Vhodné kombo na doma do 5000

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Brda

Re: Začátečník neví, co koupit.

Příspěvek od Brda »

Marek0090 píše:Dokud si hraní na kytaru neosaháš a nezískáš nějaké povědomí, o tom jakým směrem by ses chtěl v hudbě ubírat, tak asi nemá smysl kupovat krabičky. Krabičky mají nevýhodu v tom, že jsou docela drahé...
Některá komba obsahují zabudované efekty, tím bys teoreticky získal nějakou zkušenost, ale je nutno dodat, že kvalita těch zabudovaných efektů je dosti pofiderná...prostě to jsou shity (většinou, alespoň u těch levnějších komb).
Pak se taky naskytá varianta koupit si multiefekt, který obsahuje více efektů a ta kvalita a ovladatelnost už je přece jenom relativně vysoká...

Osobně bych koupil nějaké sympatické kombo a pak případně koupil buď ten multiefekt, nebo nějaké efekty z bazaru. V případě, že natrefíš na kvalitní kousek, tak je fajn, že pokud ti nesedí, lze ho prodat za cca podobnou cenu, za jakou jsi ho zakoupil...tudíž neproděláš tolik a vyzkoušíš si efekty...
Kdybys kupoval nový efekt, a zjístil, že ti nesedí, proto by ses ho chtěl zbavit, tak proděláš hodně peněz.
Díky moc všem, moc jste mi pomohli. Vidím, že hodně záleží na mně, co mi bude sedět. Ze začátku zkusím jen nějaké menší kombo a do budoucna uvidím. Ještě jednou díky všem, bez vás bych si nakoupil zase milion věcí, které bych ani nevyužil :D
Naposledy upravil(a) Hendrek dne 25.05.2013 8:59, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Sloučeny dva příspěvky.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“