Kytara vs. Baskytara

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

jezis, takový lamy jsem nevidel!! wootenovi?? LAMY!!!
no dobre, kecam, jsou to borci ;) a to docela mega borci ;)

jinak existuje taky nazro, ze basa je alternativa kytary pro ty, co nemaji dostatecnou myslenkovou kapacitu na to, aby zvladli sest strun...
(pro zacatecniky- to je absolutni kravina :) )
Alcarmo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcarmo »

Asanoth píše:jezis, takový lamy jsem nevidel!! wootenovi?? LAMY!!!

jinak existuje taky nazro, ze basa je alternativa kytary pro ty, co nemaji dostatecnou myslenkovou kapacitu na to, aby zvladli sest strun...
Sem taky slyšel:) Já na kytaru začínal a když jsem viděl basu tak sem si říkal "jenom čtyři struny? jak to může stačit?" dneska když už je ze mě celkem slušnej basák (s kytarou jsem dost rychle skončil a přešel sem na basu) tak si při pohledu na kytaru říkám "na co tolik strun? dyť stačí 4":) Vim že je to každé trochu jiný nástroj ale téhle myšlence se nikdy neubráním:)
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

Asanoth píše:jezis, takový lamy jsem nevidel!! wootenovi?? LAMY!!!

hraješ na basu,viď?
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

:D :D :D :D
ne, hraju na klavir :D :D :D tam je tech strun fakt o neco vic, nez maj mozna kytary vsech moderatoru dohromady ;)
a jinak teda na kytaru, na basu akorat naseho basaka obcas "rekreacne", nebo kdyz mu ukazuju, jak ma neco delat, hudebni zkusenosti z klaviru mam preci jen vetsi...(OT) :)
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Asanoth píše::D :D :D :D
ne, hraju na klavir :D :D :D tam je tech strun fakt o neco vic, nez maj mozna kytary vsech moderatoru dohromady ;)
Jej, krásné přirovnání... :wink:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“