Nejak se to tu zvrhlo z puvodni myslenky
mam dojem, ze autor nechtel pisnicky kde se zpiva ani pisnicky tezky jak prase ani pisnicky pro dve kytary
ale nevadi
jinak jak ten rodrigo u toho prvnih songu hraje ten zacatek ze to zni tak "divne"?
Naposledy upravil(a) Asanoth dne 26.06.2008 22:14, celkem upraveno 1 x.
Asanoth píše:Nejak se to tu zvrhlo z puvodni myslenky
mam dojem, ze autor nechtel pisnicky kde se zpiva nia poisnicky tezky jak prase ani pisnicky pro dve kytary
ale nevadi
jinak jak ten rodrigo u toho prvnih songu hraje ten zacatek ze to zni tak "divne"?
jej co ti zní divně? co já slyším tak to je normální muting
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
Asanoth píše:Nejak se to tu zvrhlo z puvodni myslenky
mam dojem, ze autor nechtel pisnicky kde se zpiva nia poisnicky tezky jak prase ani pisnicky pro dve kytary
ale nevadi
jestli těma dvouma kytarama myslíš ten tristram, tak tam je vážně jen jedna kytara a občas do toho brnke druhá, která tam není tak podstatná
Asanoth píše:autor nechtel pisnicky kde se zpiva ani pisnicky tezky jak prase ani pisnicky pro dve kytary
ne klidne písně kde se zpívá, za to budu jen rád a 2 kytary taky nevadi. Jde jen o tu obtížnost. Jako může to bejt tak pro začátečníka až po mírně pokročilého. Přece jen hraji jen pul roku. Thx
Jednou mi naši řekli, ať pořád nehraju na kytaru a jdu se učit do školy. Ale já jim na to řekl: "Nejdřív práce a pak zábava."
Kytara: Fokus J-150S BL
Kombo: Johnson JA-T15-R
A nějakej ten kabel a trsatka, stojan atd...
Asanoth píše:po pul roce jsem umel solo stairway to heaven
snaz se a hraj, kdyz to nebude emmanuel, das to
A jo ja myslim ze se ucim docela rychle kdyz jeste na zacatku unora jsem nevedel zhola nic a ted dokazu jakz takz zahrat pisen bez predem danych tonu drive jsem nechodil na zadnej hudebni nastroj, neznal jsem tony, proste zhola nic...
Jednou mi naši řekli, ať pořád nehraju na kytaru a jdu se učit do školy. Ale já jim na to řekl: "Nejdřív práce a pak zábava."
Kytara: Fokus J-150S BL
Kombo: Johnson JA-T15-R
A nějakej ten kabel a trsatka, stojan atd...
Napadl mě Santana - Put your lights on. Ten doprovod je hafo jednoduchej a přitom podle mě hodně efektní. A pokud byste na to byli 2, tak ten druhej může do toho velmi jednoduše vyhrávat a bude to znít dobře. Nemluvě otom zpěvu
Nesst píše:Napadl mě Santana - Put your lights on. Ten doprovod je hafo jednoduchej a přitom podle mě hodně efektní. A pokud byste na to byli 2, tak ten druhej může do toho velmi jednoduše vyhrávat a bude to znít dobře. Nemluvě otom zpěvu
to je pravda, ale to uz nesplnuje specifikaci zadanou autorem a je tu od toho topic "pisne pro dve kytary" nebo neco takovyho
pak bys tam mohl dat i moji oblibenou Starry Night
Asanoth píše:autor nechtel pisnicky kde se zpiva ani pisnicky tezky jak prase ani pisnicky pro dve kytary
ne klidne písně kde se zpívá, za to budu jen rád a 2 kytary taky nevadi. Jde jen o tu obtížnost. Jako může to bejt tak pro začátečníka až po mírně pokročilého. Přece jen hraji jen pul roku. Thx
???. Píše, že písnička pro 2 kytary nevadí. A navíc tohle je hratelný i jen jednou kytarou... Mně šlo o ten doprovod, ty sóla jsou třešnička navíc...
Mamma, I'm comming home od Ozzyho, Simple man, Sweet home alabama od Lynyrd Skynyrd, Jednou mi fotr povídá od I.Hlase, pěknej je třeba začátek Remember Yesterday od Hammerfall, A tale, that wasn't right od Helloween, je toho fakt hodně, tohle je tak co si honem vzpomenu