktovat uživatele:
Superstrat-Ibanez RG a podobné...a hard and heavy-b.c.riche a různé metla tvary i když většina z nich jsou superstraty-jacksonTrao píše:Hele, lidi, technická - nikdy nevim, kam většina řadí podle tvatu superstraty, já bych je teda äsi řadil do stratů, ale kolem mě spousta lidí řiká, že je to hard&heavy tvar...
Jak jste na tom vy?
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Líbí se mi spousta kytar např. Cadillac,Flying-V,Superstrat,Razorback atd. atd.
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
- spidershit
- Kontaktovat uživatele: