Chybí vám v tomto e-shopu něco?

Máte nápad na zlepšení? Sem s ním!
Odpovědět
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Re: Chybí vám v tomto e-shopu něco?

Příspěvek od Dark Axel »

Wohma píše:A koukam, ze uz ted na kytary.cz neco je od Fulltonu.
to jo, clyde deluxe za skoro 8000 třeba :roll: (na PGS 260 dolarů)

jak říkám - čekal jsem to
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Jenze kdyz to budes brat novy z Ameru, tak zaplatis cca 6500 (cena + clo + dph + posta) a budes to mit bez zaruky.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Tentokráte kytary.cz opravdu překvapily, takhle rychle jsem Fulltony nečekal...
http://kytary.cz/kytary/fulltone/

Ceny nemá smysl komentovat, holt za kvalitu se platí, ceny nasazeny distributorem a vyřešeno. Se ztrátou nikdo obchodovat nebude.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Rainmaker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rainmaker »

wah wah pedal Kirk Hammet signature, tato položka mě chybí u vás v eshopu tak to zkuste do konce řijna napravit :)
Už nehraju, pouze poslouchám ...
micafica

Příspěvek od micafica »

Myslím, že by nebylo od věci zařadit pár kousků od Xotic(u). Jejich efekty jsou sice v dražší cenové úrovni, ale jsou cenově srovnatelné s Woodoo Laby a jsou to prostě jedničky !!!!!!!!!!
Fender Strat USA Deluxe SSH, Schecter Hellraiser C7, Gibson LP Studio, Fender tele Mex. Std, Epi SG 400, ENGL - E650 R.B., ENGL BOX 4x12 V60, Pedalboard - download/file.php?id=876&mode=view, ruce ....
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

micafica píše:Myslím, že by nebylo od věci zařadit pár kousků od Xotic(u). Jejich efekty jsou sice v dražší cenové úrovni, ale jsou cenově srovnatelné s Woodoo Laby a jsou to prostě jedničky !!!!!!!!!!
Xotic myslím nějaký čas v sortimentu byl...
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Xotic opavdu byl. Jestli zmizel, je to tím, že se nevyplácel a vyřadili ho, nebo jen zmizely z webu, protože klesla dostupnost pod určitou úroveň.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

Líbily by se mi na e-shopu basové efekty EBS. Sice nejsou z nejlevnějších, ale ta kvalita...
Zkoušel jsem je v Aleximu a paráda, vybral bych si :wink:

http://www.bass.se/
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Kdyby si někdo nevšiml, byly zavedeny aparáty Ashdown.

http://kytary.cz/baskytary/ashdown/

PetrPeter 1975 - 2008
TakJakyhoMeZnas

Příspěvek od TakJakyhoMeZnas »

Zdravím, nehodlají kytary do budoucna distribovat efekty zančky HomeBrew? Konkrétně mi jde o Bajo Mos a Detox EQ.. Dík
"You feel alright then you hear a music ring"
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

To, jestli se u nějaké značky rozhodne o distribuci, záleží dost na kalkulu, jak si ji lidé budou kupovat. Tudíž u značek, které jsou mezi širší veřejností v podstatě neznámé, opravdu lze předpokládat, jakým směrem se bude situace odvíjet...

U podobných alternativ se v současnosti dá poměrně jednoduše řešit nákup ze zahraničí a předpokládám, že finančně to vyjde lépe, než kdyby to někdo distribuoval přímo v ČR.

PetrPeter 1975 - 2008
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Nero: Zapominas na to, ze siroka nabidka produktu (a zvlaste tech specialitek) zvysuje taky prestiz. Navic pokud je clovek vyhradni distributor, tak to pro nej do budoucna muze mit dost prijemne ekonomicke implikace.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
micafica

Příspěvek od micafica »

V současné době je největší ostuda, že nemáme v ČR zastoupeny téměř žádné stěžejní značky a je politováníhodné, že se sem vozí věci přes Maďarsko, Polsko a podobně ... Chápu, že obchod s hudebním vybavením není asi ten největší kšeft v našich podmínkách, ale jako patriotovi mi to hodně vadí.
Nevím, kolik z Vás na tomto fóru se bylo podívat na letošní "MUZICE", ale to byla největší žalost za poslední desetiletí. Omlouvám se, že to sice nesouvisí naprosto přímo s tématem, ale chtěl jsem si prostě trochu povzdechnout!
Fender Strat USA Deluxe SSH, Schecter Hellraiser C7, Gibson LP Studio, Fender tele Mex. Std, Epi SG 400, ENGL - E650 R.B., ENGL BOX 4x12 V60, Pedalboard - download/file.php?id=876&mode=view, ruce ....
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Wohma: Mě to vysvětlovat nemusíš, já jen předávám, jak je k věci staví ti nade mnou... :wink:

micafica: Na Muzice jsem ani nebyl, stačilo se podívat, co tam je (teda spíš není) a bylo mi jasné, že to nemá smysl... Ohledně té distribuce - největší frajeřina mi příjde distribuce Rickenbackeru (snad se ted nepletu), kterému zastoupení pro ČR dělá nějaký italský obchůdek...

PetrPeter 1975 - 2008
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

PetrPeter 1975 - 2008
Crowley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crowley »

já bych jen chtěl pobrečet, že kytary nemaj ani na jedný pobočce moje trsátka BIG Stubby 2mm

a to minimálně 3 týdny.. docela se divim, proč vlastně ta pobočka na Chodově je, když tam nemaj ani základní věci jako trsátka, výběr strun atd :D

myslim, že kartonová krabice s nápisem Kytary.cz by byl stejně dobrej marketingovej tah, jako tahle "pobočka"
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674

HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker
Obrázek
Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
Radek Kysely
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radek Kysely »

GIBSON - Ano, obchod nemůže mít na prodejně vystaveno 30 Gibsonů, ať je to zaviněno cenou nebo tím, že v ČR už není oficiální zastoupení, ale je trošku blbé, když někdo nemá ve svém okolí žádné hudebniny typu Kytary.cz, ale chce si koupit pořádnou kytaru, jednou za čas má cestu do většího města, přijde do krámu a je najednou zklamaný, když tam vidí jen nějaké LP Junior, SG Special a jenom jeden normální LP Traditional. :(

Ze strany Kytary.cz je ale zase dobré to, že jim napíšete třeba měsíc před cestou do krámu, že máte vážný zájem o tu a tu kytaru, ale potřebujete si ji vyzkoušet (a není to třeba model za 100k :D), tak jsou schopni ji do toho měsíce dodat na krám. Ale samozřejmě, když je větší výběr než ta jedna kytara, kterou chcete, je to pro zákazníka příjemnější :)

A další věc ohledně Gibsona. V nabídce mi chybí například jejich pololubovky, myslím, že je to docela škoda, protože i bluesmani zavítají do takového shopu ;) Nemluvím už třeba o LP Custom, atd...

FENDER - S tím už je to, podle mě, dost v pohodě, nejlevnější Mexica sice nejsou na skladě, ale "opravdových Fenderů" je tam docela dost, aneb lepší Mexico až americký Custom Shop (btw, ta customka za 59k fakt zpívá).
Myslím, že "oddělení" Fenderu by se ani rozšiřovat nemuselo, protože, kolik lidí si kupuje Fender? A mít jich tam víc jen proto, že si chce někdo zahrát na skvělou kytaru, mi přijde docela zcestné :)

Ano, když mají na obchodě nějakou drahou kytaru, tak si na ni rád zahraju (ze zvědavosti), ale kdyby ji tam neměli, tak se nic neděje (pokud ji nemáte v plánu kupovat :D), ale "nadávat" kvůli tomu na Kytary.cz je, zase podle mě, dost blbé :)

PS: Už končím a sorry za slohovku :D
Gibson ES-339, Hohner B2A '89, Shure SLX14, homemade Kalamazoo Model I
micafica

Příspěvek od micafica »

Radek Kysely píše:GIBSON -
Myslím, že "oddělení" Fenderu by se ani rozšiřovat nemuselo, protože, kolik lidí si kupuje Fender? A mít jich tam víc jen proto, že si chce někdo zahrát na skvělou kytaru, mi přijde docela zcestné :)
[/b]
Myslím, že Fendera si kupuje hodně lidí ...., tááák, to jsem si ohřál polívčičku! S Gibsony máš pravdu - výběr je žalostný ..., nicméně jsme chudé království, které je téměř bez kvalitních zastoupení (že by ta naše povaha Česká ????), takže je to s nimi mizerné. Pokud chceš něco víc, tak si zajeď do Německa k Thommanovi!
Radek Kysely
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radek Kysely »

micafica píše:
Radek Kysely píše:GIBSON -
[/b]
Myslím, že Fendera si kupuje hodně lidí ...., tááák, to jsem si ohřál polívčičku! S Gibsony máš pravdu - výběr je žalostný ..., nicméně jsme chudé království, které je téměř bez kvalitních zastoupení (že by ta naše povaha Česká ????), takže je to s nimi mizerné. Pokud chceš něco víc, tak si zajeď do Německa k Thommanovi!
No jo, ale přijde mi, že Thomann má zase dráž..něco... Příklad: nejlevnější model Gibson ES-339 stojí u Thomanna 1600 EUR a já ho mám (respektivě, budu mít :D) za 37 000,-. Ale naopak, LP Traditional tu stojí okolo 50k a u Thomanna ho seženeš za cca 42k, takže té cenové politice fakt nerozumím :D
Gibson ES-339, Hohner B2A '89, Shure SLX14, homemade Kalamazoo Model I
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Pánové, jste trochu off-topic :wink:

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „E-shop Kytary.cz“