Overdrive

Pedály, multiefekty, procesory, ...
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

framikoin píše:nj, mam :D, ale ja jsem totalni uchyl do efektu :-)
Jojo u me byvalo take, cim vic tim lepe, mel jsem jich tusim tehdy 8 zapojenych...dneska je to uplne naopak, mam 1 a rikam si, ze ten 2. co mi prijde behem noveho tydne, jestli uz i to nebude moc! :)

Jinak zde najdete take nejake overdrivy, je to podobny sikula jako Smrcka (je levnejsi...)

http://www.hoho.cz/efekty/
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

wikxzen píše:
Jojo u me byvalo take, cim vic tim lepe, mel jsem jich tusim tehdy 8 zapojenych...dneska je to uplne naopak, mam 1 a rikam si, ze ten 2. co mi prijde behem noveho tydne, jestli uz i to nebude moc! :)

Jinak zde najdete take nejake overdrivy, je to podobny sikula jako Smrcka (je levnejsi...)

http://www.hoho.cz/efekty/
diky za ten odkaz, pro me novinka.

co se efektu tyce, je to dany mou zalibou v psychedelii :-)
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Pavle, ten tvůj avatar mě vždycky dostane (vyloudí úsměv). Je prostě BEST

Přesně stejnou reakci vzbuzoval ve mě-tak jsem tu fotku prostě ukradl :oops:

Fotka Framikoinova pedaboardu by zajímala i mně :twisted:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

chlapi, az ho pekne dotvorim (tzn. bude vypadat pekne a bude tam vse drzet jak ma), tak vam ho nafotim, ale zatim je to takovy hnus :D a proc? protoze jsem liny na to vletet a poradne to usporadat, pripevnit do kufru atd.
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

framikoin píše:chlapi, az ho pekne dotvorim (tzn. bude vypadat pekne a bude tam vse drzet jak ma), tak vam ho nafotim, ale zatim je to takovy hnus :D a proc? protoze jsem liny na to vletet a poradne to usporadat, pripevnit do kufru atd.
nekecej a foť :P
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

ale je to fakt hnus :D, ale budiz, snad na to dnes skocim

EDIT: sorry za tohle OT stran meho pedalboardu :-) uz se na to chystam :twisted:
EDIT2: je to v topicu pedalboardy.
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Dalsi z "boutique" drajvů...
http://www.noc3effects.com/index.html
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

EDIT: vadi ti to? :D
Ja byl minulej rok taky...proslo mne jich rukama celkem dost...Nektery dokonce 2x! A vyhodil jsem za to spousta penez...Nakonec jsem vsak stejne zjistil,ze mne staci jen overdrive a delay :D A to mne to kluci v kapele rikali od zacatku.
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Tak ja se pochlubim Sparkle Drivem od Voodoo Labu, ktery jsem vcera konecne odzkousel. Je to klasicky overdrive (+booster navic), ktery v zakladu vychazi z obvodu 808ky. Ma vsak par vylepseni, nejviditelnejsi je jeho potenciometr Clean, ktery dokaze smichat jak cisty tak i zkresleny zvuk ve vystupu. Pokud je clean knob na 0, tak se efekt tvari jako typicky overdrive a pokud je zcela vpravo tak je to cisty booster, bez vlivu na Gainu a Tone knobu. Kdyz mam clean presne do pulky, tak z nej leze krasny zmekceny zvuk, neagresivni (v zavislosti na Gainu a Tone + dalsi nastaveni na kytare a kombu) a pritom silny na vystupu. Dovede moje kombo velice dobre nakopnout! Dost dobre jsem ocenil jeho transparenci. Zkratka kytara a kombo si zachovavaji stale svou charakteristiku! Jeho primichavani s fuzzem dela vynikajici vysledky, tlusty, prurazny a jasny ton zaroven!

edit: Delay taky shanim!
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Predpokladam, ze tu neni nikdo, kdo by mel od Barber Electronic efekt Small Fry. Hlasi se nekdo o slovo? Mam jej objednany, ale chvili potrva nez se ke me dostane...vite snad ze neco takoveho existuje? :)
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

No, aspon na otázku, jestli o tom víme, ti můžu hrdě odpovědět že Ano, ale ty další, to už se schvovávám do koutku, nikdy jsem ho neslyšel...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“