Jo, tak tohle mně taky vadí. Velkej zásah by to nebyl - pár primitivních PHP a SQL příkazů...cerfotoc píše:mě tam štve dost věcí:D ale nejvíc mě štve že každej inzerát nemá svoji vlastní stránku, prostě jedu výpisem a najednou chci jeden inzerat třeba poslat kámošovi, nebo si ho dat do lišty s odkazama. Jde to sice přes compare.php, ale tam zas není kontakt a fotka a celkově je to takový dementní. Vim že je to celkem velkej zásah(ikdyž v php nic složitýho) a asi to neprojde, ale kdyby tam aspon bylo VYHLEDÁVÁNÍ PODLE ID!...asi si jednou udelam svuj hudební bazar pač tohle je děs:D
Nápady, připomínky, stížnosti
JJ to je taky dobrá připomínka, já jsem na bazaru skoro každej den, tak by mi to bodlo
K těm cenám: Bylo by dobrý, kdyby se podle toho dalo vyhledávat podle rozmezí stejně jako je to na kytarách.cz
i když s lidma jsou starosti a pochybuju, že každej bude tu cenu zadávat, kord když je kolikrát lepší cenu neudávat.Zákazníkům by to podle mě ale pomohlo.
K těm cenám: Bylo by dobrý, kdyby se podle toho dalo vyhledávat podle rozmezí stejně jako je to na kytarách.cz
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Zkusím to předat výš a trochu s tím zatlačit. Uvidím, jak to pujde, ale každopádně chvíli musíte vydržet, páč ted nikdo moc nepracuje, takže výsledky, pokud nějaké, lze očekávat až v lednu.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Schodou okolností jsem před nedávnem jeden bazar dělal, navíc na detailu je potom i formulář "Odpovědět na inzerát".cerfotoc píše:...asi si jednou udelam svuj hudební bazar pač tohle je děs:D
Hraju na kytary a mašinky
Jojo, to se hodí. Právě mě štve že hudebnibazar.cz je největší hudební bazar (aspon si to myslim) a je funkčně dost "zastaralej", já kdybych měl čas tak bych nejradši udělal něco pořádnýho, to neni nějak složitý v PHP, ale takhle na vlastní pěst nevim co by z toho vzniklo, stejně by všichni chodili na hudebnibazar.cz, no to je jedno:D Vím že s tim Nero nemůže moc udělat, spíš kytary by se měli víc snažit s tím něco udělat.rotten77 píše:Schodou okolností jsem před nedávnem jeden bazar dělal, navíc na detailu je potom i formulář "Odpovědět na inzerát".cerfotoc píše:...asi si jednou udelam svuj hudební bazar pač tohle je děs:D
Kytarám je to podle mě jedno, vždyť z toho nemaj žádnej profit!cerfotoc píše:Jojo, to se hodí. Právě mě štve že hudebnibazar.cz je největší hudební bazar (aspon si to myslim) a je funkčně dost "zastaralej", já kdybych měl čas tak bych nejradši udělal něco pořádnýho, to neni nějak složitý v PHP, ale takhle na vlastní pěst nevim co by z toho vzniklo, stejně by všichni chodili na hudebnibazar.cz, no to je jedno:D Vím že s tim Nero nemůže moc udělat, spíš kytary by se měli víc snažit s tím něco udělat.rotten77 píše:Schodou okolností jsem před nedávnem jeden bazar dělal, navíc na detailu je potom i formulář "Odpovědět na inzerát".cerfotoc píše:...asi si jednou udelam svuj hudební bazar pač tohle je děs:D
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
- Nero
- Rádce
Bohužel já osobně s tím opravdu moc dělat nemůžu, ale budu se snžit to cpát nahoru...
Ono je problém, že forum a bazar jsou pro ně prostě trochu bokovka, a podle toho to taky vypadá.
Dnes budu po prázdninách psát šéfovi, tak tam tyhle věci zahrnu taky.
Ono je problém, že forum a bazar jsou pro ně prostě trochu bokovka, a podle toho to taky vypadá.
Dnes budu po prázdninách psát šéfovi, tak tam tyhle věci zahrnu taky.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Jeste by mozna nebylo spatny, kdyby se propojily ucty fora a bazaru, ze kdyby byl clovek prihlasenej na foru, tak by nemusel vyplnovat kontaktni udaje pri vkladani inzeratu... Ale to by bylo asi na vetsi kodovani.
Urcite se ale primlouvam za to, aby v tom vypisu (treba http://www.hudebnibazar.cz/compare.php?ID=404449 ), byly videt i kontaktni udaje, z programatorskeho hlediska je to prkotina a dost to usnadni orientaci v bazaru. A kdyby se tam ukazala i fotka, bylo by to uplne super
Urcite se ale primlouvam za to, aby v tom vypisu (treba http://www.hudebnibazar.cz/compare.php?ID=404449 ), byly videt i kontaktni udaje, z programatorskeho hlediska je to prkotina a dost to usnadni orientaci v bazaru. A kdyby se tam ukazala i fotka, bylo by to uplne super
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- Nero
- Rádce
Bylo předáno šéfovi a ten to poslal směrem do IT oddělení, takže by se to mělo snad nějak v dohledné době vylepšit. O kurzu prý dokonce uvažovali i bez nás
Uvidíme co a jak a kdy...
PetrPeter 1975 - 2008
Re: Nápady, připomínky, stížnosti
Chvalim pridani ceny! Ted jeste spravit ty nahledy (kontakt a nejlepe i obrazek i k inzeratu na url http://hudebnibazar.cz/compare.php?ID=451835 ) a nejlepe i moznost bumpovat inzeraty 
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Ta kolonka s cenou je fajn, ale ať dělám co dělám nejde mi odeslat inzerát
. Vždycky se jako odešle, ale pak už po něm není ani stopy. Dokáže mi někdo říct čím to?
Chapman ML3 Modern (EMG 81+66) >>> Line6 Helix LT >>> Peavey Redstripe Bandit jako monitor - kvanta delaye a reverbu - ještě pár modrejch led diod, přeladit do open C a je ze mě Devin Townsend wannabe hadra :D
Odosielas to do spravnej kategorie? Ja som raz takto poslal inzerat do fora
, neviem preco tam je defaultne nastavene.
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
Odeslal a už sem zkoušel i plno jinejch věcí, ale pořád nicBraniik píše:Odosielas to do spravnej kategorie? Ja som raz takto poslal inzerat do fora, neviem preco tam je defaultne nastavene.
Chapman ML3 Modern (EMG 81+66) >>> Line6 Helix LT >>> Peavey Redstripe Bandit jako monitor - kvanta delaye a reverbu - ještě pár modrejch led diod, přeladit do open C a je ze mě Devin Townsend wannabe hadra :D
Jojo. Mám to teď na mušce. Udělat stránku pro každý inzerát + možnost odpovědi či zaslání odkazu na něj.Wohma píše:Chvalim pridani ceny! Ted jeste spravit ty nahledy (kontakt a nejlepe i obrazek i k inzeratu na url http://hudebnibazar.cz/compare.php?ID=451835 ) a nejlepe i moznost bumpovat inzeraty
Ta stránka compare.php byla určena pro něco jiného. V podstatě vyhledala pomocí celkem složitého algoritmu výskyt podobného staršího inzerátu či inzerátů a pokud něco našla tak ho sejmula a nechala tam pouze ten jeden nejnovější. V podstatě to zamezí duplikacím příspěvků. Nikoliv však tomu, že to tam nějaký pytlík bude každý den vkládat znovu a znovu.
Divný. Mně to vkádá inzeráty.Banan58 píše:Odeslal a už sem zkoušel i plno jinejch věcí, ale pořád nicBraniik píše:Odosielas to do spravnej kategorie? Ja som raz takto poslal inzerat do fora, neviem preco tam je defaultne nastavene.
Pozn. Každopádně při vkádání inzerátu je v poli Kategorie defalutně nastaveno poslední prohlížené oddělení.
Jo, toho jsem si vsiml, ze pri pridani stejneho inzeratu znovu se ten stary smaze, vzdycky me zajimalo, podle jakyho klice to funguje 
Jinak jeste takova pripominka k tem cenam - pri nevyplneni toho policka by se mohlo zmizet, prijde mi divny, kdyz tam treba nekdo hleda zpevaka a je tam pod tim Cena: 0,-
Pripadne to alespon u inzeratu v nekterych sekcich nezobrazovat (napr. prave u toho "hleda se muzikant").
Jinak jeste takova pripominka k tem cenam - pri nevyplneni toho policka by se mohlo zmizet, prijde mi divny, kdyz tam treba nekdo hleda zpevaka a je tam pod tim Cena: 0,-
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus