Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele

Máte nápad na zlepšení? Sem s ním!
Odpovědět
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele

Příspěvek od Wohma »

Hosi, jak ja jsem rad, ze uz nejsem moderator :)
Bohuzel, tahle debata speje k jedinemu - (ne)primym urazkam a zbytecnemu vzruchu. Ostatne uz ted je to min o Atkinsovi a vic o osobnim stretu, pripadne pohledu na to, jak by forum melo fungovat.

K tematu si dovolim vypichnout maly kousek jedne citace:
rocky77 píše:slušnost a respekt k druhým
Dekuji za pozornost :)
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
zzbar
Rádce

Příspěvek od zzbar »

Red Bull píše: zzbar píše:

Red Bull píše:Vznikla tu skupina lidí, která považuji svůj názor za nadřazenější, než kohokoliv jiného. Většinou jsou to lidé starší, kteří berou věk jako automatickou proměnnou, která z nich dělá člověka s vyšším statutem. Opět nebudu říkat, že je to špatně, i když je :wink:
No nevím.. Pročítám si celé fórum docela pozorně a myslím, že ta "automatická proměnná" není u některých věk, ale počet příspěvků.

V tom případě, je tu nejsilnější názor Nera, který se ovšem nikdy takhle neprezentoval. :wink:
Pokud to bylo myšleno na mě? Já už nepíšu do obecných diskuzí tolik, jako dříve - protože můj názor je oslabován mou tvrdou moderátorskou činností. V poslední době většinou odpovídám na SZ, které se týkají zkušeností s nástrojem, nebo aparátem, který vlastním, nebo jsem vlastnil.
Ne, nebylo to myšleno na Tebe. Jsou lidé na tomto fóru, jako např. Monikad, Pehve, Paris, Wohma, Woro90-1, Nero, Pavel2, Kajda a mnoho dalších (abych na někoho nezapomněl :wink: ), u kterých když zjistím, že odpovídají na otázku, tak jsem klidný. Vím totiž z jejich předchozích odpovědí, že to co napíší, má platnost a že se na jejich rady může tazatel spolehnout. A nezdá se mi, že by se to tady dělilo na starší a mladší.
Naopak když pročítám některé názory a rady některých příspěvkových sběratelů, tak se mi chce brečet (nebo smát). A je z nich cítit na sto honů, že si jsou vědomi jejich konta a dávají to najevo.
Chci jen říct, že je v pořádku, že jsou tady. Stejně jako byly legitimní Atkinsovy názory i reakce Pavla68.
Je na moderátorech, aby hlídali sprosťárny a trestali je. Ale pánbůh zaplať za to široké spektrum. Co člověk, to názor a jiná nátura. Kdo chce zjistit informaci a něco se dozvědět, má příležitost. Rozumný člověk je soudný a vybere si...
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II

Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Co se týče Atkinse jako takového, už jsem se k tomu vyjádřil takto a víc k tomu říkat nehodlám. Bylo to kolektivní rozhodnutí moderátorů a basta fidli. Za tři dny ho budete mít zpět, tak si pak můžete uspořádat oslavu.

Pokud jde o vedení fora a jakékoli mantinely. Kdyby místní osazenstvo bylo dostatečně nad věcí a rozumné, nemusely by existovat žádná pravidla. A kdybych měl nějaké základní mantinely připomenout, byly by to již zmíněné slušnost a respekt, ke kterým bych přidal toleranci a pochopení. To, že toho někteří nejsou schopni, je problém jen dotyčných jedinců. Kvůli nim tu moderátoři musí dělat kopu práce a řešit i takové pakárny jako bany.

Mimochodem, Jimatora bych do toho netahal. Jimator zbabělě utekl v okamžiku, kdy se konečně začalo něco dít a měl šanci být u toho a sám se na směřování fora podílet. At to byl jakkoli dobrý hudebník, tak v tomhle je pro mě jednoduše srab.

A milý Pavle, člověk, který umí na klavír zahrát pouze Ovčáky, čtveráky a ještě ne pořádně, ale přitom se s ostatními dokáže bavit slušně, je pro mě mnohem lepší člověk, než arogantní hnup, i kdyby to měl být Jimmy Page, Eric Clapton a John Petrucci v jednom. Pokud z hudby začínáš dělat závody, kde se bude měřit, kdo co umí lépe a podle toho bude mít jeho názor větší váhu, nejsi pro mě žádný hudebník.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
rocky77

Příspěvek od rocky77 »

Nero píše:A milý Pavle, člověk, který umí na klavír zahrát pouze Ovčáky, čtveráky a ještě ne pořádně, ale přitom se s ostatními dokáže bavit slušně, je pro mě mnohem lepší člověk, než arogantní hnup, i kdyby to měl být Jimmy Page, Eric Clapton a John Petrucci v jednom. Pokud z hudby začínáš dělat závody, kde se bude měřit, kdo co umí lépe a podle toho bude mít jeho názor větší váhu, nejsi pro mě žádný hudebník.
Tesat do kamene...
Seagull 25th Anniversary Mahogany Spruce
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

To je zase v álejích nablito.
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Vskutku reakce hodná filosofa...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Jester
Rádce

Příspěvek od Jester »

Mám zkušenost s několika nemoderovanými nebo jenom mírně moderovanými fóry a skončilo to většinou těžkou přestřelkou mezi uživateli a znechuceným odchodem spousty uživatelů z fóra, protože se každé vlákno zvrhlo ve vylévání osobní nenávisti mezi znepřátelenými osobami. Nutno ještě podotknout, že se jednalo o fóra s uživateli s průměrným věkem kolem 50 let. Člověk by řekl, že by už mohli mít rozum.
Chválabohu za tohle fórum. Tímto děkuji moderátorům, že se o něj starají a nedopustí stav jako u výše zmíněných fór.

Líbí se mi, že se tady v poslední době objevuje víc starších uživatelů (tj. pro mě je "starší uživatel" tak nad 35 let :wink: ) a zároveň je mi smutno z těch starších, kteří navzdory svým zkušenostem a nepochybnému talentu, se omezují na pouhé mentorování a filozofování (zřejmě z pocitu věkového rozdílu - mám to taky tak, když se napiju. A druhý den je mi pak pěkně trapně, když si vzpomenu, co jsem všechno naplácal a lituju chudáky, kteří museli moje výlevy poslouchat), místo aby přispěli radou.
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Asi jsem se tu dlouho nerozhlédl. Topic o Malmsteemovi s "low gainem" je opravdu solidní. Jestli to tak dopadá i v ostatních tématech... tak pochybuju o těch "individualitách." To je teda gól.

Pořád někomu uniká význam psaného slova, neustále čte akorát to co chce číst, i když to tam není.
Naposledy upravil(a) r0nn!e dne 5.09.2011 10:56, celkem upraveno 1 x.
Jimmy2

Příspěvek od Jimmy2 »

r0nn!e píše:Pokud vidím, že s někým nesouhlasím, ..., takže to tak nechám, každý může mít svůj názor ...
r0nn!e píše:Redbull tam měl reakci, se kterou jsem se fakt neztotožnil - inu, ocitoval jsem mu do soukromé zprávy to co napsal a pod to jsem mu sdělil, že je k****.
:mrgreen:
Cort KX5, Cort CJ 1F NS, Marris CL-100, Roland Cube 30x, Toneport GX, Amatér a věčný začátečník.
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

Asi něco jako "Ok, máš svůj názor, ale seš č***k"...
pehve

Příspěvek od pehve »

Nero píše:.....Mimochodem, Jimatora bych do toho netahal. Jimator zbabělě utekl v okamžiku, kdy se konečně začalo něco dít a měl šanci být u toho a sám se na směřování fora podílet. At to byl jakkoli dobrý hudebník, tak v tomhle je pro mě jednoduše srab.....
Jim odešel kvuli nějakým neshodám s mody a taky prostě už neměl sílu a vlastně ani potřebu oponovat rádobychytrejm kecům v tematech jemu blízkých. Nedávno si přečetl zdejší vlákno o ericu claptonovi a prohlásil - tihle pitomci - to je přesně ono proč jsem odešel.
Nazvat ho zbabělcem a srabem je dost hnusný - už jen za ten čas co sem věnoval. On měl právo rozhodnout se.
Navíc z pohledu muzikanta takovýho kytaristu jaký je on tu na foru nemáš.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Kdyby chtěl, mohl být prvním Rádcem. Což byla skupina, která z velké části vznikla po jeho iniciativě - ostatně se to pořád dá dočíst zde - co-se-nikam-jinam-neveslo/hnuti-za-vyss ... 12865.html Když se začal lámat chleba a měl možnost sám se podílet z větší části na chodu fóra, odešel. Můj názor je takový, jaký je, a nebudu ho měnit - jakkoli měl samozřejmě právo se rozhodnout, jak chtěl. Nejdřív dělat vlny a pak odejít, když můžeš sám nějak situaci měnit, to pro mě prostě zbabělé je.

O muzikantském hledisku jsem vůbec nemluvil, protože o to teď vůbec nešlo. Navíc v tom není co řešit...

PetrPeter 1975 - 2008
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

Kamahl píše:Asi něco jako "Ok, máš svůj názor, ale seš č***k"...
Respektive nez tu zverejnovat co nekomu napises soukrome, tak to radsi rovnou napsat verejne :shock:
Tonda

Příspěvek od Tonda »

pehve píše: Jim odešel ...už neměl sílu a vlastně ani potřebu oponovat rádobychytrejm kecům v tematech jemu blízkých. Nedávno si přečetl zdejší vlákno o ericu claptonovi a prohlásil - tihle pitomci - to je přesně ono proč jsem odešel. ..... Navíc z pohledu muzikanta takovýho kytaristu jaký je on tu na foru nemáš.
Jak dojemný, málem jsem se rozplakal..

--edit -- nebudu sem zatahovat resentimenty z vlákna o claptonovi,už toho bylo dost tam :lol: ----.

A ještě něco - ty jseš přece hlavně bubeník, ne ? Já myslím, že víš prd jaký jsou na foru kytaristi.
Naposledy upravil(a) Tonda dne 3.09.2011 23:03, celkem upraveno 1 x.
I´m wheels... movin´wheels
pehve

Příspěvek od pehve »

Nero píše:Kdyby chtěl, mohl být prvním Rádcem. Což byla skupina, která z velké části vznikla po jeho iniciativě - ostatně se to pořád dá dočíst zde - co-se-nikam-jinam-neveslo/hnuti-za-vyss ... 12865.html Když se začal lámat chleba a měl možnost sám se podílet z větší části na chodu fóra, odešel. Můj názor je takový, jaký je, a nebudu ho měnit - jakkoli měl samozřejmě právo se rozhodnout, jak chtěl. Nejdřív dělat vlny a pak odejít, když můžeš sám nějak situaci měnit, to pro mě prostě zbabělé je.

O muzikantském hledisku jsem vůbec nemluvil, protože o to teď vůbec nešlo. Navíc v tom není co řešit...
no koukám, jsi na něho ale dost na*ranej
Nechci ani nebudu mu tady dělat advokáta, já se ozval protože se mi nelíbilo co jsi o něm napsal ...on mi to vysvětlil jinak...vše ok?

kytaristum se omlouvám za zbytečná slova která jsem si mohl odpustit
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

No, nevím, jak by se tobě líbilo, kdybys tu adminoval, já si dost stěžoval a pak s tebou řešil, jak situaci vylepšit, nabízel svou spoluúčast, pak zmizel a jen prostřednictvím jednoho moda jen tak mimochodem vzkázal, že už se tu neobjevím. Takže asi tak :?

Vulgární výrazivo bych nevolil, tak mi to v žaludku neleží, ale nadšený jsem z toho nikdy nebyl a nebudu.

Jinak vše OK :wink:

PetrPeter 1975 - 2008
zzbar
Rádce

Příspěvek od zzbar »

Tonda píše:A ještě něco - ty jseš přece hlavně bubeník, ne ? Já myslím, že víš prd
Jasně. Bubeníci jsou vylízaní magoři, co ví houby. A ještě jsou drzí.
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II

Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Trey
last.fm: http://www.last.fm/user/Roonagu
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/roonagu

Příspěvek od Trey »

Ehm a co ta část - jaký jsou na foru kytaristi. Nesmíš vytrhávat z kontextu :roll:
Dustborn - http://bandzone.cz/dustborn
Arthemion - http://bandzone.cz/arthemion
Strandberg Boden NX7, Badstroke Invader 7, Ibanez RGA420Z, Jackson RR24, DOWINA DCE111-LE
Quad Cortex, Marshall JVM410H, ENGL E650 Ritchie Blackmore,
mikrofony: Shure SM7B, T.bone SCT2000
Tonda

Příspěvek od Tonda »

Jo, dost laciný..
Navíc když každej ví, že nejhloupější jsou odjakživa basáci :mrgreen:
I´m wheels... movin´wheels
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Nero píše:No, nevím, jak by se tobě líbilo, kdybys tu adminoval, já si dost stěžoval a pak s tebou řešil, jak situaci vylepšit, nabízel svou spoluúčast, pak zmizel a jen prostřednictvím jednoho moda jen tak mimochodem vzkázal, že už se tu neobjevím. Takže asi tak :?

Vulgární výrazivo bych nevolil, tak mi to v žaludku neleží, ale nadšený jsem z toho nikdy nebyl a nebudu.

Jinak vše OK :wink:
Lukáši, Lukáši .....
Vždyť ty nejsi hloupej kluk ani omylem. Nezbytnělo ti ego ?
Nebo skutečně bereš tohle virtuálno tak vážně ?

Nazvat Jima zbabělcem je na satisfakci - co když byl prostě (stejně jako já tou dobou) znechucen a prvním rádcem pod tímhle vedením by nebyl ani omylem ? Koukl jsi na to někdy i z tohohle úhlu ? Pehve to napsal jasně.
Kolik tu máš kytaristů co to maj v pazourách ?
....................
Ale banánuješ vesele (připouštím, že po "demokratické" dohodě na svém pískovišti), přitom si ale nevidíš přes špičku frkoly, nedej Bože za roh. Fakt.
...................
Mi je to líto, bo jsem to tu kdysi měl hodně rád - teď je z toho žumpa.
( jo, žumpa a nečil se).

P.S. doufám, že ty a rohatej býček to vezmete konstruktivně v enviromentální rovině a odpustíte si plky směřující ke zbytečnýmu nastavování morálních kreditů, a osobnostních profilů.
.....................
A jestli chcete (a já tedy jo), čekám Vás oba v Jam Session ať vím, kdo je tedy na druhý straně monitoru.
....................

P.S.2.Wohmič - máš můj respekt že ses na to vykadil a zůstal svůj :wink:
P.S.3.Pehve - zdravím Tě, kamaráde.Pozdravuj ode mne Jima, tu psí pochvu :wink:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Odpovědět

Zpět na „HudebníFórum.cz“