Jinak mám takový rozhozený sólo, kde mám pár dobrejch nápadů, ale určitě ještě ne finální verzi. Nevim jestli to sem mám uploadovat, protože se tam vždycky nemůžu rozhodnout co zahrát a pak to promeškám. No asi ještě počkám.
vikicek píše:LOOOL a já si řikal jak jsi udělal, že se ti ty kytary tak suprově krejou a von to byl omyl
Tak jako ono to není až úplně pitomý,ale místama se to nehorázně mlátí Takhle bych to nepustil.Zítra teda zkusím 2 stopy,ale tak aby se doplňovaly na 100% a kvůli Darkovi najdu oba slide
Tak jsem taky něco nahrál ale mam soudnost a asi to sem neuploadnu páč to je děsný - některý momenty se mi líbí pak vůbec pak stres z nahrávání několik flešnejch tónů a bendů bléééééééééé NIC NEBUDE!
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
Red Bull píše:Tak jsem taky něco nahrál ale mam soudnost a asi to sem neuploadnu páč to je děsný - některý momenty se mi líbí pak vůbec pak stres z nahrávání několik flešnejch tónů a bendů bléééééééééé NIC NEBUDE!
Až nebudu mít falešný bendy větší cit pro tóny na hmatníku lepší techniku tak ti to předvedu tak cca za 3 roky se připomeň Nedám to sem nechci bejt nejhorší
Red Bull píše:Až nebudu mít falešný bendy větší cit pro tóny na hmatníku lepší techniku tak ti to předvedu tak cca za 3 roky se připomeň Nedám to sem nechci bejt nejhorší
nedelej ja jsem na improvizacku uplne levej a taky jsem to sem dal tak sup a nedelej vyhovorky mam taky bendy uplne nahovna a navic mam misto strun draty
Red Bull píše:Až nebudu mít falešný bendy větší cit pro tóny na hmatníku lepší techniku tak ti to předvedu tak cca za 3 roky se připomeň Nedám to sem nechci bejt nejhorší
nedelej ja jsem na improvizacku uplne levej a taky jsem to sem dal tak sup a nedelej vyhovorky mam taky bendy uplne nahovna a navic mam misto strun draty
Tak chlapi,takhle to mělo bejt-je to v OGG aby to nebyla taková penalta co se dat tejče.Sice mi kámoš Pehve dneska o5 poradil,jak dostat ten xindl do Auda,Junior nainstaloval,všechno by mělo makat-jenže nemaká http://www.edisk.cz/stahni/06409/sejsn.ogg_3.58MB.html
pavel68 píše:Tak chlapi,takhle to mělo bejt-je to v OGG aby to nebyla taková penalta co se dat tejče.Sice mi kámoš Pehve dneska o5 poradil,jak dostat ten xindl do Auda,Junior nainstaloval,všechno by mělo makat-jenže nemaká http://www.edisk.cz/stahni/06409/sejsn.ogg_3.58MB.html
Povšimněte si prosím čísla tohoto příspěvku
Díky za OGG.
A ta nahrávka je jednoduše skvělá. Dobře se to poslouchá.
Pavel68 - Ty zmetku jeden nebudu dávat svý trapný video mezi velikány typu Pavel 68 a Dark Axel - mam nej nej výkony s kapelou doma sám ani ne.Svojí nahrávkou nebudu bojovat proti drakům když sem kůzle