Jaké používáte trsátko???
Pravidla fóra
Se zase ozval někdo kro hraje pařezemDark Axel píše:hrál jsem jednou z nouze na trsátka Dimaveryjen na akustiku... mám vcelku agresivní hru a po asi hodině hraní byly trsátka roztřepené a hnusné D: mimoto tón měly naprosto otřesný a ten materiál... jakobych nic v té ruce neměl
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Já taky nesnášim ten pocit kdy projedeš trsátkem struny, ale jak kdyby tam žádný nebyly...A uplně nejvíc nesnášim na sucho ten zvuk pleskajícího trsátka o strunyDemilich píše:Se zase ozval někdo kro hraje pařezemDark Axel píše:hrál jsem jednou z nouze na trsátka Dimaveryjen na akustiku... mám vcelku agresivní hru a po asi hodině hraní byly trsátka roztřepené a hnusné D: mimoto tón měly naprosto otřesný a ten materiál... jakobych nic v té ruce neměl
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já mam černy PLASTOVÝ (kupodivu) se zlatym napisem Marshall a pod tim je malym pismem vyrazeny MSmrťokvítek píše:Já mám thin a mediumNuker1993 píše:Haha ja mám MkaGuitarbob píše:Gibson Hard![]()
nikdo nemate co
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Taky máte takovou tu "slzu" ? Já jiné nesehnal.
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Teď hraju na trsátka pedaler.eu
takový NIKDO nemáte
http://i197.photobucket.com/albums/aa26 ... 008010.jpg
http://i197.photobucket.com/albums/aa26 ... 008010.jpg
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
používám trsátko brain, které si v místech kde se má držet ostříhám nůžkama tak aby hrubé protiskluzové tečky byly až po okraj a pak s ním hraju obráceně, čili těma tečkama kde se to má jinak držet
dělá to na elektrice nezaměnitelný zvuk
je to náhrada za trsátka od firmy Herdim, která v ČR nemůžu sehnat 
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
Zatím Brain 0,53 a 0,60 ... chystám se na červené dunlopy 0,53 ... 
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
Černé Brainy 0.88, Dunlop-nylon 1.04 či jak to je, na ty jsem se nedíval na šířká, ale jsou přibližně stejné. Byla doba, kdy Brainy v Loveckých potřebách v Jeseníku prodávali za 5 kč, teď za 10 (jestli neslevnili), je to jediný kamený obchod v Jesu, kde se daj koupit trsátka a struny, no a struny, maj tam skvělý výběr, furt nějaké GoRy, Darco,... jsem vděčný, když tam maj někdy Addaria a ani ty nejsou zrovna nejlepší... Ale co, jsou to lovecké potřeby a ne hudební potřeby. Škoda, že tam není nějaký obchod s hudebninama (třeba tak velkej, jak v Opavě
), pražský, nebo brňácký obchod s nástroji jsem ještě neviděl