kytary AXL
Pravidla fóra
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
JJ jasně já jenom kdyby náhodou, chtěl sem kupovat RG370(IBANEZ) ,ale finanční prostředky mi to zatím neumožňují,tak sem hledal nějakou levnější alternativu(sem přece jenom chudý student
) No jak tak vidím tak radši trochu pošetřím
.
Nero: P.S.: Nevyžíváš se v té LAMĚ trochu moc?
Nero: P.S.: Nevyžíváš se v té LAMĚ trochu moc?
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
- Nero
- Rádce
Ne, nevyžívám, jen jsem chtěl přesně napsat tvůj nick (žádnej pejorativní nádech nehledej...)
Takhle, klidně do těch AXLů jdi, tremolo u těhle kytar (tahle cenová kategorie) bude všude stejné.
Jinak konkrétně ke FireAxu - jak je ten roh nad krkovým snímačem, velmi nepříjemně při hraní vsedě tlačí pod žebra...
Takhle, klidně do těch AXLů jdi, tremolo u těhle kytar (tahle cenová kategorie) bude všude stejné.
Jinak konkrétně ke FireAxu - jak je ten roh nad krkovým snímačem, velmi nepříjemně při hraní vsedě tlačí pod žebra...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Nero
- Rádce
Hmm.....takže.
Poněvadž už poměrně dlouhou dobu (delší než je zdrávo) hraju na kytary nevalné kvality, chcu něco lepšího. Už u sebe totiž nevidím vyraznější pokroky ve svém "hráčském vývoji"(víš co tím myslím). Chcu prostě dobrou kytaru s hmatníkem který by mi umožňoval rychlé a zběsilé rify a sóla.Kytaru nejlépe se zámkama a FR (FR u mě není zbytečnost a machrovinka). Kytaru s hutným zvukem a nekonečným sustainem. Kytaru se kterou můžeš vylest na pódium. Nevím jak bych to řek, chcu jenom postoupit do vyšší ligy
Co se týká peněz tak mám v prasátku jenom něco přes 5k. Všechny brigády mi zkrachovaly,ale ještě něco najdu a do konce prázek nějakéch 15k splaším. Asi se ti moc nepomoh
. Vsaď na intuici a poraď 
Poněvadž už poměrně dlouhou dobu (delší než je zdrávo) hraju na kytary nevalné kvality, chcu něco lepšího. Už u sebe totiž nevidím vyraznější pokroky ve svém "hráčském vývoji"(víš co tím myslím). Chcu prostě dobrou kytaru s hmatníkem který by mi umožňoval rychlé a zběsilé rify a sóla.Kytaru nejlépe se zámkama a FR (FR u mě není zbytečnost a machrovinka). Kytaru s hutným zvukem a nekonečným sustainem. Kytaru se kterou můžeš vylest na pódium. Nevím jak bych to řek, chcu jenom postoupit do vyšší ligy
Co se týká peněz tak mám v prasátku jenom něco přes 5k. Všechny brigády mi zkrachovaly,ale ještě něco najdu a do konce prázek nějakéch 15k splaším. Asi se ti moc nepomoh
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
- Nero
- Rádce
- Nero
- Rádce
A hlavně za 15 už se dá, když máš kus štěstí, pořídit fakt dobrá jetá kytara...třeba já za 15 kupoval toho Framuse co mám.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
no tak zalezi na jaky podium a pred koho...
a pochopitelne na tom, co se hraje, pres co se hraje, kolik se toho hraje, jak dlouho, kdo to zvuci, atd....
Do telocvicny pred necelych sto lidi jsem taky kdysi vylezl s levnou kytarou... ale to bych nepovazoval za koncertovani

a pochopitelne na tom, co se hraje, pres co se hraje, kolik se toho hraje, jak dlouho, kdo to zvuci, atd....
Do telocvicny pred necelych sto lidi jsem taky kdysi vylezl s levnou kytarou... ale to bych nepovazoval za koncertovani
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... 
Já teda nejsem "odborník" a sem jenom z Brna, ale myslím , že kytara za 5 a 15, to už je jiná liga. Pokud sem to správně pochopil, tak si podle tebe nemám kupovat kytaru za 15k, protože ta šitka co mám doma je na tom uplně stejně.petrpeter píše:I s kytarou za 15k bych se bal vylizt na podium.....
To jen k tve predstave rozdilu kvalit mezi kytarou za 5 a za 10 nebo 15 tisic... PORAD JE TO LOWEND trida kytar, chapes?!
Takže pánové pokud si tady chce někdo kupovat kytaru do 100k, tak at na to prdí a de si koupit za ušetřený prachy kajtu za 4k, Ducany a plno efektů. Kytara pod sto táců, to sou zkrátka vyhozený prachy
Resilo se to tady uz v jinych mistech, ale opravdu te zklamu, rozdil mezi kytarou za 5 a kytarou za 15 tisic neni takovy jak si myslis... ta drazsi neni o 66% lepsi... Je to oboji velkoprodukce pro masivni trhy...LAMA píše:Já teda nejsem "odborník" a sem jenom z Brna, ale myslím , že kytara za 5 a 15, to už je jiná liga. Pokud sem to správně pochopil, tak si podle tebe nemám kupovat kytaru za 15k, protože ta šitka co mám doma je na tom uplně stejně.petrpeter píše:I s kytarou za 15k bych se bal vylizt na podium.....
To jen k tve predstave rozdilu kvalit mezi kytarou za 5 a za 10 nebo 15 tisic... PORAD JE TO LOWEND trida kytar, chapes?!
Takže pánové pokud si tady chce někdo kupovat kytaru do 100k, tak at na to prdí a de si koupit za ušetřený prachy kajtu za 4k, Ducany a plno efektů. Kytara pod sto táců, to sou zkrátka vyhozený prachy
KYTARA s velkym K, s kterou muzes do studia, na live festaky, apod. je kytara kterou ti udela treba kytarar za 25t. a vys, nebo nejaka seriovka, kterou ti "dotahne do konce", popr. vylepsi kytarar, ale urcite ne prvni Ibaneza, ESP, Jackson(a dalsi znacky), kterou capnu v obchode, dam za ni patnact klacku a myslim si jakou nemam super kytaru...
Btw., i kytara za 5t. se da vylepsit a doladit tak, ze bude hrat lip nez ta za 15 z obchodu...
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... 
Todle je mi jasný, nemůžu jít z obchodu rovnou na podiu. Ale rozdíl tam je. Možná si zvyklé na tak dobrý kytary, že ten rozdíl ani nepoznáš. Pro tebe je to LOWEND, pro mě je to vyšší liga 
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
myslim ze prave ty bys nepoznal rozdil mezi kytarou za 5 a 15tisicLAMA píše:Todle je mi jasný, nemůžu jít z obchodu rovnou na podiu. Ale rozdíl tam je. Možná si zvyklé na tak dobrý kytary, že ten rozdíl ani nepoznáš. Pro tebe je to LOWEND, pro mě je to vyšší liga
zavazat ti oci a dat ti zahrat na ne a budes ho*no vedet a budes rikat ze ta za 5 hrala lip
Netvrdim ze ja bych to poznal i kdyz kdo vi.
no "vyssi liga" to pro tebe je ted, pze si asi na nic lepsiho nehral, ale az pak budes takovou kytaru chvili mit, a pak si zahrajes treba na nastroj kolegy kytaristy, co bude mit kytaru s velkym K... pak rozdil poznas...LAMA píše:Todle je mi jasný, nemůžu jít z obchodu rovnou na podiu. Ale rozdíl tam je. Možná si zvyklé na tak dobrý kytary, že ten rozdíl ani nepoznáš. Pro tebe je to LOWEND, pro mě je to vyšší liga