scalloping

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Trao
last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trao »

Martin656 píše:mno proc bych zato platil kdyz si to udelam sam doma ne..?

Jinak uz to mam udelany 16 az 22
Tak my se tady nebavíme o cenový relaci Behringera...
Kdybych měl něco takovýho, tak se do toho taky pustim, ale kytara, na který jseš závislej, vyžaduješ od ní 100% ve všech parametrech a investuješ do ní spoustu peněz, bude spíš poslaná ke kytaráři, než si ji náhodou zmršit, nebo nedokonale zpracovat...
Die Hard or Die Home
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Tak dobre ale co natom muzes zmrsit..kdyz si zakrejes prazce tak to proste vybrousis ikdybys nechtel....jediny do ceho bych u drazsi kytary nesel je lakovani
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Ha... Na kytaru jsem makal pěkně dlouho a v ne zrovna optimálních podmínkách. Je to moje láska a jestli na ní někdo něco bude dělat, tak jenom profík. Zmršit si ji nenechám a natož sebou samotným... Mám úctu k nástroji a ten si s rašplí zrovna nerozumí... (Navíc to nepotřebuju.)
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

okej okej..ja jenom ze zbytecne platit..jasny ze mate strach o svoji krasku..nic nerikam..ja sem asi takovej ze se toho nebojim..ale jako mit neco treba gibsona exp na kteryho bych setril 20 let tak bych na nej ani nehral aby se mi nahodou neposkrabal....a jentak mimochodem jestli si to chtel delat rasply tak to dej radsi tomu profikovy :lol: :lol: :lol:
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

No, tak to víš že jsem to tahat ad absurdum, rašplí bych to fakt nedělal... :wink: Prostě na svýho miláčka si dávám velkej pozor...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

jj ..az to dodelam a natahnu struny tak pak musim nekam skocit do obchodu kde maj neakou kytary stema zlabkama a podivat se -porovnat :twisted:
TakJakyhoMeZnas

Re: scalloping

Příspěvek od TakJakyhoMeZnas »

tak taky přidám, zítra to snad dodělám:
Obrázek
Obrázek
Edit:zmenšený obrázky
"You feel alright then you hear a music ring"
TakJakyhoMeZnas

Myslíte že je nutno mořit? je to palisandr, ale co jsem koukal na stránky uvedený vejš tak na to nalil olej a bylo dokonáno
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

juu :shock: todle este nemam! :o :lol:
TakJakyhoMeZnas

já se vůbec bojim aby se ten krk nezohejbal :lol: přece je to jenom bullet strat za 3k a jak na to tlačim rukou když ten krk přidržuju... :P no neni to nic moc, ale mám z toho radost :D
weselow

Příspěvek od weselow »

Taky si to na svým Staggovi udělám :) Jsem co se týče kytar, zvuku konzervativní, ale proč nezkoušet nový věci, když nikomu neublíží a hráči pomůžou. Jinak řešení pro dražší kytary, jak to ideálně ozkoušet podle mě je koupit podobnej krk, nějakej levnej kus, obrousit ho doma, vyměnit, pořádně otestovat a pak se rozhodnout, jestli do toho jít bo ne. Pokud si děláte oktávy/dohmat.. sami, tak je to podle mě zajímavá investice.
Trsátka: Sharkfin by Landström | Struny: Ernie Ball Top Heavy | Kytara: Fender Stratocaster | Efekti: Fender PT 100, Fender Fuzz-Wah (& booster), BBE Green Screamer, Boss DS-1 | Hlava: Blackheart Little Giant BH5H | Repro: Blackheart BH 112 / Kombo: Crate BT-15 | Hraju od léta 2007
TakJakyhoMeZnas

DOKONÁNO!!
po dvoudenním usílí, namožených rukou a všem tom bordelu je to a světě.
pár slov....
pilník, měkkej a tvrdej šmirgl, pevný nervy, a někoho kdo vám pak pofouká packy a bude řikat : zlatý ručičky :lol:
nejdřív jsem vybrousil kulatym pilníkem na dřevo, u tech vetsich jsem pouzil i placatek a ten oválnej, pak už jen dorovnal, potom tvrdej šmirgl zarovnat hrubý rejhy, mekčim už jen dohladit, lepil jsem tim papírem pražce ale stejne se trochu odřeli... napustil nejakym olejíčkem od Planet waves citronovim a konec,
celková doba byla včera od 4 do 9 a dnes od 8 do 12. takže zas tak dlouho to nebylo.
foto:
http://img216.imageshack.us/img216/2976/dsc00159y.jpg
http://img115.imageshack.us/img115/4161/dsc00161n.jpg
http://img170.imageshack.us/img170/7162/dsc00162c.jpg

EDIT: njn It's a Long Way to the Top (If You Wanna Rock 'n' Roll) :lol:
Naposledy upravil(a) TakJakyhoMeZnas dne 22.07.2009 15:00, celkem upraveno 1 x.
Mjkl
last.fm: Mjkl666
Bandzone: Mjkl666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

To je vážně tak dobré že si to všeci děláte? :D jestli jo... tak to abych si koupil stagga na testování tuningu :twisted:
nbs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nbs »

TakJakyhoMeZnas píše:DOKONÁNO!!
po dvoudenním usílí, namožených rukou a všem tom bordelu je to a světě.
pár slov....
pilník, měkkej a tvrdej šmirgl, pevný nervy, a někoho kdo vám pak pofouká packy a bude řikat : zlatý ručičky :lol:
nejdřív jsem vybrousil kulatym pilníkem na dřevo, u tech vetsich jsem pouzil i placatek a ten oválnej, pak už jen dorovnal, potom tvrdej šmirgl zarovnat hrubý rejhy, mekčim už jen dohladit, lepil jsem tim papírem pražce ale stejne se trochu odřeli... napustil nejakym olejíčkem od Planet waves citronovim a konec,
celková doba byla včera od 4 do 9 a dnes od 8 do 12. takže zas tak dlouho to nebylo.
foto:
http://img216.imageshack.us/img216/2976/dsc00159y.jpg
http://img115.imageshack.us/img115/4161/dsc00161n.jpg
http://img170.imageshack.us/img170/7162/dsc00162c.jpg
No hele vypadá to docela použitelně, panáček je koukám majstrštyk... Tak povídej jak se na to hraje :twisted:
TakJakyhoMeZnas

ještě si sedaj struny a musím seřídit dohmat, je moc vysoko :wink: ale slibuju až to bude tak řeknu :-)
TakJakyhoMeZnas

okey, kytara splnuje moje požadavky, tudíž, moc se toho popsat nedá, nutno vyzkoušet, ale pro ty co rádi hrajou rychle a takový ty šílenosti... tak se to může hodit, levá ruka se neskutečně uvolní a tím pádem nehorázně zrychlí. jen jak nekdo psal že si koupí stagga a zkusí si to... nebudu vnucovat, ale sguier bullet strat co jsem koupil, je bez chyby, hraje na to že stál 3k úchvatně, jen asi ladící mechaniky vymněním, lóže na krk byla zacákaná barvou... ale co chvilka, šikovná ruka a kus šmigrlu nezvládne... celkový dojem je takový, že jsem nadmíru spokojen
biker_xx

Příspěvek od biker_xx »

Jsi dobrej blázen.. ;-) Mám spadeno na Fendera YJM, ale zrovna toho vybranýho hmatníku se docela bojim, chci si na to zkusit zahrát...
- 2008 Gibson Les Paul Standard
- 2009 ESP Horizon FR II
- 1999 Fender Stratocaster USA Custom Vintage
- 1986 Gibson Explorer
---------------------------------------
- 1997 Ephiphone AJ18SCE
- 2021 Gibson Hummingbird Custom Adirondack
TakJakyhoMeZnas

zkus, nic za to nedáš... :wink:
biker_xx

Příspěvek od biker_xx »

TakJakyhoMeZnas píše:zkus, nic za to nedáš... :wink:
Jj, jen teď nikde v Čechách není a k Tomannovi se bojím, tam mě to posledně stálo hodně.. :-)
- 2008 Gibson Les Paul Standard
- 2009 ESP Horizon FR II
- 1999 Fender Stratocaster USA Custom Vintage
- 1986 Gibson Explorer
---------------------------------------
- 1997 Ephiphone AJ18SCE
- 2021 Gibson Hummingbird Custom Adirondack
TakJakyhoMeZnas

tak se zkus zeptat tady kytar.cz
každej shop rozumí, že když si někdo chce něco koupit tak si to musí nejprve vyzkoušet :wink:
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“