to jo, clyde deluxe za skoro 8000 třebaWohma píše:A koukam, ze uz ted na kytary.cz neco je od Fulltonu.
jak říkám - čekal jsem to
to jo, clyde deluxe za skoro 8000 třebaWohma píše:A koukam, ze uz ted na kytary.cz neco je od Fulltonu.
Xotic myslím nějaký čas v sortimentu byl...micafica píše:Myslím, že by nebylo od věci zařadit pár kousků od Xotic(u). Jejich efekty jsou sice v dražší cenové úrovni, ale jsou cenově srovnatelné s Woodoo Laby a jsou to prostě jedničky !!!!!!!!!!

Myslím, že Fendera si kupuje hodně lidí ...., tááák, to jsem si ohřál polívčičku! S Gibsony máš pravdu - výběr je žalostný ..., nicméně jsme chudé království, které je téměř bez kvalitních zastoupení (že by ta naše povaha Česká ????), takže je to s nimi mizerné. Pokud chceš něco víc, tak si zajeď do Německa k Thommanovi!Radek Kysely píše:GIBSON -
Myslím, že "oddělení" Fenderu by se ani rozšiřovat nemuselo, protože, kolik lidí si kupuje Fender? A mít jich tam víc jen proto, že si chce někdo zahrát na skvělou kytaru, mi přijde docela zcestné
[/b]
No jo, ale přijde mi, že Thomann má zase dráž..něco... Příklad: nejlevnější model Gibson ES-339 stojí u Thomanna 1600 EUR a já ho mám (respektivě, budu mítmicafica píše:Myslím, že Fendera si kupuje hodně lidí ...., tááák, to jsem si ohřál polívčičku! S Gibsony máš pravdu - výběr je žalostný ..., nicméně jsme chudé království, které je téměř bez kvalitních zastoupení (že by ta naše povaha Česká ????), takže je to s nimi mizerné. Pokud chceš něco víc, tak si zajeď do Německa k Thommanovi!Radek Kysely píše:GIBSON -
Myslím, že "oddělení" Fenderu by se ani rozšiřovat nemuselo, protože, kolik lidí si kupuje Fender? A mít jich tam víc jen proto, že si chce někdo zahrát na skvělou kytaru, mi přijde docela zcestné
[/b]