Orange Tiny Terror

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

Ragnar píše:Ta hlava hraje dobře, když po ní nechcete metal...
http://www.myspace.com/kfirs
no jo, tohle je ale profi studio nahrávka, bůhví přes co hnaný a jak snímaný, + další a další šmelírny, co se ve studiích dělávají.¨)ale zajímavej zvuk
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

Já myslim i ten youtube odkaz live co tam je, moc sem to nezkoumal ale řek bych že je to on s kapelou... Má to tam pořádně vytavený....
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

Já to za sebe shrnu tím, že "tiny terror" se to nejmenuje jen pro nic za nic.
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
citizen.one

Příspěvek od citizen.one »

mno nevim teda, ja sem uz par boogie v ruce mel, momentalne mam MkIII, MkIIa a Calibera a kdyz bych namiril mikrofon nekam nahoru a nechal hrat box dole, tak silne pochybuju, ze by to bylo lepsi.
Pro me treba F50 nejni vubec tvrdej zvuk, me to prijde tenky a tak akorat na nejakej rocknroll, punk, grunge atp, zkratka jemnejsi styly.
tohle je tvrdej sound http://www.youtube.com/watch?v=getPcpCjuRE
akorat to rekl bych mel moc potichu, ale kdyz mesa, tak by mely bejt slyset ty spodky, no nebudu se prit....
misadlouhy

Příspěvek od misadlouhy »

misadlouhy píše:bude i Tiny Terror kombo - info tady
http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.ph ... 905#117905
tak jsem objevil druhou ukázku připravovaného Tiny Terror komba, tady
http://www.sonicstate.com/news/shownews ... N=56748267

UPDATE: informace o TT kombu přesunuty do nového threadu
http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.php?t=8769
Naposledy upravil(a) misadlouhy dne 30.07.2008 7:12, celkem upraveno 8 x.
Norman ST 40 folk
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

ten čistej zvuk už zní pěkně, ale to zkreslení mě pořád nebere...tohle je podle mě mnohem lepší volba, za 7 200,- je to naprosto neuvěřitelnej poklad!!! - Konkurence TinyTerroru s 2x6V6, čistej kanál je celolampa, předzesilovač 12AX7 a zkreslenej má na výběr těhlech 16 zvuků, což jsou analogový modely jdoucí přímo do lampovýho konce, skvělá variabilita a hlavně zvuk...
http://www.youtube.com/watch?v=-aGMTrL0pGg
hned, jak bude zas u nás k dostání si pro něj jdu, potřebuju něco malýho nadoma a todle je paráda!
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
misadlouhy

to je úplně jiná cenová kategorie, kvalitativně nemůžu srovnávat. Jediné údaje o ceně podle kterých se můžu orientovat jsou

- List price is $1,039, street is $819 (http://www.guitarworld.com/article/axol ... rror_grows)
- £439.00 GBP, €555.09 EUR (http://www.dolphinmusic.co.uk/page/shop ... t_id/36535)

..cena při převodu z uvedených zdrojů mi vychází 13000Kč, ale je docela možné že v reálu bude kombo tak za 15,16 tisíc. Za 13000 by se prodávalo jako rohlíky :wink:
Norman ST 40 folk
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

myslíš? podle ukázek Fender to chrastidlo založené na značce předčí naprosto jasně, podle mě tutově a naživo jsem z toho byl taky nadšenej. Nahrávky TinyTerroru jsou víceméně katasrofální, uvidíme, jak dopadne naživo. U Thomanna ho mají za cenu 611 Euro, kdy ho budou mít nepíšou...
misadlouhy

Maples píše:myslíš? podle ukázek Fender to chrastidlo založené na značce předčí naprosto jasně, podle mě tutově a naživo jsem z toho byl taky nadšenej. Nahrávky TinyTerroru jsou víceméně katasrofální, uvidíme, jak dopadne naživo. U Thomanna ho mají za cenu 611 Euro, kdy ho budou mít nepíšou...
Koukám že jsi Maplesi náčelník Velká huba. Velkohubě odsuzuješ něco co neznáš na základě pár nahrávek z YouTube. A i kdyby jsi svůj názor nezměnil ani po porovnání obou komb na živo, k čemu tak na 90% nedojde (že by jsi si někdy šel ověřit jak obě komba skutečně hrají), tak je to jen tvůj názor a nemá se skutečnými kvalitami těchto dvou komb nic do činění. Zkrátka, tvůj příspěvek dokazuje, jak málo jsi objektivní. Jsem zvědav jestli jsi taky urážlivý, když ti to někdo řekne takhle přímo do očí.
Norman ST 40 folk
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

prosimte, vis vubec kolik toho maples vyzkousel?kolik toho vseho vi o lampach a kytarach?myslim ze by tvuj zvast moh strcit nekam kdyz potrebuju vedet nazor o lampe jdu za maplesem a tecka.
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

misadlouhy píše:
Maples píše:myslíš? podle ukázek Fender to chrastidlo založené na značce předčí naprosto jasně, podle mě tutově a naživo jsem z toho byl taky nadšenej. Nahrávky TinyTerroru jsou víceméně katasrofální, uvidíme, jak dopadne naživo. U Thomanna ho mají za cenu 611 Euro, kdy ho budou mít nepíšou...
Koukám že jsi Maplesi náčelník Velká huba. Velkohubě odsuzuješ něco co neznáš na základě pár nahrávek z YouTube. A i kdyby jsi svůj názor nezměnil ani po porovnání obou komb na živo, k čemu tak na 90% nedojde (že by jsi si někdy šel ověřit jak obě komba skutečně hrají), tak je to jen tvůj názor a nemá se skutečnými kvalitami těchto dvou komb nic do činění. Zkrátka, tvůj příspěvek dokazuje, jak málo jsi objektivní. Jsem zvědav jestli jsi taky urážlivý, když ti to někdo řekne takhle přímo do očí.
HA kamaráde:D nevím, co jsi chtěl dokázat, ale povedlo se ti něco, na co bych čekal, kdybych byl tak popudlivý, jako ty:D ptám se, TY znáš tinyterror jinak, než z nahrávek? viděl jsi to kombo, hrál jsi na něj minimálně hodinu, co? já jsem vyzkoušel Fendera pořádně, přesně tak, jak to dělám, když si chci udělat přesný obrázek. a ty jsi nehrál ani na jedno z nich a jako na modlu jsi se slepě k něčemu upnul - k oficiálním předváděčkám Orange, uplně stejně, jako to bylo tenkrát v tvym topicu porovnání Gibson a Epiphone LP:D nebudu to dál rozebírat, pár lidí si možná vzpomene...ach jo:D
PS: Znám dobře Orange Rocker 30 a to kombo je senzace, tenhle prcek se mu nevyrovná ani z půlky, což by dle výkonu teoreticky měl.
misadlouhy

Mezi mnou a Maplesem je ten rozdíl, že já neposuzuji jeden výrobek na základě "znalosti" jiného tím způsobem jakým to dělá Maples, který asi spokl všechnu inteligenci. Ještě jednou si přečti, Disasterpiece, jak se tvůj znalec vyjadřuje měsíc před vydáním o TT kombu, a že já se snažím psát co kde najdu co nejvíc objektivně, a sympatie si nechám až do nějakých reakcí, ale nikdy nehaním (teda jednou jsem si to dovolil, ale nepamatuju si, že by se mně někdo zastal, spíš naopak)..
Norman ST 40 folk
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

:mrgreen:
Naposledy upravil(a) r0nn!e dne 9.07.2012 11:28, celkem upraveno 1 x.
misadlouhy

Maplesománie :-)
Norman ST 40 folk
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Konec OT na vaše osobní dohady tu nikdo není zvědavejdikutujte k tématu a své sympatie a antipatie si řešte přes mail,icq nebo SZ.Další spamování a OT nebude tolerován a bude zmizen pro blaho této diskuze.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
misadlouhy

Jo jo, promázni to, ale zkus z toho taky prosím vyndat ty názorové klenoty ve kterých Maples ví jak to kombo je špatné, protože když to budu číst ještě jednou, tak na to budu muset zareagovat.
Norman ST 40 folk
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

s Maplesem se zas tak moc nemusíme, ale v jednom s ním souhlasím....TT je naprosto tragickej. Ano je to tak....posuzuji podle youtubu.
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

k***a lidi champ a terror sou uplně jiný věcy... naprosto se to jinak chová....nehledě na to, že ten reprák na champovy je vyloženej plandák :arrow: co si budem povídat, ten orenge je lepší :arrow: minimálně zpracováním :idea: :idea: to že někomu sedí nakřáplý zvuk EL84 8) 8) a někomu širší zvuk 6v6 :twisted: :twisted: je věc jiná :shock:
P.S. na oranga sem bohužel nehrál :cry: Ale rozhodně to není tak, že dpbrej zvuk orange končí někde u Rock reverba.... twin chanely sou taky parádní stroje, rocker je nářezovej.... Ale je to prostě "brit sound" to po maplesovy nechtějte.... ani tu po nikom nechtějte, aby byl objektivní! bavíme se o nástrojích, ne obchodech na burze....
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
misadlouhy

Já se na něj docela těším.
Norman ST 40 folk
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

já poslední dobou mám UK sound taky dost rád, dyt si budu pořizovat toho Traynora...jenže z těch nahrávek je to vážně něco naprosto jinýho, než všechny jiný aparáty britskýho stylu, co znám...proboha, dyt i ten Marschall DSL401 hraje líp:D
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“