Cataract je lepší že?jestli si to teda už slyšel...Dark Axel píše:já už to psal na začátkua zkoušel jsem toho poslechnout víc a furt si myslím to samé
Metalcore
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Asi tak...dneska třeba z metalcoru letí the black dahlia murder...takže death core....asi se začíná blízkat na lepší časy....pigdestroyer píše:me osobne AILD neoslovuje.. ten metalcore nebo co to je me vubec nebavi, je to bez zivota, tvari se to tvrde ale to je tak vsechno.. na druhou stranu zase dobre ze se do mainstreamu dostavaji kytarovy zalezitosti.
Docal mě překvapuje...
Musim teda říct , že tak 70% příspěvků do tohodle vůbec topicu nepatří. Nechci tady do nikoho nák nejíždět, ale docala mě překvapuje, když se v topiku As i lay dying řešej všechny možný kapely, a to i v podání moderátora, kterej je tu podle mě proto aby takový příspěvky kritizoval popřípadně mazal. Kdybych se teď do tohdle topiku podíval a chtěl bych se dozvědět něco o kapele As i¨lay dying tak bych byl po prokousání dialogem o metalcorovejch kapelách docala nasranej...
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
a ty si radši nevyskakuj, po tom, co jsme tu předvedlihardcore guitarist píše:Radši mi odepisuj na to na o se ptám o kapele...hendy9 píše:Dělaj jak myslíš, ale takhle tu zachvilku bude dobrej bordel...Dark Axel píše:ok, takže Hendy, bohužel uznávám demokracii... ale budu to tu hlídat kvůli dalším offtopicům
Hendy, pochop... nechci být za tyrana, snad uznáš, že pokud on s tím nesouhlasí, tak smazat to je nefér, omlouvám se, ale bohužel... na mě to není
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Ty spíš fascinuješ tohle fórum...hardcore guitarist píše:Já si vyskakuju? No super tohle forum mě poslední dobou začíná fascinovat
Opovaž se na to reagovat.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- mnemicmunky
- Kontaktovat uživatele:
Re: Metalcore
souhlasim, je metalcore a metalcore!
BONECRUSHER FEST - 14. ledna 2010, Praha, Abaton
Report na http://www.metalforever.info/article.php?id=28108
Report na http://www.metalforever.info/article.php?id=28108
- DL
- Kontaktovat uživatele:
Tak se taky vmísím do debaty, nicméně poměrně kriticky
Tahle "nová vlna" metalcoru (pracovní název pop-metal) mi začíná celkem vaditi. (
)
Zvláště důraz na čistý vokál v refrenu je pro mě velmi odpuzující.Pro mě znamená refren vrchol songu, maximum "tahu na bránu" a ne najednou podbízivý tralala zpěv.
Navíc všichni ti pečlivě udržovaní mládenci (nezřídka s patkou, brrr...
) , snažící se pro sebe urvat v klipu takový ten záběr ve stylu "to-jsem-ale-rychlej-co?" , mi zkrátka tento druh hudby zhnusili.
Přitom mi nedělá problém poslechnout si třeba Cryptopsy. Někde je chyba
.
Tahle "nová vlna" metalcoru (pracovní název pop-metal) mi začíná celkem vaditi. (
Zvláště důraz na čistý vokál v refrenu je pro mě velmi odpuzující.Pro mě znamená refren vrchol songu, maximum "tahu na bránu" a ne najednou podbízivý tralala zpěv.
Navíc všichni ti pečlivě udržovaní mládenci (nezřídka s patkou, brrr...
Přitom mi nedělá problém poslechnout si třeba Cryptopsy. Někde je chyba
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.