Nejlepší kytara v poměru cena = kvalita
Pravidla fóra
Ja mam taky pocit ze nazov temy bol "pomer cena/vykon". A hadzete tu Squier ktory je sice lacny ale stoji za velku p***l, to snad vie kazdy. Ja si myslim ze sa daju zohnat aj ibanezy za rozumnu cenu a to uz je ina znacka. Samozrejme sa priklanam ku Cort-kám, a fendrom ikde tam by som pod 20 nesiel, bal by som sa. Alebo Epiphone, v pohode kvalita a vyborna cena, myslim ze mas z coho vyberat no Squier by som bral iba na "topení".
:)
ROCK ON
:)
No myslim že u Fendru nebude ten poměr kvalita/cena až tak skvělej, přece jen tam se platí hodně za značku. Každopádně hodně dobrý se mi zdaj straty roadhouse/lonestar a série classic player. A ty lze u nás sehnat kolem 17000, od Thomanna za 15. 
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Pro mne tet favorit pomer=cena+slusna cena+paradni tremolo to je ma podminka
IBANEZ 2550Z..po tehle pokukuji
http://www.zzounds.com/item--IBARG2550Z
IBANEZ 2550Z..po tehle pokukuji
http://www.zzounds.com/item--IBARG2550Z
Neni dulezite kolik let hrajes ale kolik hodin denne hrajes
Gear
Esp Ltd vipe 50
Jackson SL2
Digitech DF-7
Vox AD30VT-XL
Gear
Esp Ltd vipe 50
Jackson SL2
Digitech DF-7
Vox AD30VT-XL
no ja mam vintage strava v6. A za ty penize si nemuzu stezovat, jsem s nim naprosto spokojenej. Stal me 5000 slovenskej korun. Jediny srovnani mam s Squierem bullet stratem a tan Vintage je na tom podstatne lipturbo_MaCk píše:jednou sme náhodně podkal jedno jejich tele, bohužel nebylo moc času, ale líbilo se mi a řekl bych že ta kytara působila jako fender (ikdyž fendra sem taky držel jen letmo, páč když vím že ho nemám, rači nezjišťuju moc o co přicházím). Sem se koukal různě po netu a dost blbě se sháněj to je docela napytel. Ale maj HW wilkinson a dle ohlasů na různých diskuzí a recenzí i zpracování i zvuk. JEdnou sem si je chtěl jed vyzkoušet až na slovensko, ale nakonec asi by se to zkoušení prodražilo a protáhlo no.... Mě docela vadí že tu na kytarách maj teď jen jeden model. Dřív tu měli teda víc, ale taky nic moc. Ten telecaster co se dá teda blbě sehnat tak stojí už nevím ale cca 6-7 tis!!!
- Alcarmo
- Kontaktovat uživatele:
Tohle téma je naprostá pí******. Obvykle se k vulgarismům nesnižuju, ale tady musím. To rovnou můžu uřezat desku, natáhnout na to struny a dát to někomu zadara, poměr výkon/cena pak bude extrémně výhodný a pochybuju že se mu nějaká jiná kejtra vyrovná i když to bude naprostá sra**a na kterou se ani nedá hrát. Tím chci vyjádřit, že třeba srovnávat epiny a gibsony nebo squiery a fendery je ta největší blbost co jsem slyšel.
-
Isachs
- Kontaktovat uživatele:
1. Vintage, suprový kytary a dnes už za super prachy - nejlepší zpracování u kytar pod 6tis co jsem kdy viděl, úžasnej zvuk co nakopává ři*ě Epinám o 10 tis výš.
2. Cort, klasický i moderní kytary s velmi kvalitním zpracováním a zvukovými vlastnostmi, určitě se vyplatěj, ale musí se i tam vybírat
3. Schecter, jasná volba, co kus to skvělej, důkladné zpracování, kvalitní materiály, lak i hardware, sice o kus lepší než Cort, ale taky o kus dražší (hlavně díky malé rozšířenosti u nás)
U prvních dvou je to hlavně o kytarách cenově i pro smrtelníky... u té poslední je to hlavně o kvalitě...
2. Cort, klasický i moderní kytary s velmi kvalitním zpracováním a zvukovými vlastnostmi, určitě se vyplatěj, ale musí se i tam vybírat
3. Schecter, jasná volba, co kus to skvělej, důkladné zpracování, kvalitní materiály, lak i hardware, sice o kus lepší než Cort, ale taky o kus dražší (hlavně díky malé rozšířenosti u nás)
U prvních dvou je to hlavně o kytarách cenově i pro smrtelníky... u té poslední je to hlavně o kvalitě...
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka 
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy