Jak dlouho hrajete ??
Pravidla fóra
už to bude rok 
http://www.bandzone.cz/beastart
kytara: Schecter Damien 6
AMP: Rockwell Red trip Duo 120w
Box: 412 , 2xV30, 2xG12T-75
Mooer Reecho
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Dobrej je otázka toho, jaký ho tam chytneš učitele. Tam je to fakt "kus od kusu". Já celou dobu chodím k Petru Tuháčkovi a jsem spokojenej - vždycky to teda konči tak, že po hodině za ním ještě zajdu a nechám si dát práci navíc, ale jeho styl mi vyhovuje... Cena je odpovídající tomu, co dostnaeš, když si tě vezme na starost profi muzikant, vzhledem k tomu, že máš 120min týdně, tak je to odpovídající.Homerda píše:Je ten Jam Music Institut dobrej? Me se to zda jen premrstene drahy, tot asi vse... Delaji se i nejake prazdninove kurzy?
Ohledně prázdnin - ne, nepořádají, pouze už pro současně chodící jako nadstavba a svým způsobem mimoškolní aktivita, ale ne pro nováčky.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Ja teda chodim do ZUS k dobrymu uciteli - tzn. je to muzikant, skladatel a sem tam nalozenej trikrat tydne 120 min.Nero píše:Dobrej je otázka toho, jaký ho tam chytneš učitele. Tam je to fakt "kus od kusu". Já celou dobu chodím k Petru Tuháčkovi a jsem spokojenej - vždycky to teda konči tak, že po hodině za ním ještě zajdu a nechám si dát práci navíc, ale jeho styl mi vyhovuje... Cena je odpovídající tomu, co dostnaeš, když si tě vezme na starost profi muzikant, vzhledem k tomu, že máš 120min týdně, tak je to odpovídající.Homerda píše:Je ten Jam Music Institut dobrej? Me se to zda jen premrstene drahy, tot asi vse... Delaji se i nejake prazdninove kurzy?
Ohledně prázdnin - ne, nepořádají, pouze už pro současně chodící jako nadstavba a svým způsobem mimoškolní aktivita, ale ne pro nováčky.
P.S. - a platim 2000 - 2500 ci tak nejak na 1 skolni rok
Stop dreaming, start playing!
- Nero
- Rádce
- tallicaman
Nejde o to, kolik ti je, ale jestli jsi student. Ja tam chodil i po 18 a platil jsem beznou studentskou cenu.Nero píše:Ono je to o tom, že ZUŠ jsou dotovaný státem (pro studenty), kdybys tam začal chodit až po 18 letech, tak pak je to celkem pálka...
Jinak hraju uz asi prez ctyri roky. Dostal jsem se k tomu po haluzi, kdyz me segra nechtela pustit na komp, tak si vymyslela, ze ji mam neco zahrat na kytaru, ze me pak pusti. Tak jsem vzal Ja pisnicku a zahral... Ano, pustila me
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
- Nero
- Rádce
Pravda, řekl jsem to blbě...tallicaman píše:Nejde o to, kolik ti je, ale jestli jsi student. Ja tam chodil i po 18 a platil jsem beznou studentskou cenu.Nero píše:Ono je to o tom, že ZUŠ jsou dotovaný státem (pro studenty), kdybys tam začal chodit až po 18 letech, tak pak je to celkem pálka...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Jimator
- Bandzone: krbanda
- Kontaktovat uživatele:
Stanku ty ses jouda stejne jako sici ostatni, co tu vytvareji nejake hlasovani. Je videt ze si mlade, pac kdyz uz vytvarim hlasovaci anketu, myslim objektivne a globalne. Ty tam vybral 10 moznosti v rozmezi nula az ctyri roky a co ostatni??? To je fakt na hlavu takovyhle ankety, nemyslis? X lidi ti odpovedelo vic jak ctyri, premyslej nez neco vytvoris a to je prosba i na ostatni.
A k tematu, hraju necelych deset let na kytaru, 6 let na kontrabas a 5 let na elektrickou kytaru. Vse bez pauz a prestavek velmi intenzivne.
A k tematu, hraju necelych deset let na kytaru, 6 let na kontrabas a 5 let na elektrickou kytaru. Vse bez pauz a prestavek velmi intenzivne.
Fender Strat American Deluxe Maple
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
Morley PBA2 Dual Bass Wah Pedal
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
Tak promiň že žiju. Asi si holt při zakládání anket budu muset brát příklad z takovýho guru, jako seš ty
.
Cejtí se ještě někdo z vás, co hrajete na kytaru dýl jak 4 roky podobně diskriminovanej jako pan Jimator ??
. (Rozhodně se nechci pouštět do hádek, ale s**t na hlavu si nenechám
...)
Cejtí se ještě někdo z vás, co hrajete na kytaru dýl jak 4 roky podobně diskriminovanej jako pan Jimator ??
"Nejlepší žena je tlustá žena, protože si na jejím těle můžete nahrnout ňader, kolik chcete a kde chcete." (Ivan Mládek)
"Nudíte se? Kupte si medvídka mývala.."
"Dammit, I want Narnia to be realllll. If only. Oh, and the world of Harry Potter. Fuck ya."
"Nudíte se? Kupte si medvídka mývala.."
"Dammit, I want Narnia to be realllll. If only. Oh, and the world of Harry Potter. Fuck ya."
- Jimator
- Bandzone: krbanda
- Kontaktovat uživatele:
hej posledni koment k tomu. Pac nechcu resit OT:
Tvuj postoj ke me coby ke guru i vyraz pan Jimator beru jako snahu ze me udelat idiota a machra vseho znaleho, ale jen tim ukazujes ze opravdu mlade jsi a vubec jsi nepochopil pointu. Doporucuju nejakej naucnej slovnik a najit si tam co znamena slovo "objektivnost/objektivita" a "globalni". Ani jsem necekl o nejake diskriminaci a podobne. Kalet si na hlavu nenech, v tom s tebou souhlasim, ale doporucim ti k tomu jeste abys nezadaval priciny k necemu takovemu. Ja ti rozhodne na hlavu nekalel.
Tvuj postoj ke me coby ke guru i vyraz pan Jimator beru jako snahu ze me udelat idiota a machra vseho znaleho, ale jen tim ukazujes ze opravdu mlade jsi a vubec jsi nepochopil pointu. Doporucuju nejakej naucnej slovnik a najit si tam co znamena slovo "objektivnost/objektivita" a "globalni". Ani jsem necekl o nejake diskriminaci a podobne. Kalet si na hlavu nenech, v tom s tebou souhlasim, ale doporucim ti k tomu jeste abys nezadaval priciny k necemu takovemu. Ja ti rozhodne na hlavu nekalel.
Fender Strat American Deluxe Maple
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
Tyjo půl roku u nějákýho maníka přez klasiku ale hráli sme spíš blues...Pak sem po prázkách přešel na Domeček v Lískovci tam mě půl roku učil Petr Řezníček nadaný to člověk...To byly spíš takový rockový riffy a tak a teďka pů roku chodím k jednomu klukovi menuje se Martin Klekner a hraje v brněnskejch Eagleheart a ten mě teda učí techniku solování a tak jakože arpegia, tapping a takový zbytečnosti...ale zatím jenom cvičím...Na kapelu mám eště čas...jelikož sem prefekcionalista tak tam nevylezu dřív dokud nebudu umět nejmíň jak Satriani...

EDIT: mimochodem Martin mi říkal že druhej kytarista od ních dřív cvičíval 6 hodin deně a když to nestíhal tak o víkendech doháněl 12kama...
Ale to je jinej příběh....
EDIT: mimochodem Martin mi říkal že druhej kytarista od ních dřív cvičíval 6 hodin deně a když to nestíhal tak o víkendech doháněl 12kama...
Naposledy upravil(a) Hanzbiker dne 30.05.2008 8:09, celkem upraveno 1 x.
Fender Stratocaster MIJ, Fender Showmaster, Orange Rockerverb RK50C212 MKII.....
hraju od vánoc 2006 takže asi tak rok a půl... předtim jsem velice občasně brnkal na otčíma španělku (uměl jsem asi tak 4 akordy...). "kapelu" mam asi od unora 07 ale až na pár zkoušek jsme hráli do konce roku dokola furt jednu hroznou písničku protože zpevak byl dost neschopnej a navíc bez basáka. no a od novyho roku už mame konečně stálou sestavu, prvních několik koncertů máme zasebou no a snad vydržíme 
- wreptile
- Bandzone: http://bandzone.cz/ghostface
Hraju přibližně 1,5 roku z toho jsem asi půl roku nevěděl, jak na to hrát...
Kytara: Epiphone SG G400 | Kawai Aquarius s krkem Jackson
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein