skutecna liga

Místo pro prezentaci Vašich skupin a jiných hudebních projektů ...
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: skutecna liga

Příspěvek od Kinx »

ja se tam docela tesim, bude to sranda. 15 min i s prestavbou je teda docela sibenicni cas ale co :) zas je to imho cesta jak kapelu trochu zviditelnit a mimo benzinu + usili kapely to nic nestoji. trochu debilni je ze hrajem v utery po poledni ale co se da delat :) myslim ze takovejhle zarez na pazbe je pro kapelu dobrej, navic clovek nikdy nevi kdo ho tam uvidi.
Crowley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crowley »

Kinx píše:ja se tam docela tesim, bude to sranda. 15 min i s prestavbou je teda docela sibenicni cas ale co :) zas je to imho cesta jak kapelu trochu zviditelnit a mimo benzinu + usili kapely to nic nestoji. trochu debilni je ze hrajem v utery po poledni ale co se da delat :) myslim ze takovejhle zarez na pazbe je pro kapelu dobrej, navic clovek nikdy nevi kdo ho tam uvidi.
připrav se na to, že pokud bude venku vedro, tak se v té neklimatizovaný místnosti půl metru od reflektorů upečeš :D

jinak maj tam fakt super mraženou Becherovku :D
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674

HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker
Obrázek
Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

uf, no uvidime. kdyz jim tam s sebou seknu tak to aspon bude osobita show ;)
Kai

Příspěvek od Kai »

Ten zvuk/zvukar je doslova prdelni. Uz jen kvuli tomu bych tam s kapelou nehral.
Fender Classic 70's Strat
Ibanez TS-9
Marshall JCM 800
Marshall 1960A
.:DannY:.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .:DannY:. »

ale já bych tam aj zašel... nakonec každá zkušenost dobrá ne?..
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

No občas mi příjde, že porotci spíš než dobrou kapelu, vyberou dobrý marketingový tah - diskutabilní koblížci se stali hrdiny pro x dalších děcek co neumí hrát, ale vědí že stačí drogy sex a rock and roll - na druhou stranu to dotáhli hodně daleko místní Mother Angels - hudbu mají zmáknutou moc dobře, už jsou to páni muzikanti a koncerty mají velmi profesionálně odehrané.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Kontaktovat uživatele:

Tak jsem dnesak poprvé viděl video s koblížky...
KRISTOVANOHO!!! :shock:
*cable >>> Adam Hall
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

Kai píše:Ten zvuk/zvukar je doslova prdelni. Uz jen kvuli tomu bych tam s kapelou nehral.
tj, kdyz jsem koukal tak vsechny kapely tam mely klavesy nebo cokoliv nekytaroveho / syntakovyho dost utopeny, vzhledem k tomu ze dost pouzivame samply tak se radsi pripravujem na to ze to budem hrat bez nich (=velka lepicka z moji a basakovy strany na ruzny pazvuky). nehlede na to ze vsichni mame u huby mikrofon a hlavni zpev ma bubenik, z toho mam taky docela strach.
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

Red Bull píše:No občas mi příjde, že porotci spíš než dobrou kapelu, vyberou dobrý marketingový tah - diskutabilní koblížci se stali hrdiny pro x dalších děcek co neumí hrát, ale vědí že stačí drogy sex a rock and roll - na druhou stranu to dotáhli hodně daleko místní Mother Angels - hudbu mají zmáknutou moc dobře, už jsou to páni muzikanti a koncerty mají velmi profesionálně odehrané.
ja koblizky beru, kdyz mi bylo tolik co jim myslim ze jsem nebyl nejak lepsi ;) jeste jim docela zavidim protoze jsem se v ty dobe nikde takhle neexponoval :)

kluci z mothers mi vypraveli ze zrovna v tom nejvyhrocenejsim koncertu ve finale se jim podelaly kabely - smula :P
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Jo holt si někdy všichni veberou smůlu, ale Mothersáci jsou dobří i sympatičtí kluci. Znám se s jejich bývalím bubeníkem. Kvalitou hudby jsou IMHO dost vysoko, i když hraju tvrdší styly, tak prostě musím uznat, že jsou dobří.

KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Tak ta soutěž v pohodě, vedro asi 40°C...času an nazvučení je habaděj a hlavně je všechno v klidisu, žádnej stres, všici byli milí...
Ale nejvíc mě dostalo Music city, to je parádní kšeft....prodavači uplně v pohodě,pujčil sjem si tam Stingraye a zalezl do té jedné zkušebny, zapl Galliena a přepínal jen boxy do kterých to bylo pichlý..to je aspoň ZKOUŠENÍ!
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Kontaktovat uživatele:

KIWI píše:Tak ta soutěž v pohodě, vedro asi 40°C...času an nazvučení je habaděj a hlavně je všechno v klidisu, žádnej stres, všici byli milí...
Ale nejvíc mě dostalo Music city, to je parádní kšeft....prodavači uplně v pohodě,pujčil sjem si tam Stingraye a zalezl do té jedné zkušebny, zapl Galliena a přepínal jen boxy do kterých to bylo pichlý..to je aspoň ZKOUŠENÍ!
a co vídeo... máte?
*cable >>> Adam Hall
tatkatulen

Příspěvek od tatkatulen »

Možná teď bude debata trochu adresnější - jezdím s Koblížkama od prvního dne co se dali dohromady. Chováním jsou často na pěst ale kdo v jejich věku ne ( když šli loni na SL tak to pro ně bylo druhý veřejný hraní - na to že jim tehdy bylo 13 , 15 , 15 a 16 let to byla odvaha :D ). Nic od toho nečekali, nic neuměli a to děsný video na streamu jim fakt paradoxně pomohlo, to urážení je kupodivu stmelilo, začali na sobě makat i když to není moc vidět tak je to slyšet. Díky SL se potkali se spoustou výbornejch kapel od kterejch se dost naučili a trošku se otrkali, trochu se o nich začalo vědět ( ale spíš v tom negativním smyslu ... btw negativní reklama taky reklama ). Jinak sou to pořád puberťáci ale puberťáci s jasným cílem - dělaj muziku, píšou vlastní písničky a nikoho si do toho nenechaj kecat ( ten letošní rozhovor a hraní na SL je ještě úchylnější než loni ). Hrajou jak to umí a cítí pro sebe a ty co to chtěj poslouchat - jako snad každá kapela. No a co se týče SL - nechtěl bych nikdy sedět v porotě, jak chcete hodnotit 200 nebo 300 kapel různých žánrů ... to je ořech jak sviňa. U mně loni vyhráli DAY OFF z Kroměříže i když skončli stejně jako kluci ve čtvrtfinále , s nima byli super Motherś Angels a Cluncer.
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

.annY:. píše:
KIWI píše:Tak ta soutěž v pohodě, vedro asi 40°C...času an nazvučení je habaděj a hlavně je všechno v klidisu, žádnej stres, všici byli milí...
a co vídeo... máte?
To tam se objeví nevím za jak dlouho..ale ten rozhovor to byl mazec..my zpocení jak prasata a neměli jsme na to moc náladu ve výsledku to vypadá jak kdybysme byli buď zhulení nebo v těžké pubertě :D
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

tak co? postoupil jste nekdo ?
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

tak to mame za sebou, nakonec jsme se minimalne 10-15 minut chystali (prestavba bicich, zapojeni vlastnich zesaku do jejich beden, zapojeni pocitace + bubenikova odposlechu a husiho krku). zvuk nebyl vubec tak spatny jak jsem cekal, hralo se mi docela v pohode. co bylo hodne tristni byly boxy, meli jsme vlastni zesaky ale box MC412 od marshallu je opravdu mr*dka na urovni domamontu s dexonem (hned jsem si utikal spravit chut na mesa 4x12 s mark II - ted uz jen musim sehnat dostatek geldu) :) aspon tak jej vnimam ja, nekomu se to treba libi a nekomu to treba i funguje do muziky. ja to tak urcite nemam a kdyz si na ten zvuk vzpomenu tak se mi trochu dela soufl. podobne to bylo s basovym boxem, ale tam to basak aspon zachranoval linkou ze svoji hlavy :) ackoliv jsem si ostudu rozhodne nepokazil a podal jsem podprumerny vykon tak jsem si to hrani hrozne uzil, hrali jsme mozna 20 minut (pocitam celkovou produkci vcetne mych preladovani - kazda pisnicka jine ladeni etc) a poradatele byli ok. tak uz jen cekam na potupne video a rozsudek katu v porote :)

jinak tam je opravdu hrozny vzduch, po tech dvaceti minutach jsem si pripadal jako kdybych ubehl maraton.

celkove to vsem doporucuju absolvovat, rozhodne to je imho dobra zkusenost. a taky moznost jak donutit zbytek kapely hodnotit zvuky beden ktery si planujete poridit ;)
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

tak nakonec mame 25.5 bodu, jsem hodne zvedavy na video kde budu urcite dost rozjetej :X
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

no tak tim padem ste postoupili, to je jasny.. takze gratuluju a su zvedavej co ze to vlastne hrajete :)
Nesst
Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

Kinx píše:tak nakonec mame 25.5 bodu, jsem hodne zvedavy na video kde budu urcite dost rozjetej :X
Z kolika? Jinak pokud je to postup, tak congs :D
Naučit se pentatoniku je jako naučit se plazit. Pokud nechceš žvýkat hlínu, nauč se teorii.
http://www.bandzone.cz/fan/nesst
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Jéžiš Koblížci zase útočí, jsou upřímně na profackování, s takovými fracky se na vesnici moc neštveme :roll:

http://www.ceknito.cz/video/371442

Jinak Where is my summer - Máte to pěkně zmáknuté Kiwi, nějteré momenty se mi moc líbily, nebál bych se to zařadit k české pop-rockové scéně, mam pocit, že když se budete snažit, tak se můžete velmi solidně zapsat, do české klubové scény.

Doufám, že se v nejblížích dnech objeví i video The Coolers - jsem na tebe Kinxi dost zvědavý.

Odpovědět

Zpět na „Vaše skupiny a projekty“