Nejlepší lampová komba na doma

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět

nejlepší lamp. kombo na doma?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

Sadam.S

Re: Nejlepší lampová komba na doma

Příspěvek od Sadam.S »

rudie píše:To jo :D před par lety takový prcek nebyl skoro ani jeden
Před pár lety? Spíš před pár měsíci ;)

Když jsem ani ne před rokem kupoval od Stanleyho tu svoji potvoru, bylo akorát tak pár jednokanálů (Blackheart např.) a potom Blackstar za bezmála 10kKč :wink:
bubucci píše:Jednu věc ale pořád nechápu, na co davají to těch komb 12“ repro? To při rozumné domací hlasitosti prostě nevybudíš...
Jo, taky to zjišťuju... měl jsem se vys*at na 12" Greenback a jít radši do 10" :-|
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

Já v tom kombíčku mám G10 Vintage a to hraje už potichu moc dobře, jasně, že tomu chybí ten charakter a spodky 12“ repra, ale mě se to líbí víc. Zní trošku jako stará vyhraná V30.
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

Hlavne dobry desetipalec ma charakteru a i basu az za roh.
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

...EDGE... píše:Hlavne dobry desetipalec ma charakteru a i basu az za roh.
No zas taková sláva to není s těma basama, ale na to jsou externí boxy a ne otevřené komba.
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

Tak nektere repraky jsou na tom lip a nektere hur, ale neni to tak jak tady nekteri propaguji ze co nema aspon dvanact palcu, nemuze hrat..
mmjuz
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mmjuz »

Tak samozřejmě, průměr repra nemá s frekvenční charakteristikou nic společného. A dohánět nešvary jalového repra velkou uzavřenou ozvučnicí je děsná móda.
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

mmjuz píše:Tak samozřejmě, průměr repra nemá s frekvenční charakteristikou nic společného. A dohánět nešvary jalového repra velkou uzavřenou ozvučnicí je děsná móda.
souhlas - doplním snad jenom že když je ta ozvučnice opravdu dobře navržená a z kvalitního materiálu (což ale stojí tolik prachů že je lepší koupit kvalitní repro :mrgreen: ) tak může hrát "slušně" i mnou nenáviděný V30 8)

jinak já teď úspěšně doma drtím přes 7w kombíčko od Mmjuze s 12´ reprem RFT v konci jedna EL34
nemá to master ale hraje to i potichu krásně :) na zkreslení dokopnu kapičku fuzzem nebo TSkem - což pro mě bylo veliké překvapení - sem si vždycky myslel že TS není nic pro mě...
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“