Mesa Boogie?
Pravidla fóra
Tak muj vysnenej je 50W Sovtek...a neni to ani zas tak nerealny, nejsou tak strasne drahy. Jednou jsem na nej hral na koncerte a zvuk to melo neuveritelnej; a to jsem ani nemel cas si s tim moc pohrat.
Live out HeartCore & Loud! Love is a VERB
kapela: SequelOfDecay.wz.cz
Cort EVL Z4, Guyatone Flip Valve Metal Monster, Kodiac BSM 60, samodomobox 2x50W Eminence Legend
kapela: SequelOfDecay.wz.cz
Cort EVL Z4, Guyatone Flip Valve Metal Monster, Kodiac BSM 60, samodomobox 2x50W Eminence Legend
Já bych se rozhodně poohlíd taky po nějakým Peavey, nebo nejlíp Engla. Rozhoduju se mezi Fireballem a Screamrem, musim to někde vyzkoušet, protože co mam naposlouchaný ukázky z netu, tak si nemůžu vybrat
--------------------
Epiphone LP Custom; Peavey Bandit USA; Boss TU-2, Dunlop Cry Baby, Marshall AVT50HX
Epiphone LP Custom; Peavey Bandit USA; Boss TU-2, Dunlop Cry Baby, Marshall AVT50HX
Já bych bral okamžitě fireball. Už proto, že má 100W, vypadá líp a jsou vidět svítící lampyyorix píše:Jak píšete, že kdybyste dostali Mesu, tak ji prodáte a koupíte neco jiného.
Já bych se rozhodně poohlíd taky po nějakým Peavey, nebo nejlíp Engla. Rozhoduju se mezi Fireballem a Screamrem, musim to někde vyzkoušet, protože co mam naposlouchaný ukázky z netu, tak si nemůžu vybrat
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
samozrejme sem slysel mockrat nazivo a musel sem pak menit trenky, ale nazivo je to dycky jinaci.. tady/ty www/ to je normalizovana nahravka a je tam slyset rozdil.. navrch sou tam nahravky s ruznyma boxama a je to .. takovy sak to slysis, tensi. i kdyz.. kdovi..afektband píše:Ten zvuk je naživo daleko lepší, ale slyšel jsem to přes engl box 4×12 (V60). Nevim co je v tom origoš boxu za repra.pigdestroyer píše:2afekt: nevim mozna nosim drivi do lesa, 5150 je super, ale treba na hlavy.instrumento.cz se mi zvukove pozdava nejmin, a zajimave je treba zastoupeni staryho valvestata, stoji to za to.
afektband ->
Tak přesně proto se mi taky víc líbí ten Fireball. Rozhodující je ale zvuk, že. Kdyžtak do toho Sreamera nějak namontuju nerezový trubky jak jsou na hlavě od Blackmora a bude vypadat taky hezky 
--------------------
Na screameru se mi hlavně nelíbí ten ovládací panel nahoře. Jinak řek bych že ty hlavy budou dost zvukově podobný. Kup FIREBALLyorix píše:afektband ->Tak přesně proto se mi taky víc líbí ten Fireball. Rozhodující je ale zvuk, že. Kdyžtak do toho Sreamera nějak namontuju nerezový trubky jak jsou na hlavě od Blackmora a bude vypadat taky hezky
Nový MB mě toliká nerajcujou, ale musíte všichni uznat, že starší modely, hlavně Mark I a II jsou ikony. Jsou to první hi-gain aparáty, nebýt Randalla Smithe tak se metal ani nenarodí, a když jo tak mnohem později a o dost jinak. Další věc je, že na MB nemůže hrát každej moula a čekat, že mu to hned bude hrát stejně jako těm "hvězdám", ba eště víc, právě to se mi na tom líbí, že tyhle aparáty jsou velmi citlivý a trvá hodně dlouho, než dosáhnete toho pro vás správnýho zvuku, ale o to víc stojí za to. kritizujete věci, který nejsou chyby aparátu, ale kytaristů...
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Pravda, nehraju nijak extra, ale prostě na tom singl rectu kterej jsem měl pučenej jsem nenakoutil pro mě dobrej zvuk. A ten peavey mi hrál hned, jak jsem si představoval.Maples píše:Nový MB mě toliká nerajcujou, ale musíte všichni uznat, že starší modely, hlavně Mark I a II jsou ikony. Jsou to první hi-gain aparáty, nebýt Randalla Smithe tak se metal ani nenarodí, a když jo tak mnohem později a o dost jinak. Další věc je, že na MB nemůže hrát každej moula a čekat, že mu to hned bude hrát stejně jako těm "hvězdám", ba eště víc, právě to se mi na tom líbí, že tyhle aparáty jsou velmi citlivý a trvá hodně dlouho, než dosáhnete toho pro vás správnýho zvuku, ale o to víc stojí za to. kritizujete věci, který nejsou chyby aparátu, ale kytaristů...
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Já???hardcore guitarist píše:Tak záleží co hraješ za styl že?Joey píše:Já jo-o a JCM800 mi učarovala víchardcore guitarist píše:Proč tady na mesy fuckujete? Hrál z vás fuckerů na ně nekdo?
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
nemyslím tím to JAK člověk hraje, ale umět s tím aparátem pracovat, každý je samozřejmě jiný a v praxi to vypadá tak jako s mnoha jinejma věcma - koupíš aparát, kterej hraje hned tak, jak chceš. chvíli jsi pořád spokojenej a časem ale začíná něco neladit, zvuk Tě hodně brzo omrzí a zjistíš, že jinej a hodně dobrej zvuk tam prostě nastavit nejde - a tohle právě naštěstí NENÍ problém M/B a moc aparátů to prostě neumí. a je tu zas ten koloběh prodávání starých věcí a neustálé hledání zvuku. čím to, že naprostá většina kytaristů, hrajících na vyšší úrovni skončí stejně jednou u Mesy? proto ji nadáváte?
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
co je to za pitomej argument? mění to něco na tom, že ty hrajou tak skvěle jak hrajou? a jestli se nepletu, podívej se pořádně a takovejch Marschallů je tam nejmín 2x tolik...
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
nikdy jsem tady v bazaru neviděl nic od Mesy z vyšších řad, pokud to byl spokojený majitel tak může klidně přezbrojovat na něco ještě lepšího, než jsou rectifiery, spousta lidí také končí s hraním uplně, nebo s finanční nouze. určitě se M/B neprodává proto, že za ty peníze nestojí, to se nebojte
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Tak je jich tam ale daleko víc než třeba peavey, engl...Maples píše:nikdy jsem tady v bazaru neviděl nic od Mesy z vyšších řad, pokud to byl spokojený majitel tak může klidně přezbrojovat na něco ještě lepšího, než jsou rectifiery, spousta lidí také končí s hraním uplně, nebo s finanční nouze. určitě se M/B neprodává proto, že za ty peníze nestojí, to se nebojte
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
- Scyther
- last.fm: http://www.last.fm/user/Homicidum
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/scyther
- Kontaktovat uživatele:
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já Rockwell a ESHScyther píše:Messa. Věčné téma. Abych pravdu řekl, taky bych šáhl spíš než po mese za 70 po ručně dělané kvalitce stylu ESH. Nemůžu si pomoct. Každý má za modlu mesu, ja ESH.
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com