Trochu OT ale normálně mi už stoupá adrenalin jak tam dáváš toho smajlíka -Joey píše:To není zvuk*Twisted.Brother* píše:Je to jen obycejne prebasovany nagainovany zvuk nic vic nic min ... .
Jaký dosáhnout vytouženého zvuku?
Pravidla fóra
Podobnej zvuk(pokud si dobre pamatuju) sem viděl na linku kde predváděl nejakej typek ten Dimebagův distortion. Lampu na to nepotřebuješ určitě, ale s tenson stratem nemáš šanci, nějakej pořádně silnej humbáč bude třeba.
Toho cratu bych se nebál, slyšel sem ho a podobný zvoučky to s odpovídající výbavou zvládne.
Musim ale přiznat, že tyhle metalový podladěný rytmy mi přijdou všechny stejný, a asi bych nerozeznal ani Mesa x Randall x Crate, takže to ber s rezervou. Tenhle mi přijde dokonce i jako jeden z těch horších metalových podladěných rytmů.
Hlavně to pak nepřeháněj z gainem, jinak se to bude prostě slejvat, to je jasný.
Toho cratu bych se nebál, slyšel sem ho a podobný zvoučky to s odpovídající výbavou zvládne.
Musim ale přiznat, že tyhle metalový podladěný rytmy mi přijdou všechny stejný, a asi bych nerozeznal ani Mesa x Randall x Crate, takže to ber s rezervou. Tenhle mi přijde dokonce i jako jeden z těch horších metalových podladěných rytmů.
Hlavně to pak nepřeháněj z gainem, jinak se to bude prostě slejvat, to je jasný.
tak dobře, abych nebyl zlej a honem rychle si to vyžehlil
Myslim, že na takovej zvuk (tuny gainu, tuny bas, ale zároveň čitelnej a ostrej) bude potřeba ňáká lampa, protože tranzsitor by z toho udělal jeden velkej chlupatej zvukovej knedlík, idkyž kvalitní tranďák by se s tím určitě ňák vypořádal, ty tranďáky sou vůbec přes high gainy. Prostě musíš zkoušet
EDIT: Vidím, že Ragnar už všechno řekl
Myslim, že na takovej zvuk (tuny gainu, tuny bas, ale zároveň čitelnej a ostrej) bude potřeba ňáká lampa, protože tranzsitor by z toho udělal jeden velkej chlupatej zvukovej knedlík, idkyž kvalitní tranďák by se s tím určitě ňák vypořádal, ty tranďáky sou vůbec přes high gainy. Prostě musíš zkoušet
EDIT: Vidím, že Ragnar už všechno řekl
Chapman ML3 Modern (EMG 81+66) >>> Line6 Helix LT >>> Peavey Redstripe Bandit jako monitor - kvanta delaye a reverbu - ještě pár modrejch led diod, přeladit do open C a je ze mě Devin Townsend wannabe hadra :D
Děkuji, vidíte že to de
Vám se to zdá přegainované? Někdo tady už psal že právě naopak, na takovej podladěnej šrumec se moc gainu nehodí, ale u tohodle jde poznat každou strunu kterou hraje, je to konkrétní a tvrdé, ale přegainované určitě ne podle mě...
Taky je jasný, že to dělá ten snímač, takovej bych bral.
EDIT: Teď jsem si to poslech a jo teda.. JE tam toho gainu dost, mi by ke štěstí stačilo klidně míň ale to nemění nic na faktu, že se mi ten zvuk líbí
Rád bych si někdy na takové zvukové experimenty pořídil i ekvalizér, ten udělá dost.
Vám se to zdá přegainované? Někdo tady už psal že právě naopak, na takovej podladěnej šrumec se moc gainu nehodí, ale u tohodle jde poznat každou strunu kterou hraje, je to konkrétní a tvrdé, ale přegainované určitě ne podle mě...
Taky je jasný, že to dělá ten snímač, takovej bych bral.
EDIT: Teď jsem si to poslech a jo teda.. JE tam toho gainu dost, mi by ke štěstí stačilo klidně míň ale to nemění nic na faktu, že se mi ten zvuk líbí
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
- banana bonus
- Kontaktovat uživatele:
Není nad to mít 7 strunou kytaru, když 3 struny nepoužívá a mavíc má to tak podladěné, že to přes mou echt gold reprosoustavu ani neslysim
ale nic proti gustu
kytara:ESP-LTD MH1000 STB
kytara: Epiphone Les Paul Custom Plus
snímače: EMG 81 bridge, EMG 85 neck
hlava: Orange Dark Terror 15W
box: 2X Krank Rev Jr 1x12
kapela: http://scarlettavenue.eu
kytara: Epiphone Les Paul Custom Plus
snímače: EMG 81 bridge, EMG 85 neck
hlava: Orange Dark Terror 15W
box: 2X Krank Rev Jr 1x12
kapela: http://scarlettavenue.eu