Změna potenciometru na kytaře, aneb jak zesílit signál...

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Jens Ludwig
Odborník

Příspěvek od Jens Ludwig »

qwer píše:tak sem dnes asi tak na 3 minuty zkusil ten mrx eq (nemuzu vubec hrat :-/ )

je to naprosta bomba. ta vec uplne vytahla muj zvuk z bahna. tu krabku jsem jen soupl pred vsechny me krabky a vyrovnal na ni korekce a zvuk jak remen. parada :)

az bude moznost trochu hrat, tak napisu neco o sumu, o uzivani eq a o mem dalsim testovani. zatim jsem ale totalne happy :) cekal jsem nejake zlepsenicko, ale takovehle urcite ne.
gratuluju
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +

omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

tak jsem se predcasne radoval... ono sice fakt staci soupnout vysky o milimetr nad stred a zvuk je jako remen,ale ten efekt sumi jako prase (MRX)... a to muzu mit klidne vsechny tahla uprostred... zitra k veceru do toho zkusim strcit baterii (prima pristup - odsroubovat 4 sroubky na spodku a je to... posledni dobou zacinam mit pocit, ze made in usa veci jsou ten nejvetsi sh*t a uz nebudu kupovat nic, co neni z ciny a indonesie, abych mel klid) a uvidime, jeslti to treba neni adapterem.. ale ted to sumi jako blazen a ja to takhle nechci.. takze jim to nejspis poputuje zpet na prodejnu :-/ kdybyste nekdo vedel o ekvalizeru, ktery nesumi, tak dejte vedet... :( no zkusim jeste poresit nejak to napajeni, treba mam blby adapter. treba turbo rat mi nesumi vubec :(

hezky novy rok
Little.Sick.Fish
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Little.Sick.Fish »

qwer píše:tak jsem se predcasne radoval... ono sice fakt staci soupnout vysky o milimetr nad stred a zvuk je jako remen,ale ten efekt sumi jako prase (MRX)... a to muzu mit klidne vsechny tahla uprostred... zitra k veceru do toho zkusim strcit baterii (prima pristup - odsroubovat 4 sroubky na spodku a je to... posledni dobou zacinam mit pocit, ze made in usa veci jsou ten nejvetsi sh*t a uz nebudu kupovat nic, co neni z ciny a indonesie, abych mel klid) a uvidime, jeslti to treba neni adapterem.. ale ted to sumi jako blazen a ja to takhle nechci.. takze jim to nejspis poputuje zpet na prodejnu :-/ kdybyste nekdo vedel o ekvalizeru, ktery nesumi, tak dejte vedet... :( no zkusim jeste poresit nejak to napajeni, treba mam blby adapter. treba turbo rat mi nesumi vubec :(

hezky novy rok
Možná se přece jen naplnili slova turbo_MaCka o nedobrosti množství elektroniky v tom ekvalizéru, že? Možná přece jen ten čistej boost neni tak drahej pro nic za nic. Ve smyčce by se ten ekvalizér určitě dal nějak skousnout, ale takhle je ten šum několikanásobně zesílenej...
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“