Red Bull píše: zzbar píše:
Red Bull píše:Vznikla tu skupina lidí, která považuji svůj názor za nadřazenější, než kohokoliv jiného. Většinou jsou to lidé starší, kteří berou věk jako automatickou proměnnou, která z nich dělá člověka s vyšším statutem. Opět nebudu říkat, že je to špatně, i když je
No nevím.. Pročítám si celé fórum docela pozorně a myslím, že ta "automatická proměnná" není u některých věk, ale počet příspěvků.
V tom případě, je tu nejsilnější názor Nera, který se ovšem nikdy takhle neprezentoval.

Pokud to bylo myšleno na mě? Já už nepíšu do obecných diskuzí tolik, jako dříve - protože můj názor je oslabován mou tvrdou moderátorskou činností. V poslední době většinou odpovídám na SZ, které se týkají zkušeností s nástrojem, nebo aparátem, který vlastním, nebo jsem vlastnil.
Ne, nebylo to myšleno na Tebe. Jsou lidé na tomto fóru, jako např. Monikad, Pehve, Paris, Wohma, Woro90-1, Nero, Pavel2, Kajda a mnoho dalších (abych na někoho nezapomněl

), u kterých když zjistím, že odpovídají na otázku, tak jsem klidný. Vím totiž z jejich předchozích odpovědí, že to co napíší, má platnost a že se na jejich rady může tazatel spolehnout. A nezdá se mi, že by se to tady dělilo na starší a mladší.
Naopak když pročítám některé názory a rady některých příspěvkových sběratelů, tak se mi chce brečet (nebo smát). A je z nich cítit na sto honů, že si jsou vědomi jejich konta a dávají to najevo.
Chci jen říct, že je v pořádku, že jsou tady. Stejně jako byly legitimní Atkinsovy názory i reakce Pavla68.
Je na moderátorech, aby hlídali sprosťárny a trestali je. Ale pánbůh zaplať za to široké spektrum. Co člověk, to názor a jiná nátura. Kdo chce zjistit informaci a něco se dozvědět, má příležitost. Rozumný člověk je soudný a vybere si...