Absolutní souhlas! A kdybych na takový ležák narazil tak základní otázka by byla, proč se 80 let neprodal,že...?shoooter píše: Kdyz zkousim kytary na prodejne, tak tam asi nejsou kusy ze 30.let.
A pokud dal nic neupresnim, mluvim o soucasne produkci.
Mne to prijde jasne.
Furch vaše poznatky a názory
Pravidla fóra
Re: Furch vaše poznatky a názory
Ty si děláš srandu, ale v Plzni jsem ještě nedávno viděl (předpokládám, že tam pořád je) nového Furcha D-61 - a ten se odhadem tak 12-15 let nedělá - a prý je tam od té doby.Tengli píše:Absolutní souhlas! A kdybych na takový ležák narazil tak základní otázka by byla, proč se 80 let neprodal,že...?shoooter píše: Kdyz zkousim kytary na prodejne, tak tam asi nejsou kusy ze 30.let.
A pokud dal nic neupresnim, mluvim o soucasne produkci.
Mne to prijde jasne.A nejspíš by stál tak málo,že už by ho nikdo nechtěl.... ....ležáky se přece zlevňují až do úplného zlevnění.... V té chvíli je na místě otázka prodavače: "Kolik Vám mám připlatit aby jste mě toho krámu zbavil....?"
Na tohle demagogické fórum už nechodím.
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
Taky jsem před pár lety,když jsem kupoval v HNS ve Frýdku,svou obyčejnou G41CM narazil na starý kousek (model nevím-ještě to mělo hlavu přilepenou přes ten šílený zubatý spoj). Tak šíleně neladil,že bych se styděl ho vystavovat. Taky mi ho vehementně doporučovali.
Doufám,že ho tam p.Skotnica vystavuje dodnes... Tož tak...
Shooter: Můžeš mi říct kde? Docela by mě to zajímalo
. Nejsou to Hudebninky u Kaštánků na Roudné?
Americká - praštilo mi to do voka, protože tu kytaru mám.Bejk píše:Shooter: Můžeš mi říct kde? Docela by mě to zajímalo. Nejsou to Hudebninky u Kaštánků na Roudné?
BH Music? To mne překvapuje... I když já tam svého výročního Seagulla taky koupil na konci roku 2010 a 25. výročí měl Seagull v roce 2007... 
Seagull 25th Anniversary Mahogany Spruce
Díky, toho jsem tam nějak přehlédl, ikdyž po takových cenových většinou ani nekoukám, ale je fakt, že je tam neuvěřitelný počet kytar na minimálním prostoru
.
Prostor je tam fakt pekelnej, zvláště pro nás prostorově výraznější...
Nicméně Furcha bych si asi všiml...nu a nebo možná ne
Seagull 25th Anniversary Mahogany Spruce
No, on má takový to starý psací logo, a navíc zlatý na palisandru - takže celkem nevýrazný.rocky77 píše:Prostor je tam fakt pekelnej, zvláště pro nás prostorově výraznější...![]()

Mam velkou prosbu. Nevite nekdo mam kytaru Furch ZQ 61-2 je to asi starsi typ. Mam ji po brachovi pamatka. Na internetu jsem takovy typ nenasel. Poradi nekdo jestli je to slusnej stroj? DIKY
Něco takového?Miras156 píše:Mam velkou prosbu. Nevite nekdo mam kytaru Furch ZQ 61-2 je to asi starsi typ. Mam ji po brachovi pamatka. Na internetu jsem takovy typ nenasel. Poradi nekdo jestli je to slusnej stroj? DIKY
http://www.gitaarnet.nl/forum/showthrea ... -1000-Euro
Druhá fotka shora.
Pokud drží konstrukce... ...deska,kobyla... Tak proč by neměla... Sorry, ale ptáš se spíš jako bys ji chtěl hodit do inzerce než na ni hrát...
Tak povídej...
Nejsem zrovna Furcholog, ale není to jeden těch modelů na plastovém lavoru?Miras156 píše:Mam velkou prosbu. Nevite nekdo mam kytaru Furch ZQ 61-2 je to asi starsi typ. Mam ji po brachovi pamatka. Na internetu jsem takovy typ nenasel. Poradi nekdo jestli je to slusnej stroj? DIKY
P.S. Akustický hudební nástroj určitě není stroj.
"Furcholog"shoooter píše:Nejsem zrovna Furcholog, ale není to jeden těch modelů na plastovém lavoru?Miras156 píše:Mam velkou prosbu. Nevite nekdo mam kytaru Furch ZQ 61-2 je to asi starsi typ. Mam ji po brachovi pamatka. Na internetu jsem takovy typ nenasel. Poradi nekdo jestli je to slusnej stroj? DIKY
Asi ano zadni deska je cerna jako plastovej lavor. Omlouvam se za ten stroj.shoooter píše:Nejsem zrovna Furcholog, ale není to jeden těch modelů na plastovém lavoru?Miras156 píše:Mam velkou prosbu. Nevite nekdo mam kytaru Furch ZQ 61-2 je to asi starsi typ. Mam ji po brachovi pamatka. Na internetu jsem takovy typ nenasel. Poradi nekdo jestli je to slusnej stroj? DIKY
Zpět k cenám, teď zveřejněny u Humla a platí pouze v ČR, píšou
28t za 34 SR mi přijde fajn
Já tam teda vidím "na dotaz"Hujer122 píše:Zpět k cenám, teď zveřejněny u Humla a platí pouze v ČR, píšou28t za 34 SR mi přijde fajn
Edit - je to tam nějaký zpatlaný.
Některé ceny jsou vidět, ale musí se kliknout na reklamu vpravo, a další kliknutí na model potom stejně nefunguje.
V sekcích ty kytary nejsou.
To je ta jejich cenová politika "z mlžnejch hor". Když jsem byl před vánocema na Zelňáku, tak mi v kráme někdo říkal (nejsem si jistej jestli zrovna prodavač), že za ceny venku by doma neuspěli, tak to tady dávaj levněji, ale zase nechtěj naštvat zahraniční distributory, takže ve veřejném prostoru jsou ceny na dotaz.
Kdyby jenom to, já se ptal mailem na ceny - a přišla odpověď typu:jbiker píše:To je ta jejich cenová politika "z mlžnejch hor". Když jsem byl před vánocema na Zelňáku, tak mi v kráme někdo říkal (nejsem si jistej jestli zrovna prodavač), že za ceny venku by doma neuspěli, tak to tady dávaj levněji, ale zase nechtěj naštvat zahraniční distributory, takže ve veřejném prostoru jsou ceny na dotaz.
"Naše kytary se pohybují v cenovém rozpětí 12.000,- až 48.000,- Kč, teprve po týdnu a několika mailech jsem z nich dostal kolik stojí G-24SR CW. Jako když si dělají srandu.
A ty ceny z Brna jsou o dost přestřelený podle Humla.
Každopádně při těch cenách už asi sáhnu někam výš (Martin, Taylor, Larrivee ...)
Mně ta Furší cenová politika přišla vždycky tak vychytaná, že u relativně "stejných" kytar (typ, kvalita, dřevo...) přidrží cenu o kus níž než značková konkurence (Yamaha atpod.). Kupoval jsem masivní kytaru cca před 8-9 lety, klasicky jsem vybíral kde se dalo a nakonec tenkrát Furch skutečně vyšel o 4-5 tis. levněji, než cokoli "stejného" z dovozu. A pak jsem čas od času sledoval u Humlových co je u F. nového a pořád mi to přišlo cenově o něco přítulnější než je standard, ale poslední roky nevím. Dává to smysl a nebo je to blbost? 
| Cruel YT | Cruel sptf