Jak dlouho hrajete ??

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...

Jak dlouho už drnkáte ??

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

Homerda

Příspěvek od Homerda »

Je ten Jam Music Institut dobrej? Me se to zda jen premrstene drahy, tot asi vse... Delaji se i nejake prazdninove kurzy?
Stop dreaming, start playing!
romcx75
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romcx75 »

už to bude rok :)

http://www.bandzone.cz/beastart

kytara: Schecter Damien 6
AMP: Rockwell Red trip Duo 120w
Box: 412 , 2xV30, 2xG12T-75
Mooer Reecho
Boom!

Příspěvek od Boom! »

kdyz uz jsme tak u toho ... ktereho ucitele jste v JMI potkali?
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Homerda píše:Je ten Jam Music Institut dobrej? Me se to zda jen premrstene drahy, tot asi vse... Delaji se i nejake prazdninove kurzy?
Dobrej je otázka toho, jaký ho tam chytneš učitele. Tam je to fakt "kus od kusu". Já celou dobu chodím k Petru Tuháčkovi a jsem spokojenej - vždycky to teda konči tak, že po hodině za ním ještě zajdu a nechám si dát práci navíc, ale jeho styl mi vyhovuje... Cena je odpovídající tomu, co dostnaeš, když si tě vezme na starost profi muzikant, vzhledem k tomu, že máš 120min týdně, tak je to odpovídající.
Ohledně prázdnin - ne, nepořádají, pouze už pro současně chodící jako nadstavba a svým způsobem mimoškolní aktivita, ale ne pro nováčky.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Pytes

Příspěvek od Pytes »

V dubnu to byl rok, když nepočítám půl roční brnkání na totálně rozladěnou akustiku. :lol:

Epiphone Les Paul Custom PRO, Schecter S-1,Cort EVL-Z4 > Marshall TSL 602, Roland Cube 15X
Homerda

Příspěvek od Homerda »

Nero píše:
Homerda píše:Je ten Jam Music Institut dobrej? Me se to zda jen premrstene drahy, tot asi vse... Delaji se i nejake prazdninove kurzy?
Dobrej je otázka toho, jaký ho tam chytneš učitele. Tam je to fakt "kus od kusu". Já celou dobu chodím k Petru Tuháčkovi a jsem spokojenej - vždycky to teda konči tak, že po hodině za ním ještě zajdu a nechám si dát práci navíc, ale jeho styl mi vyhovuje... Cena je odpovídající tomu, co dostnaeš, když si tě vezme na starost profi muzikant, vzhledem k tomu, že máš 120min týdně, tak je to odpovídající.
Ohledně prázdnin - ne, nepořádají, pouze už pro současně chodící jako nadstavba a svým způsobem mimoškolní aktivita, ale ne pro nováčky.
Ja teda chodim do ZUS k dobrymu uciteli - tzn. je to muzikant, skladatel a sem tam nalozenej trikrat tydne 120 min. :) a jeste mam k solovymu hrani jeste soubor a orchestr... A o prazdninach tejden soustredeni. SUPR!

P.S. - a platim 2000 - 2500 ci tak nejak na 1 skolni rok :!:
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Ono je to o tom, že ZUŠ jsou dotovaný státem (pro studenty), kdybys tam začal chodit až po 18 letech, tak pak je to celkem pálka...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Homerda

Příspěvek od Homerda »

Z tohohle pohledu mas pravdu...
tallicaman

Příspěvek od tallicaman »

Nero píše:Ono je to o tom, že ZUŠ jsou dotovaný státem (pro studenty), kdybys tam začal chodit až po 18 letech, tak pak je to celkem pálka...
Nejde o to, kolik ti je, ale jestli jsi student. Ja tam chodil i po 18 a platil jsem beznou studentskou cenu.

Jinak hraju uz asi prez ctyri roky. Dostal jsem se k tomu po haluzi, kdyz me segra nechtela pustit na komp, tak si vymyslela, ze ji mam neco zahrat na kytaru, ze me pak pusti. Tak jsem vzal Ja pisnicku a zahral... Ano, pustila me :lol:
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

tallicaman píše:
Nero píše:Ono je to o tom, že ZUŠ jsou dotovaný státem (pro studenty), kdybys tam začal chodit až po 18 letech, tak pak je to celkem pálka...
Nejde o to, kolik ti je, ale jestli jsi student. Ja tam chodil i po 18 a platil jsem beznou studentskou cenu.
Pravda, řekl jsem to blbě...

PetrPeter 1975 - 2008
Jimator
Bandzone: krbanda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimator »

Stanku ty ses jouda stejne jako sici ostatni, co tu vytvareji nejake hlasovani. Je videt ze si mlade, pac kdyz uz vytvarim hlasovaci anketu, myslim objektivne a globalne. Ty tam vybral 10 moznosti v rozmezi nula az ctyri roky a co ostatni??? To je fakt na hlavu takovyhle ankety, nemyslis? X lidi ti odpovedelo vic jak ctyri, premyslej nez neco vytvoris a to je prosba i na ostatni.

A k tematu, hraju necelych deset let na kytaru, 6 let na kontrabas a 5 let na elektrickou kytaru. Vse bez pauz a prestavek velmi intenzivne.
Fender Strat American Deluxe Maple
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
Morley PBA2 Dual Bass Wah Pedal
drStanek

Příspěvek od drStanek »

Tak promiň že žiju. Asi si holt při zakládání anket budu muset brát příklad z takovýho guru, jako seš ty :roll: .

Cejtí se ještě někdo z vás, co hrajete na kytaru dýl jak 4 roky podobně diskriminovanej jako pan Jimator ?? 8) . (Rozhodně se nechci pouštět do hádek, ale s**t na hlavu si nenechám :wink: ...)
"Nejlepší žena je tlustá žena, protože si na jejím těle můžete nahrnout ňader, kolik chcete a kde chcete." (Ivan Mládek)

"Nudíte se? Kupte si medvídka mývala.."

"Dammit, I want Narnia to be realllll. If only. Oh, and the world of Harry Potter. Fuck ya."
Homerda

Příspěvek od Homerda »

Ano, jsou i takys lide kteri hraji dele nez 4 roky :lol:
Jimator
Bandzone: krbanda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimator »

hej posledni koment k tomu. Pac nechcu resit OT:
Tvuj postoj ke me coby ke guru i vyraz pan Jimator beru jako snahu ze me udelat idiota a machra vseho znaleho, ale jen tim ukazujes ze opravdu mlade jsi a vubec jsi nepochopil pointu. Doporucuju nejakej naucnej slovnik a najit si tam co znamena slovo "objektivnost/objektivita" a "globalni". Ani jsem necekl o nejake diskriminaci a podobne. Kalet si na hlavu nenech, v tom s tebou souhlasim, ale doporucim ti k tomu jeste abys nezadaval priciny k necemu takovemu. Ja ti rozhodne na hlavu nekalel.
Fender Strat American Deluxe Maple
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
Morley PBA2 Dual Bass Wah Pedal
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

:mrgreen:
Naposledy upravil(a) r0nn!e dne 22.02.2012 16:59, celkem upraveno 1 x.
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

jako na mě to pásne jak p***l na kbelík :lol: ale na tom co říká jim jimi jimator něco bude ;) :D
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Hanzbiker

Příspěvek od Hanzbiker »

Tyjo půl roku u nějákýho maníka přez klasiku ale hráli sme spíš blues...Pak sem po prázkách přešel na Domeček v Lískovci tam mě půl roku učil Petr Řezníček nadaný to člověk...To byly spíš takový rockový riffy a tak a teďka pů roku chodím k jednomu klukovi menuje se Martin Klekner a hraje v brněnskejch Eagleheart a ten mě teda učí techniku solování a tak jakože arpegia, tapping a takový zbytečnosti...ale zatím jenom cvičím...Na kapelu mám eště čas...jelikož sem prefekcionalista tak tam nevylezu dřív dokud nebudu umět nejmíň jak Satriani...:-D :lol:

EDIT: mimochodem Martin mi říkal že druhej kytarista od ních dřív cvičíval 6 hodin deně a když to nestíhal tak o víkendech doháněl 12kama... :lol: Ale to je jinej příběh....
Naposledy upravil(a) Hanzbiker dne 30.05.2008 8:09, celkem upraveno 1 x.
Fender Stratocaster MIJ, Fender Showmaster, Orange Rockerverb RK50C212 MKII.....
humus

Příspěvek od humus »

hraju od vánoc 2006 takže asi tak rok a půl... předtim jsem velice občasně brnkal na otčíma španělku (uměl jsem asi tak 4 akordy...). "kapelu" mam asi od unora 07 ale až na pár zkoušek jsme hráli do konce roku dokola furt jednu hroznou písničku protože zpevak byl dost neschopnej a navíc bez basáka. no a od novyho roku už mame konečně stálou sestavu, prvních několik koncertů máme zasebou no a snad vydržíme 8)
Epiphone LP Std, Gibson pickups (neznámej typ)
Marshall Valvestate 8080
http://bandzone.cz/svindl
wreptile
Bandzone: http://bandzone.cz/ghostface

Příspěvek od wreptile »

Hraju přibližně 1,5 roku z toho jsem asi půl roku nevěděl, jak na to hrát...
Kytara: Epiphone SG G400 | Kawai Aquarius s krkem Jackson
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
Kacis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kacis »

skoro 4 mesice :-)
Jednou mi naši řekli, ať pořád nehraju na kytaru a jdu se učit do školy. Ale já jim na to řekl: "Nejdřív práce a pak zábava."

Kytara: Fokus J-150S BL
Kombo: Johnson JA-T15-R
A nějakej ten kabel a trsatka, stojan atd...
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“