Netradiční tvary akustik (elektroakustik)
Pravidla fóra
Re: Netradiční tvary akustik (elektroakustik)
Zajímavá čína... tady jsou lepší fotky trochu jiného kusu:
https://reverb.com/item/43323838-merida ... h-hardcase
Rozkuchat zadní desku a doplnit ji epoxidem mi přijde při těch pár mm tloušťky docela odvážné, ale tak třeba dlouhodobě drží hm, on je to hodně pevný materiál - akorát různá dilatace by se ve spoji mohla časem projevit, ne třeba úplně prasknutím, ale nějakou vystouplou hrankou, prasklinkami v laku...
Jinak použití epoxidu na tělech el. kytar je docela efektní, ale tam je to tlustý kus matroše a spíš to obvykle vyplňuje přirozeně popraskanou kořenici, nebývá to vyřezané takhle "schválně".
https://reverb.com/item/43323838-merida ... h-hardcase
Rozkuchat zadní desku a doplnit ji epoxidem mi přijde při těch pár mm tloušťky docela odvážné, ale tak třeba dlouhodobě drží hm, on je to hodně pevný materiál - akorát různá dilatace by se ve spoji mohla časem projevit, ne třeba úplně prasknutím, ale nějakou vystouplou hrankou, prasklinkami v laku...
Jinak použití epoxidu na tělech el. kytar je docela efektní, ale tam je to tlustý kus matroše a spíš to obvykle vyplňuje přirozeně popraskanou kořenici, nebývá to vyřezané takhle "schválně".
| Cruel YT | Cruel sptf
Díky za doplnění. Mě se to líbí, protože tam primárně necpou za každou cenu abalon či perleť nebo co. Ale máš pravdu, že bych to raději bez těch epoxidových zadních fičur. Když se dívám i na jiné modelové řady, tak zase s tím abalonem umí docela hezky naložit. Jen ten picguard bych asi vynechal, respektive na některých modelech svým "digitálním" motivem narušuje veskrze uklidňující ostatní motivy. Ale jinak jsou to (z fotografií) esteticky povedené počiny
uz jsem na ně na aliex kdysi narazil.
s abalonem umí natolik dobře, že produkují hotový festival kolotočářského nevkusu
ale část country komunity se přesně v tomhle vyžívá, takže cajk.
Mají i normálnější kytary v nabídce, ale když se chceš odlišit, tak prostě musíš páchat "zajímavosti"
troufnu si odhadnout ze s nejakou časovanou dilatací si hlavu moc nelámou
mám jednu čínu z podobného vrhu (a to dobře vybranou) a stejně jsem kobylku lepil už 2x
https://soundcloud.com/hyenik/aiersi-sg02cr-40

s abalonem umí natolik dobře, že produkují hotový festival kolotočářského nevkusu
ale část country komunity se přesně v tomhle vyžívá, takže cajk.
Mají i normálnější kytary v nabídce, ale když se chceš odlišit, tak prostě musíš páchat "zajímavosti"
troufnu si odhadnout ze s nejakou časovanou dilatací si hlavu moc nelámou
mám jednu čínu z podobného vrhu (a to dobře vybranou) a stejně jsem kobylku lepil už 2x
https://soundcloud.com/hyenik/aiersi-sg02cr-40

BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
Ta "zajímavá čína" je asi docela dobrým předvedením, co umějí, ale mně se to teda nelíbí ani za mák.
Tak David Mák to má zpracováno lépěji, že ano. Čekám prémie, tak se chystám jít "očumovat" Salz, ale i přes výše řečené, nebráním se provést průzkum i zmíněných Čínských Mérid (totiž potřebuju nějakou kytaru pro holky - neteř, protože druhá neteř k narozeninám obdrží totok https://kytary.cz/roland-lx705-dr/HN196130/, takže druhá neteř nesmí býti ošizena o podobnou cenovou relaci a protože je kytaristka a Furcha a vůbec nějakou normální kytaru nechce,potvora, tak se ohlížím po něčem netradičním... a když to bude mít dobrý zvuk...). Ovšem Salz zamýšlím pro sebe, pokud si padneme do ucha, je více méně rozhodnuto.
Tak na očumování Mák Guitars jsem velmi zvědav! Už jsem byl několikrát v pokušení se nominovat na návštěvu...
jj, už jsme začali předběžně probírat Salz baritone...
To Himself - No nejprve ty prémie
Ale dám ti vědět, jestli tam půjdu
Víc uší a očí a dotazů bude vždy lepčejší. Vezmeme Hyenika?
Víc uší a očí a dotazů bude vždy lepčejší. Vezmeme Hyenika?
- SalzGuitars
- Kontaktovat uživatele:
Moc rád pohostím vás všechny, klidně i najednou 
On bude vážit dlouhou cestu z Orientu? 
No...Orient... to je od tebe vlastně milé
ve středu
už jsme domluvení
už jsme domluvení
sakra, streda je prilis blizky termit... ja to vidim na polovinu dubna.
To mistr DM... ja rad pomerancovy dzus bez prisad... a smrk, palisandr, eben... a ovsem bahenni dub z KM.
To mistr DM... ja rad pomerancovy dzus bez prisad... a smrk, palisandr, eben... a ovsem bahenni dub z KM.
jj ráno sednu na Orient express a vratim se novým autem (objednané před 1,5 rokem 
- SalzGuitars
- Kontaktovat uživatele:
A počítá se mezi přísady i šampaňské?Prskyn píše: 4.03.2024 18:05 sakra, streda je prilis blizky termit... ja to vidim na polovinu dubna.
Děkuji, ale nepřijdu. Bojím se, že bych si koupil kytaru
Mimochodem z Prahy 10 pocházím a strávil jsem tam 30 let života.
Přiznávám 95% abstinenci... ani ne tak kvůli nějakým problémům, ale z důvodu lenosti, kterážto ze mě učinila permanentního řidičeSalzGuitars píše: 5.03.2024 9:41A počítá se mezi přísady i šampaňské?Prskyn píše: 4.03.2024 18:05 sakra, streda je prilis blizky termit... ja to vidim na polovinu dubna.
To už ale bude nějakej zastaralej model, ne? 18 měsíců čekačka, to by mě zajímalo, cos vyfasoval za netradiční vozidlohyenik píše: 4.03.2024 18:31 jj ráno sednu na Orient express a vratim se novým autem (objednané před 1,5 rokem![]()
to jsou jeste covidove doběhy, momentálně je u nás ve firmě pořá čekačka standardně 1-2 roky
netradiční Oktávka to je
netradiční Oktávka to je
Netradiční tvary octaviehyenik píše: 5.03.2024 15:47 to jsou jeste covidove doběhy, momentálně je u nás ve firmě pořá čekačka standardně 1-2 roky
netradiční Oktávka to je![]()
https://www.garaz.cz/clanek/zajimavosti ... .nexttoart