skutecna liga
Re: skutecna liga
ja se tam docela tesim, bude to sranda. 15 min i s prestavbou je teda docela sibenicni cas ale co
zas je to imho cesta jak kapelu trochu zviditelnit a mimo benzinu + usili kapely to nic nestoji. trochu debilni je ze hrajem v utery po poledni ale co se da delat
myslim ze takovejhle zarez na pazbe je pro kapelu dobrej, navic clovek nikdy nevi kdo ho tam uvidi.
- Crowley
- Kontaktovat uživatele:
připrav se na to, že pokud bude venku vedro, tak se v té neklimatizovaný místnosti půl metru od reflektorů upečešKinx píše:ja se tam docela tesim, bude to sranda. 15 min i s prestavbou je teda docela sibenicni cas ale cozas je to imho cesta jak kapelu trochu zviditelnit a mimo benzinu + usili kapely to nic nestoji. trochu debilni je ze hrajem v utery po poledni ale co se da delat
myslim ze takovejhle zarez na pazbe je pro kapelu dobrej, navic clovek nikdy nevi kdo ho tam uvidi.
jinak maj tam fakt super mraženou Becherovku
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
uf, no uvidime. kdyz jim tam s sebou seknu tak to aspon bude osobita show 
Ten zvuk/zvukar je doslova prdelni. Uz jen kvuli tomu bych tam s kapelou nehral.
Fender Classic 70's Strat
Ibanez TS-9
Marshall JCM 800
Marshall 1960A
Ibanez TS-9
Marshall JCM 800
Marshall 1960A
ale já bych tam aj zašel... nakonec každá zkušenost dobrá ne?..
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
*cable >>> Adam Hall
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No občas mi příjde, že porotci spíš než dobrou kapelu, vyberou dobrý marketingový tah - diskutabilní koblížci se stali hrdiny pro x dalších děcek co neumí hrát, ale vědí že stačí drogy sex a rock and roll - na druhou stranu to dotáhli hodně daleko místní Mother Angels - hudbu mají zmáknutou moc dobře, už jsou to páni muzikanti a koncerty mají velmi profesionálně odehrané.
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
Tak jsem dnesak poprvé viděl video s koblížky...
KRISTOVANOHO!!!
KRISTOVANOHO!!!
*cable >>> Adam Hall
*cable >>> Adam Hall
tj, kdyz jsem koukal tak vsechny kapely tam mely klavesy nebo cokoliv nekytaroveho / syntakovyho dost utopeny, vzhledem k tomu ze dost pouzivame samply tak se radsi pripravujem na to ze to budem hrat bez nich (=velka lepicka z moji a basakovy strany na ruzny pazvuky). nehlede na to ze vsichni mame u huby mikrofon a hlavni zpev ma bubenik, z toho mam taky docela strach.Kai píše:Ten zvuk/zvukar je doslova prdelni. Uz jen kvuli tomu bych tam s kapelou nehral.
ja koblizky beru, kdyz mi bylo tolik co jim myslim ze jsem nebyl nejak lepsiRed Bull píše:No občas mi příjde, že porotci spíš než dobrou kapelu, vyberou dobrý marketingový tah - diskutabilní koblížci se stali hrdiny pro x dalších děcek co neumí hrát, ale vědí že stačí drogy sex a rock and roll - na druhou stranu to dotáhli hodně daleko místní Mother Angels - hudbu mají zmáknutou moc dobře, už jsou to páni muzikanti a koncerty mají velmi profesionálně odehrané.
kluci z mothers mi vypraveli ze zrovna v tom nejvyhrocenejsim koncertu ve finale se jim podelaly kabely - smula
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo holt si někdy všichni veberou smůlu, ale Mothersáci jsou dobří i sympatičtí kluci. Znám se s jejich bývalím bubeníkem. Kvalitou hudby jsou IMHO dost vysoko, i když hraju tvrdší styly, tak prostě musím uznat, že jsou dobří.
Tak ta soutěž v pohodě, vedro asi 40°C...času an nazvučení je habaděj a hlavně je všechno v klidisu, žádnej stres, všici byli milí...
Ale nejvíc mě dostalo Music city, to je parádní kšeft....prodavači uplně v pohodě,pujčil sjem si tam Stingraye a zalezl do té jedné zkušebny, zapl Galliena a přepínal jen boxy do kterých to bylo pichlý..to je aspoň ZKOUŠENÍ!
Ale nejvíc mě dostalo Music city, to je parádní kšeft....prodavači uplně v pohodě,pujčil sjem si tam Stingraye a zalezl do té jedné zkušebny, zapl Galliena a přepínal jen boxy do kterých to bylo pichlý..to je aspoň ZKOUŠENÍ!
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
a co vídeo... máte?KIWI píše:Tak ta soutěž v pohodě, vedro asi 40°C...času an nazvučení je habaděj a hlavně je všechno v klidisu, žádnej stres, všici byli milí...
*cable >>> Adam Hall
*cable >>> Adam Hall
-
tatkatulen
Možná teď bude debata trochu adresnější - jezdím s Koblížkama od prvního dne co se dali dohromady. Chováním jsou často na pěst ale kdo v jejich věku ne ( když šli loni na SL tak to pro ně bylo druhý veřejný hraní - na to že jim tehdy bylo 13 , 15 , 15 a 16 let to byla odvaha
). Nic od toho nečekali, nic neuměli a to děsný video na streamu jim fakt paradoxně pomohlo, to urážení je kupodivu stmelilo, začali na sobě makat i když to není moc vidět tak je to slyšet. Díky SL se potkali se spoustou výbornejch kapel od kterejch se dost naučili a trošku se otrkali, trochu se o nich začalo vědět ( ale spíš v tom negativním smyslu ... btw negativní reklama taky reklama ). Jinak sou to pořád puberťáci ale puberťáci s jasným cílem - dělaj muziku, píšou vlastní písničky a nikoho si do toho nenechaj kecat ( ten letošní rozhovor a hraní na SL je ještě úchylnější než loni ). Hrajou jak to umí a cítí pro sebe a ty co to chtěj poslouchat - jako snad každá kapela. No a co se týče SL - nechtěl bych nikdy sedět v porotě, jak chcete hodnotit 200 nebo 300 kapel různých žánrů ... to je ořech jak sviňa. U mně loni vyhráli DAY OFF z Kroměříže i když skončli stejně jako kluci ve čtvrtfinále , s nima byli super Motherś Angels a Cluncer.
To tam se objeví nevím za jak dlouho..ale ten rozhovor to byl mazec..my zpocení jak prasata a neměli jsme na to moc náladu ve výsledku to vypadá jak kdybysme byli buď zhulení nebo v těžké pubertě.annY:. píše:a co vídeo... máte?KIWI píše:Tak ta soutěž v pohodě, vedro asi 40°C...času an nazvučení je habaděj a hlavně je všechno v klidisu, žádnej stres, všici byli milí...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
tak to mame za sebou, nakonec jsme se minimalne 10-15 minut chystali (prestavba bicich, zapojeni vlastnich zesaku do jejich beden, zapojeni pocitace + bubenikova odposlechu a husiho krku). zvuk nebyl vubec tak spatny jak jsem cekal, hralo se mi docela v pohode. co bylo hodne tristni byly boxy, meli jsme vlastni zesaky ale box MC412 od marshallu je opravdu mr*dka na urovni domamontu s dexonem (hned jsem si utikal spravit chut na mesa 4x12 s mark II - ted uz jen musim sehnat dostatek geldu)
aspon tak jej vnimam ja, nekomu se to treba libi a nekomu to treba i funguje do muziky. ja to tak urcite nemam a kdyz si na ten zvuk vzpomenu tak se mi trochu dela soufl. podobne to bylo s basovym boxem, ale tam to basak aspon zachranoval linkou ze svoji hlavy
ackoliv jsem si ostudu rozhodne nepokazil a podal jsem podprumerny vykon tak jsem si to hrani hrozne uzil, hrali jsme mozna 20 minut (pocitam celkovou produkci vcetne mych preladovani - kazda pisnicka jine ladeni etc) a poradatele byli ok. tak uz jen cekam na potupne video a rozsudek katu v porote 
jinak tam je opravdu hrozny vzduch, po tech dvaceti minutach jsem si pripadal jako kdybych ubehl maraton.
celkove to vsem doporucuju absolvovat, rozhodne to je imho dobra zkusenost. a taky moznost jak donutit zbytek kapely hodnotit zvuky beden ktery si planujete poridit
jinak tam je opravdu hrozny vzduch, po tech dvaceti minutach jsem si pripadal jako kdybych ubehl maraton.
celkove to vsem doporucuju absolvovat, rozhodne to je imho dobra zkusenost. a taky moznost jak donutit zbytek kapely hodnotit zvuky beden ktery si planujete poridit
tak nakonec mame 25.5 bodu, jsem hodne zvedavy na video kde budu urcite dost rozjetej :X
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
no tak tim padem ste postoupili, to je jasny.. takze gratuluju a su zvedavej co ze to vlastne hrajete 
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
Z kolika? Jinak pokud je to postup, tak congsKinx píše:tak nakonec mame 25.5 bodu, jsem hodne zvedavy na video kde budu urcite dost rozjetej :X
Naučit se pentatoniku je jako naučit se plazit. Pokud nechceš žvýkat hlínu, nauč se teorii.
http://www.bandzone.cz/fan/nesst
http://www.bandzone.cz/fan/nesst
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jéžiš Koblížci zase útočí, jsou upřímně na profackování, s takovými fracky se na vesnici moc neštveme
http://www.ceknito.cz/video/371442
Jinak Where is my summer - Máte to pěkně zmáknuté Kiwi, nějteré momenty se mi moc líbily, nebál bych se to zařadit k české pop-rockové scéně, mam pocit, že když se budete snažit, tak se můžete velmi solidně zapsat, do české klubové scény.
Doufám, že se v nejblížích dnech objeví i video The Coolers - jsem na tebe Kinxi dost zvědavý.
http://www.ceknito.cz/video/371442
Jinak Where is my summer - Máte to pěkně zmáknuté Kiwi, nějteré momenty se mi moc líbily, nebál bych se to zařadit k české pop-rockové scéně, mam pocit, že když se budete snažit, tak se můžete velmi solidně zapsat, do české klubové scény.
Doufám, že se v nejblížích dnech objeví i video The Coolers - jsem na tebe Kinxi dost zvědavý.