Fender Jim Root Telecaster/Stratocaster
Pravidla fóra
No dostali se mi do ruky nějáký fotky a je to docela zajímavý...Jim s Fenderem evidentně pracuje na další signatuře a podle tvaru bych to odhadoval na Stratocaster - zatím sou to prototypy, ale odhadoval bych to tak že je to strat osazenej asi EMG 81/60, dle všeho to bude celo mahagon a jeho klasický barvy (tak jak je znáte z těch jeho telecasteru), asi bude mít pevnou kobylu...to je všecko co sem z těch fotek těch prototypů vyčetl..
Diskutuje se o tom že jeho novej Stratocaster by měl být k dispozici v roce 2010..
a tady sou:
Bílej

Černej

Diskutuje se o tom že jeho novej Stratocaster by měl být k dispozici v roce 2010..
a tady sou:
Bílej

Černej

Fender Stratocaster MIJ, Fender Showmaster, Orange Rockerverb RK50C212 MKII.....
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
dyť je to klasický strat-tvarDisasterpiece píše:to je toho vyfotil se pro Fendra s nejakou kytarou.Ten strat ne strat vypada spis jako superstrat a celkove k Jimmu nesedi, jsem zvedavej co vytahne dal Gibson LP Supreme?Pak bych mu osobne nafackoval.
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
je to klasickej strat a je to protoyp jeho nový signatury..příště čti..K dispozici má být někdy v roce 2010 typoval bych po NAMM...Disasterpiece píše:to je toho vyfotil se pro Fendra s nejakou kytarou.Ten strat ne strat vypada spis jako superstrat a celkove k Jimmu nesedi, jsem zvedavej co vytahne dal Gibson LP Supreme?Pak bych mu osobne nafackoval.
to axel: mě zas ta černá...
Fender Stratocaster MIJ, Fender Showmaster, Orange Rockerverb RK50C212 MKII.....
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
- Scorpion20
- Kontaktovat uživatele:
Tož já ti nevím, spíš ne...zdroj Music center:
Pevná kobylka se zámky Fixed Edge
Pevná kobylka Edge je speciální pevnou kobylkou určenou pro heavy rockové, metalové a hardcoreové nástroje. Nabízí nízkoprofilové dolaďovače inspirované profesionálním tremolem Lo-Pro Edge, které jen nepatrně vystupují z obrysu nástroje, což zvyšuje pohodlí a méně omezuje hráče při hře. Dvoubodové ukotvení dokáže snadno odolávat vysokému tahu strun, jejichž vibrace dokáže bez problémů přenášet. Samozřejmostí jsou zámky na nultém pražci i na kobylce.
z USA je nejlepší najít někoho kdo vozí auta apod a přidat si to do kontejneru, spousta lidí tady takhle vozí a kdybys ty prachy měl a třeba to bral na podzim tak vím, že chlápkovi co jsem mu prodal box má přijet nějaký ten kontejner..dovez tu tak mrtě aparátů a kytar...i moje bedna co mám teď je takhle dovezená..
Re: Fender Jim Root Telecaster/Stratocaster
sry ze zneuzivam tenhle topic ale ta fotka s Jimem & Stratem cernym mi kt omu primo nabudila... netusi nekdo kde koupit fender strata v MATNY cerny barve? Jestli takovej vubec je bezne k shopnuti? dik
-
simonwalker
- Kontaktovat uživatele:
Re:
Jj je to uplne normalni strat, i kdyz takhle zprznenej.Dark Axel píše:dyť je to klasický strat-tvarDisasterpiece píše:to je toho vyfotil se pro Fendra s nejakou kytarou.Ten strat ne strat vypada spis jako superstrat a celkove k Jimmu nesedi, jsem zvedavej co vytahne dal Gibson LP Supreme?Pak bych mu osobne nafackoval.mi se dost líbí ta bílá
Squier Classic Vibe 50's Stratocaster/Gibson Firebird Studio => G Lab Wah => Electro Harmonix LPB-1 => T.C. Electronics G Major => Fender Super Champ XD
Takže, dneska sem byl zkoušet Jim Root Telecastera, hrálo se na ní krásně na čistej kanál v mezipoloze úplně nádhernej zvouček, a zkreslenej sem moc posoudit nemohl, protože mě zapojili do Marshala JCM 2000 DSL 401 a je to doopravdy chrastítko jak pes, takže nic moc no, ale zase lepší než nějákej tranďák...
Jinak pocit z kytary byl fakt dobrej byla lehká, čekal sem že bude těžší, a samotnej krk mě nadchl, jediný co mě sralo bylo to že na ni byly natažený měký struny takže zase trošku -, ale doma by se to pořešilo, myslím že po natažení DR a vyměnění EMG za moje oblíbený SD Blackouts by sem měl co dělat abych nedostal trojnásobnej orgasmus... 
Mám dotaz, jaký jsou ty SD blackouts? Docela o nich přemýšĺím, tady je moje Icq 321-912-578 kdyby jsi mi napsal pár informací o těch SDčkách byl bych rád:)
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6
"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"
Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
Nový jeho Stratocaster v prodeji nádhera

Cena dle thomann.de je 1030 Euro, no nekup to..
Jako vpadá to zajímavě, ale dát za to 27 000..
To by se dalo investovat líp..
http://www.thomann.de/de/fender_jim_roo ... _mn_fw.htm
http://www.thomann.de/de/fender_jim_roo ... _mn_fw.htm
To je fakt no
u těhle tech kytar jde hlavně o Vzhled a Jim Root Signature 
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
nevypada to spatne ale tele bylo tele(ikdyz jen tvarem), pro me to melo vetsi kouzlo