Jinak jsem s těmahle věcma nikdy nepřišel do styku, ale jen při pohledu na úvodní fotky střev těch zesilovačů mi mrazilo v zádech ...
FIDEK - Elektronika pro hudebníky
Pravidla fóra
- jakub.kubaaa
- Kontaktovat uživatele:
Re: FIDEK - Elektronika pro hudebníky
Na youtube snad zní solidně i koncert Džastyna Bíbra
Jinak jsem s těmahle věcma nikdy nepřišel do styku, ale jen při pohledu na úvodní fotky střev těch zesilovačů mi mrazilo v zádech ...
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Všichni ví, že jsem agent Rockwellu - Fídek nebrat! 
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Na tohle prohlášení nemusíš být agent Rockwellu, stačí být duševně zdravý...Fade píše:Všichni ví, že jsem agent Rockwellu - Fídek nebrat!
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- dayslypper
- Kontaktovat uživatele:
Re: FIDEK - Elektronika pro hudebníky (EPH)
mirda:
Kroutí hlavou nad tím, o co se tu pokoušíš. V předchozích příspěvcích, především v tom mém, jsou doklady, že Fidek NE ani za polovinu ceny nového. S Fidkem jsem se setkal z venku i zevnitř. Dle mě aparát s mizerným zvukem a bezpohlavním vzhledem, dřevotřískový korpus je špatně navržen a nepříjemně rezonuje. Nejsem elektrotechnik, proto také uvádím odkazy na názory vážených členů elektrotechnických fór, ze kterých se dá vyjít bez zbytečného dalšího tlachání.
Jelikož předpokládám, že sis ty všechny reference pročetl, tak je zřejmé, že se ti ty aparáty prostě z nějaké pohnutky stále líbí a ty se zoufale snažíš vyškemrat 1-2 pozitivní ohlasy, abys měl dobré svědomí při jeho koupi.
Ale toho se tu nedočkáš. Kvalita věcí se taky dá posoudit podle toho, za jakou cenu můžeš věc prodat oproti ceně původní. Toto buď neprodáš vůbec, nebo ti nepřeji to černé svědomí, až budeš chtít něco lepšího a prodáš to nějakému neinformovanému chudákovi, který kouká jen na cenu.
Z dalších tebou uváděných značek bych preferoval Behringer. Ten je sice low-end ale pořád konstrukčně i vzhledem o několik tříd výš, než Fidek.
Kroutí hlavou nad tím, o co se tu pokoušíš. V předchozích příspěvcích, především v tom mém, jsou doklady, že Fidek NE ani za polovinu ceny nového. S Fidkem jsem se setkal z venku i zevnitř. Dle mě aparát s mizerným zvukem a bezpohlavním vzhledem, dřevotřískový korpus je špatně navržen a nepříjemně rezonuje. Nejsem elektrotechnik, proto také uvádím odkazy na názory vážených členů elektrotechnických fór, ze kterých se dá vyjít bez zbytečného dalšího tlachání.
Jelikož předpokládám, že sis ty všechny reference pročetl, tak je zřejmé, že se ti ty aparáty prostě z nějaké pohnutky stále líbí a ty se zoufale snažíš vyškemrat 1-2 pozitivní ohlasy, abys měl dobré svědomí při jeho koupi.
Ale toho se tu nedočkáš. Kvalita věcí se taky dá posoudit podle toho, za jakou cenu můžeš věc prodat oproti ceně původní. Toto buď neprodáš vůbec, nebo ti nepřeji to černé svědomí, až budeš chtít něco lepšího a prodáš to nějakému neinformovanému chudákovi, který kouká jen na cenu.
Z dalších tebou uváděných značek bych preferoval Behringer. Ten je sice low-end ale pořád konstrukčně i vzhledem o několik tříd výš, než Fidek.
Naposledy upravil(a) dayslypper dne 17.04.2011 10:03, celkem upraveno 1 x.
F.I.D.E.K. : Fašistický Inteligentní Demoliční Elektronický Kastrátor
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Nestačím se divit hlava mi nebere. U nás všecko co se vyrabělo do instalací muselo jít do autorizované zkušebny na celé instalace jsou pravidelné revize nemáš papír riskuješ obrovskou pokutu (2mil. Kč) a tu někdo prasí jak vidět s foto.
Hele, když se podíváte na tohle, tak vám bude jasné, proč fidek NE.
http://img387.imageshack.us/img387/7432/p1020902.jpg
http://img12.imageshack.us/img12/8962/p1020869e.jpg
http://img387.imageshack.us/img387/7432/p1020902.jpg
http://img12.imageshack.us/img12/8962/p1020869e.jpg
To je vtip nebo fakt ?
- dayslypper
- Kontaktovat uživatele:
To je fakt, jsou to moje fotky z první strany tohoto tématu.
Jelikož to byl starší zesilovač, ještě jsem s ním asi před rokem po mailu komunikoval, a potvrdil mi, že stejnou technologii používá dodnes.
Jelikož to byl starší zesilovač, ještě jsem s ním asi před rokem po mailu komunikoval, a potvrdil mi, že stejnou technologii používá dodnes.
On to normálně takhle prodává ? V nějakým obchodě nebo jak ? Vidět to obchodní inspekce tak se po.erou 
"fascinuje" mě tam ta klovatina 
Ibanez Iron Label, ENGL Thunder, Blackheart, Epiphone, Yamaha, Korg, Boss, Dunlop, M-Audio, Planet Waves, ORX
Die liebe ist ein wildes tier. (Rammstein - Amour)
Kuliman myslí kalafunu, té je tam požehnaně 
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
a hrať se musi aji na levne nastroje.
vypadá to jak klovatina 
Ibanez Iron Label, ENGL Thunder, Blackheart, Epiphone, Yamaha, Korg, Boss, Dunlop, M-Audio, Planet Waves, ORX
-
woro90-1
jastud píše:Kuliman myslí kalafunu, té je tam požehnaně
To leccos vysvětlujeKuliman píše:vypadá to jak klovatina
-
Teorge
Určitě by vám tu kalafunu vysvětlil nějak jako, že na zákazníkovi nešetří 
kdo je ten původní? Tak sory no....woro90-1 píše:jastud píše:Kuliman myslí kalafunu, té je tam požehnaněTo leccos vysvětlujeKuliman píše:vypadá to jak klovatinaZačínám asi trpět vořechofobií, i když už se původní vořech dlouho neukázal...
tvl ta hlava nebo co to je vypadá jak nějakej radiolokátor z druhý světový války kurna co to doprdele je
:D:D xDDDDDDD
kytara:Fender Stratocaster (H-S-S) ,Kombo: E-Wave Ta-50R (celolampa), overdrive: Boss SD1, struny power Slinky, Akustiky: Cort Earth 70 , low end Tenson
taky bych tak od pohledu neřekl že to má něco společnýho s hudbou