Fender Highway One ?!

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...

Jste pro Fender Highway Fender one ?

Anketa končí za 20.05.2008 14:22

Určitě
3
9%
Neuděláš špatně
11
31%
možná jo
3
9%
spíš ne
5
14%
vůbec,za 25K seženeš lepší
13
37%

Celkem hlasů: 35

Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

to víš, že tam rozdíl je..jenže v nepoměru oproti rozdílu Highway One a American Standard, ten je o dost hlubší.)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

no u mexik jde hlavne o to, ze se tam davaji sh*t snimace... kdyz uz i sada od mighty mite za nejakych 40 usd je lepsi nez snimace na mexikanovi, tak je to na povazeni... do mexika se proste davaji ubohe keramiky, ktere jsou na dve veci... teleti od squira, co vozim v aute a je to takove telatko chudatko, ktere je takovy otloukanek, se kterym proste vymetu vsechny me prechodne bydliste a hraju leda tak na 10w trandak, uz snimace z mexika, na ktere jsem puvodne upgradoval , nestacily, a tak jsem koupil radsi mighty mite sadu za 40 usd :D a zvuk je uplne jinde... ty mexiko snimace jsem proste nemohl vystat ani na tom trandaku s 6' reprakem... mexicke stand. jsou proste posrane snimacema a nicim jinym.. ty snimace jsou tak na urovni affinity od squiera...

no pokud clovek narazi na pekne mexiko a koupi mu dobre snimace, tak muze jit do haje i USA stand. :) osobne bych si stand. stejne nekoupil, protoze ty snimace nejsou nic moc :)

no tisic lidi, tisic nazoru...
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

Takže AlNiCo 3 snímače sux?
eugeene
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eugeene »

ne...
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

ne alnico 3 snimace ne-sux... ale scn, texasy, vintage apod. jsou uplne jina liga...
MENHYR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MENHYR »

2 stronger : Tak mě napadlo jestli by to třeba nevyhovovaly dvě kytary. Hodně kámošů si nemůžou vynachválit fakt že mají dvě kytary. Jednoho strata na univerzální hru a druhého suprstrata nebo LP na metálek. Popřemýšlej. :wink:
:: ak. kytara - SX :: el. kytara - Cort M600 :: basa - Cort Precission Bass ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
Tonda

Příspěvek od Tonda »

Alnico 3 mám v obou telatech a a ty snímače jsou - aspoň teda pro mě -dokonalý..

Tady je docela dobrá debata o nich:
http://www.tdpri.com/forum/just-pickups ... gnets.html

Nocasterovej u kobylky je zvukově tak hodně podobnej Burstbuckeru 3 (=humbucker!) až sem se divil :shock: - pevný,silný středy, sytej zvuk přitom charakter singlu, krásnej "bite", proti BB3 zajímavější /komplexnější/ vyšší středy a výšky - fakt neznám lepší singl.
Krkovej to samý..

Takže A3 rulezz :twisted:

..jo a nejlepší je, že se daj koupit (sada =oba) za necelý 3.5 tis Kč !! - http://www.guitarampkeyboard.com/en/fen ... ster/12234
I´m wheels... movin´wheels
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

jo jenze ty mas vintage sadu patrne na nocastera... to jsou asi dobre snimace.. osobne jsem jeste teda nemel zkusenost... ale je to ta nejvyssi trida.

to na highway sice ma alnico 3, ale to samotne jeste neznamena, ze jsou ty snimace super... urcite jsou lepsi nez ty hruzy co davaji na mexiko stand. , ale je to tak zhruba na urovni snimacu na classic radach. nerikam, ze jsou yt snimace spatne, jen rikam, ze sady, ktere se davaji na custom shop a na deluxe jsou proste lepsi :)
Tonda

Příspěvek od Tonda »

Ty na HW1 neznám, asi si s nima tolik nepohráli jako s těma CustomShopovejma :wink: - ale ty jsou fakt za dobrou, tolik stojí většinou jeden dobrej snímač, ne 2
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

Tonda píše:Ty na HW1 neznám, asi si s nima tolik nepohráli jako s těma CustomShopovejma :wink: - ale ty jsou fakt za dobrou, tolik stojí většinou jeden dobrej snímač, ne 2
no tak prave snimace na nocastera jsou myslim skoro nejdrazsi ze vsech tech nejlepsich rad :)
Tonda

Příspěvek od Tonda »

Stojí míň než Vintage Noiseless, o kombinacích Seymour Duncan nemluvě (třeba STL a STR1) :wink:

Porovnatelný (kvalitou zvuku) snímače beru třeba Gibson 57 Classic - ten stojí jeden myslím 3.8 tis.

Teď koukám že ten set Nocaster je dokonce pod 3 - sice dobrý, ale při kurzu dolaru stejně ještě pěkná kurvárna :evil:
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“