Nápady, připomínky, stížnosti

Máte nápad na zlepšení? Sem s ním!
Odpovědět
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

cerfotoc píše:mě tam štve dost věcí:D ale nejvíc mě štve že každej inzerát nemá svoji vlastní stránku, prostě jedu výpisem a najednou chci jeden inzerat třeba poslat kámošovi, nebo si ho dat do lišty s odkazama. Jde to sice přes compare.php, ale tam zas není kontakt a fotka a celkově je to takový dementní. Vim že je to celkem velkej zásah(ikdyž v php nic složitýho) a asi to neprojde, ale kdyby tam aspon bylo VYHLEDÁVÁNÍ PODLE ID!...asi si jednou udelam svuj hudební bazar pač tohle je děs:D
Jo, tak tohle mně taky vadí. Velkej zásah by to nebyl - pár primitivních PHP a SQL příkazů...
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

JJ to je taky dobrá připomínka, já jsem na bazaru skoro každej den, tak by mi to bodlo :wink:

K těm cenám: Bylo by dobrý, kdyby se podle toho dalo vyhledávat podle rozmezí stejně jako je to na kytarách.cz :wink: i když s lidma jsou starosti a pochybuju, že každej bude tu cenu zadávat, kord když je kolikrát lepší cenu neudávat.Zákazníkům by to podle mě ale pomohlo.
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Zkusím to předat výš a trochu s tím zatlačit. Uvidím, jak to pujde, ale každopádně chvíli musíte vydržet, páč ted nikdo moc nepracuje, takže výsledky, pokud nějaké, lze očekávat až v lednu.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

cerfotoc píše:...asi si jednou udelam svuj hudební bazar pač tohle je děs:D
Schodou okolností jsem před nedávnem jeden bazar dělal, navíc na detailu je potom i formulář "Odpovědět na inzerát".
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

rotten77 píše:
Schodou okolností jsem před nedávnem jeden bazar dělal, navíc na detailu je potom i formulář "Odpovědět na inzerát".
Jojo, to se hodí. Právě mě štve že hudebnibazar.cz je největší hudební bazar (aspon si to myslim) a je funkčně dost "zastaralej", já kdybych měl čas tak bych nejradši udělal něco pořádnýho, to neni nějak složitý v PHP, ale takhle na vlastní pěst nevim co by z toho vzniklo, stejně by všichni chodili na hudebnibazar.cz, no to je jedno:D Vím že s tim Nero nemůže moc udělat, spíš kytary by se měli víc snažit s tím něco udělat.
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

cerfotoc píše:
rotten77 píše:
Jojo, to se hodí. Právě mě štve že hudebnibazar.cz je největší hudební bazar (aspon si to myslim) a je funkčně dost "zastaralej", já kdybych měl čas tak bych nejradši udělal něco pořádnýho, to neni nějak složitý v PHP, ale takhle na vlastní pěst nevim co by z toho vzniklo, stejně by všichni chodili na hudebnibazar.cz, no to je jedno:D Vím že s tim Nero nemůže moc udělat, spíš kytary by se měli víc snažit s tím něco udělat.
Kytarám je to podle mě jedno, vždyť z toho nemaj žádnej profit!
Cubky

Příspěvek od Cubky »

no penize maj rozhodne z reklam, takze je v jejich nejlepsim zajmu udrzet si velky pocet lidi
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

Přesně tak, maj peníze z reklam a to myslim že dost, je tam celkem velká navštěvovanost.
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

cerfotoc píše:Přesně tak, maj peníze z reklam a to myslim že dost, je tam celkem velká navštěvovanost.
Áha, to mě nenapadlo. Pravdu máte chlapy. V tom případě je v jejich největším zájmu, aby se zvyšovala úroveň :wink:
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Jenom takovej detail mě napadl. Když už mají slováci Euro tak by nebylo špatný, aby se třeba zobrazoval někde na bazaru aktuální kurz. Je to drobnost, která by snad nedala takové práce.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Bohužel já osobně s tím opravdu moc dělat nemůžu, ale budu se snžit to cpát nahoru...

Ono je problém, že forum a bazar jsou pro ně prostě trochu bokovka, a podle toho to taky vypadá.

Dnes budu po prázdninách psát šéfovi, tak tam tyhle věci zahrnu taky.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Jeste by mozna nebylo spatny, kdyby se propojily ucty fora a bazaru, ze kdyby byl clovek prihlasenej na foru, tak by nemusel vyplnovat kontaktni udaje pri vkladani inzeratu... Ale to by bylo asi na vetsi kodovani.

Urcite se ale primlouvam za to, aby v tom vypisu (treba http://www.hudebnibazar.cz/compare.php?ID=404449 ), byly videt i kontaktni udaje, z programatorskeho hlediska je to prkotina a dost to usnadni orientaci v bazaru. A kdyby se tam ukazala i fotka, bylo by to uplne super :)
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Bylo předáno šéfovi a ten to poslal směrem do IT oddělení, takže by se to mělo snad nějak v dohledné době vylepšit. O kurzu prý dokonce uvažovali i bez nás :wink: Uvidíme co a jak a kdy...

PetrPeter 1975 - 2008
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: Nápady, připomínky, stížnosti

Příspěvek od Wohma »

Chvalim pridani ceny! Ted jeste spravit ty nahledy (kontakt a nejlepe i obrazek i k inzeratu na url http://hudebnibazar.cz/compare.php?ID=451835 ) a nejlepe i moznost bumpovat inzeraty :)
Somnus Aeternus
Banan58
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Banan58 »

Ta kolonka s cenou je fajn, ale ať dělám co dělám nejde mi odeslat inzerát :?. Vždycky se jako odešle, ale pak už po něm není ani stopy. Dokáže mi někdo říct čím to?

Chapman ML3 Modern (EMG 81+66) >>> Line6 Helix LT >>> Peavey Redstripe Bandit jako monitor - kvanta delaye a reverbu - ještě pár modrejch led diod, přeladit do open C a je ze mě Devin Townsend wannabe hadra :D
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

Odosielas to do spravnej kategorie? Ja som raz takto poslal inzerat do fora :) , neviem preco tam je defaultne nastavene.
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
Banan58
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Banan58 »

Braniik píše:Odosielas to do spravnej kategorie? Ja som raz takto poslal inzerat do fora :) , neviem preco tam je defaultne nastavene.
Odeslal a už sem zkoušel i plno jinejch věcí, ale pořád nic :|

Chapman ML3 Modern (EMG 81+66) >>> Line6 Helix LT >>> Peavey Redstripe Bandit jako monitor - kvanta delaye a reverbu - ještě pár modrejch led diod, přeladit do open C a je ze mě Devin Townsend wannabe hadra :D
VladaM
Site Admin

Příspěvek od VladaM »

Wohma píše:Chvalim pridani ceny! Ted jeste spravit ty nahledy (kontakt a nejlepe i obrazek i k inzeratu na url http://hudebnibazar.cz/compare.php?ID=451835 ) a nejlepe i moznost bumpovat inzeraty :)
Jojo. Mám to teď na mušce. Udělat stránku pro každý inzerát + možnost odpovědi či zaslání odkazu na něj.

Ta stránka compare.php byla určena pro něco jiného. V podstatě vyhledala pomocí celkem složitého algoritmu výskyt podobného staršího inzerátu či inzerátů a pokud něco našla tak ho sejmula a nechala tam pouze ten jeden nejnovější. V podstatě to zamezí duplikacím příspěvků. Nikoliv však tomu, že to tam nějaký pytlík bude každý den vkládat znovu a znovu.
VladaM
Site Admin

Příspěvek od VladaM »

Banan58 píše:
Braniik píše:Odosielas to do spravnej kategorie? Ja som raz takto poslal inzerat do fora :) , neviem preco tam je defaultne nastavene.
Odeslal a už sem zkoušel i plno jinejch věcí, ale pořád nic :|
Divný. Mně to vkádá inzeráty.

Pozn. Každopádně při vkádání inzerátu je v poli Kategorie defalutně nastaveno poslední prohlížené oddělení.
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Jo, toho jsem si vsiml, ze pri pridani stejneho inzeratu znovu se ten stary smaze, vzdycky me zajimalo, podle jakyho klice to funguje :)

Jinak jeste takova pripominka k tem cenam - pri nevyplneni toho policka by se mohlo zmizet, prijde mi divny, kdyz tam treba nekdo hleda zpevaka a je tam pod tim Cena: 0,- :D Pripadne to alespon u inzeratu v nekterych sekcich nezobrazovat (napr. prave u toho "hleda se muzikant").
Somnus Aeternus
Odpovědět

Zpět na „HudebníBazar.cz“