No jo-inspirace Metallicou více než zřejmá-skoro jsem měl obavu,kdy na mě ze subu vykoukne Hammet a zašklebí se
Má to mouchy,který vychytáš časem ale průšvih je RYTMUS,RYTMUS A JEŠTĚ JEDNOU RYTMUS
Jinak nadějný
Mastr: Máš to super ! Můžu se zeptat jakym způsobem jsi to nahrál? Jinak, u tý balady asi 5 prvních tonu mi přijde dost podobnej lonely day of system of a down, ale jinak fakt pěkný
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Wow díky vikicku fakt moc dík... nooo tak soady neposlouchám vůbec takže je to náhoda :D:D a nahrál jsem to normálně - přes audiacity - prostě jsem píchl kabl do kompu a přes integrovanou zvukovku to nahrál jak to leží a běží :D:D:D
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshardKdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Já je taky neposlouchám, ale bylo mi to povědomý, tak sem si to našel na youtube jak se to menuje ... hele sorry za debilní otazku, ale jak píchneš kejtru do kompu? do jakýho vstupu ... snad by to šlo i tady u mě na notebooku, na PC momentálně nemam přístup
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Odhadl jsi to s tou basou celkem přesně.Dělal jsem to na normální kytaru přes guitar port a pak přidal více basů přes PC...
Nechci ve svých skladbách(kromě bicích)nic samplovat...
Asi jsi to slyšel hlavně ve Výkřicích do tmy? Ve snu jsem si myslel,že jsem to jakž takž zvlád.
No,pokusím se na sobě zapracovat,ale basák prostě nejsem...
A díky všem!!!
Naposledy upravil(a) Renegade dne 25.03.2008 19:25, celkem upraveno 1 x.
Tak sem se pomalu pustil do nahrávání sama sebe a je naprosto jasý to co mi bylo ajsný už kdysi - když se soustředim na nahrávání tak hraju nejhůř jak umim - mé nej nej nej výkony sou s kapelou bohužel - mam tři videa kde to fakt dost mrvim improvizuju riffy za pochodu a pak je mrvim a pak blbnu s tremolem nepřesně bléééééééééé možná to jednou hodim na youtube aby všichni viděli jak to nemá vypadat
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
Renegade píše:Odhadl jsi to s tou basou celkem přesně.Dělal jsem to na normální kytaru přes guitar port a pak přidal více basů přes PC...
Nechci ve svých skladbách(kromě bicích)nic samplovat...
Asi jsi to slyšel hlavně ve Výkřicích do tmy? Ve snu jsem si myslel,že jsem to jakž takž zvlád.
No,pokusím se na sobě zapracovat,ale basák prostě nejsem...
A díky všem!!!
Nemusíš bejt basák-jsi přece muzikant ne
Red Bull-známej syndrom červenýho tlačítka-trpím tím taky
Ve studiu jsem si vždycky musel dát "na kuráž",jinak jsem byl v pr***!
Jo ale na kuráž toho potřebuju víc jedna kapka mi nic nedá aniu neudělá a chlastat se mi nechce cem nachcípanej a moje miminka by mě hnala ráno ve 4 do školy je mi sice 18,5 ale poslouchat se musí když mě živý
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
ono je dobrý si když nahráváš song dát první minutku před tím nějaké rozehrávací téma a každou stopu nahrávat i s tou minutkou protože pak ti to už nějak nedojde a po té minutce si toho nahrávání ani nevšímáš a až to máš hotové tak tu minutu smažeš
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshardKdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Tak jsem si taky něco dovolil. Jen tak jsem si brnkal a napadlo mě, že by nebylo marné zkusit co zvládnu na co nejméně tónech. Vybral jsem si jich 5, asi minutku jsem si to zkoušel a pak jsem hned nahrával, hodnoťte tuhle blbůstku:) http://www.uloz.to/275434/5tonubasa.wav
Alcarmo píše:Tak jsem si taky něco dovolil. Jen tak jsem si brnkal a napadlo mě, že by nebylo marné zkusit co zvládnu na co nejméně tónech. Vybral jsem si jich 5, asi minutku jsem si to zkoušel a pak jsem hned nahrával, hodnoťte tuhle blbůstku:) http://www.uloz.to/275434/5tonubasa.wav
Tak příště těch tonů zkus vybrat víc,jak jsi sám napsal-blbůstka